Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dinu la primarie
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Octavian
Parca-l vad tragind din trabuc si povestind despre reparatiile de pe centura, locul prin care a trecut si Mircea cel Batrin...
qsl111
si eu parca il vad pe becali innurand maturatorii ca nu au bani sau pe radu filip cenzurandu-ne fotografiile de pe tramvaie...nu stiu altii cum sunt da eu cu dinu votez...
Cainele
mda...ar fi interesant sa ajunga (prin absurd ce-i drept) becali si cu Dinu in turul 2...atunci sa vezi politica pe capu' lor :D
toydolls
am auzit si io ca vrea sa candideze
ma rog, fiecare e liber sa faca ce vrea
personal nu cred ca ar fi bun ca primar asa ca daca se decide intr-adevar sa candideze nu-l voi vota
cred ca chestia asta cu oameni implicati si-n fotbal si-n politica se intampla numai prin balcani (lasandu-l la o parte pe berlusconi). fotbalul iti da un capital de imagine imens asa ca pot sa inteleg de ce unii, dupa ce au fost implicati ani de zile in fotbal, se decid sa candideze pentru tot felul de functii politice....
1948
nu iese nicaieri Dinu ... nimeni din fotbalu` romanesc nu va ajunge sa obtina o functie publica importanta
toydolls
mie mi se pare ca si o functie de deputat sau senator e destul de sus...
de altfel nu uita ca gheorghe stefan e primar in orasu' tau si ca sechelariu a fost nu stiu cat timp in bacau....
de altfel si dinu a fost secretar de stat, cred, la mts prin anii '90....
1948
da` acuma nu suntem in anii `90
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.