Cainele
Mar 8 2005, 11:51 AM
MATRIMONIALE / Director executiv al FC Dinamo doresc sa rup logodna cu Gigel Bucur, care nu are „fata“ pentru a fi primit in haita. De asemenea, anunt ca il voi marita pe Claudiu Niculescu in Coreea pentru suma de 500.000 de euro. E mult? Bine, 100.000 pe hartie si restul ca dar de „nunta“ pentru mine, soacra mare a „cainilor rosii“. Cine stie ceva care ar putea impiedica aceasta casatorie sa spuna acum sau sa... taci, Andone, ca-mi pui suporterii in cap iarasi si-o sa vina la mine acasa sa-mi manjeasca gardurile si sa-mi strice bucuria de a numara „darul“.
1948
Mar 8 2005, 09:49 PM
el cam rupe logodnele cu toti jucatorii buni ... si aduce numai niste panarame ... iar cu aia tare mai tine logodna ...
Anonymous
Mar 9 2005, 01:21 PM
Caine rosu, doresc rup ORICE RELATIE cu sus numita soacra!
Cainele
Mar 9 2005, 03:17 PM
DIVERSE / Muzeul Cinegetic Posada doreste sa-l achizitioneze pe ursul Gigi Becali, considerandu-l un personaj unic in fauna fotbalului romanesc. Conducerea muzeului considera ca patronul Stelei valoreaza mult mai mult impaiat decat in viata si incearca sa gaseasca un vanator curajos care sa-l „impuste“. Daca blana lui nu va corespunde cerintelor noastre, George Copos s-a oferit sa o cumpere ca sa o puna langa semineul de la hotelul Sport din Poiana Brasov. La intrare, ca sa-l calce pe cap toata lumea pe Gigi.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.