Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Claudiu Niculescu a refuzat-o pe sora Nicoletei Luciu
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Cainele
Iuliana l-a invitat pe fotbalistul dinamovist sa apara in noul videoclip al trupei Kyss

Trupa Kyss, formata din Iuliana Luciu si Amalia Cocolos, urmeaza sa filmeze un nou videoclip la piesa „Patru ani“, un cover dupa „Twist again“. Pentru ca viitorul clip are un scenariu ce vrea sa puna in evidenta viata de elev de liceu, fetele urmand sa cante un fel de imn al clasei a XII-a, se cerea in distributie si un profesor. Iulianei Luciu, sora Nicoletei, ii trecuse prin cap ideea ca ar fi oarecum interesant ca fotbalistul de la Dinamo, Claudiu Niculescu, sa joace astfel rolul profesorului. Se pare ca Niculescu nu a vrut sa dea curs acestei invitatii, astfel incat fetele trebuie sa se reorienteze.
Nicoleta - posibila prezenta in videoclipul Iulianei
Scenariul clipului prevede trecerea in timp a personajelor de pe bancile scolii generale la liceu. Pentru ca asemanarea dintre cele doua surori este izbitoare (Iuliana a prins-o din urma la frumusete pe sora ei mai mare, Nicoleta), s-ar putea ca si asistenta lui Teo sa apara in videoclipul piesei „Patru ani“. Iuliana ar fi dorit in mod expres ca Niculescu sa joace rolul profesorului, crezand ea ca in acest mod videoclipul va avea mai mult impact la public. Intrebat daca fotbalistul a acceptat sau nu propunerea celor doua fete de la Kyss, managerul trupei, Dinu Maxxer, a spus ca inca n-a apucat sa-l intrebe oficial pe acesta daca ar vrea sau nu sa filmeze alaturi de fete, dar ca oricum ar fi auzit din alte surse ca Niculescu nu a fost de acord. Spre dezamagirea Iulianei! Acum urmeaza ca fetele sa isi gaseasca un alt...profesor!

DANA POPA(www.atac-online.ro)
Anonymous
merg eu!!!
Cainele
QUOTE(bozo)
merg eu!!!

pe Carmen nu o iei de data asta? icon_twisted.gif
Anonymous
stie ca am talent didactic... :P
mari_the_d0g
Pe sora nicoletei am vazut-o la mare asta-vara. Eu n-as refuza..... icon_twisted.gif
Mihai11
lolllllll
eu ca fotbalist nu m`as `pata` cu asa ceva, din mai multe motive..
1. multi din fanii mei nu asculta acest gen de muzica
2. decat sa suport o trupa de muzica care nu stie sa cante, si o tine`n playback non stop.. mai bine m`ar lua apa..
3. ar mai fi..
BebeMik
ar fi fost penibil pt niculescu..pare baiat serios
Adinutza
Cred ca avea ea alte intentii.....Oricum se pare ca a declarat mai multe la adresa lui Clau...Si nu aparitia lui in videoclip era oful ei cel mare...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.