Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ANUNTURI ....SPORTIVE
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Cainele
MATRIMONIALE / Director executiv al FC Dinamo doresc sa rup logodna cu Gigel Bucur, care nu are „fata“ pentru a fi primit in haita. De asemenea, anunt ca il voi marita pe Claudiu Niculescu in Coreea pentru suma de 500.000 de euro. E mult? Bine, 100.000 pe hartie si restul ca dar de „nunta“ pentru mine, soacra mare a „cainilor rosii“. Cine stie ceva care ar putea impiedica aceasta casatorie sa spuna acum sau sa... taci, Andone, ca-mi pui suporterii in cap iarasi si-o sa vina la mine acasa sa-mi manjeasca gardurile si sa-mi strice bucuria de a numara „darul“.
1948
el cam rupe logodnele cu toti jucatorii buni ... si aduce numai niste panarame ... iar cu aia tare mai tine logodna ...
Anonymous
Caine rosu, doresc rup ORICE RELATIE cu sus numita soacra!
Cainele
DIVERSE / Muzeul Cinegetic Posada doreste sa-l achizitioneze pe ursul Gigi Becali, considerandu-l un personaj unic in fauna fotbalului romanesc. Conducerea muzeului considera ca patronul Stelei valoreaza mult mai mult impaiat decat in viata si incearca sa gaseasca un vanator curajos care sa-l „impuste“. Daca blana lui nu va corespunde cerintelor noastre, George Copos s-a oferit sa o cumpere ca sa o puna langa semineul de la hotelul Sport din Poiana Brasov. La intrare, ca sa-l calce pe cap toata lumea pe Gigi.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.