Sezran
Feb 26 2005, 04:09 PM
fii date urmatoarele ipoteze (evidente):
1. nu am nimic in comun cu cei care s-au nascut cu "păstîrnacul" in gura si "muşeţel" pe buze
2. www.cucuriguboys.net este locul de intilnire preferat al celor descrisi la punctul 1
concluzia evidenta este ca nu am ce cauta pe aici. adio.
dumi
Feb 26 2005, 04:46 PM
Poate nu sunt cel mai in masura sa-mi dau cu parerea, tinand cont ca nu sunt un obisnuit al forumului, dar cred ca cei care renunta la ceea ce faceau pana acum pentru www.dol.ro nu ar trebui s-o faca ara de usor....au si ei dreptatea lor, foarte multi din cei care intra aici o fac pentru a injura pe cine prind si a "vorbi" cat se poate de urat....dar asta e tot ceea ce pot, mai mult nu au de unde....totusi, o intrebare am si eu....nu se poate interzice accesul celor care depasesc limita ? stiu ca o mi-o primesc din partea unora, dar cred ca asta ar fi una din putinele solutii....ar mai fi apelul la bunul simt, dar ma indoiesc ca s-ar putea rezolva problema asa....oricum, mai ganditi-va....e pacat sa renuntati din cauza unora care nu stiu sa vorbeasca frumos....
Anonymous
Feb 26 2005, 06:20 PM
Sezran,
Te felicit pentru alegere. cucuriguboys a ajuns datorita unora o rusine....
Sunt curios cat o sa mai reziste un Adrian sau Radu, munca lor fiind practic anulata de acesti indivizi care tot repeta locul pe unde s-au nascut....