dinamoratu'
Apr 21 2003, 04:56 PM
In sfarsit fratilor,un punct!Va intrebati probabil,ca si mine de altfel cum de s-a ajuns in situatia asta.Sa fie de vina conducerea?Sau jucatorii?La modul in care sunt platiti acestia din urma,ar trebui sa-si rupa oasele pe teren.Oricum:RAMANEM DINAMOVISTI,RAMANEM ''CAINI PANA LA MOARTE''.FORZA DINAMO.
Dinamo.Dinamo nu dispera
Va veni si vremea ta.
Tu suporter nu fi trist
Respir Dinamo,deci exist!
Danciulescu la culcare
Frasineanu tine sapa
Da-ti in cap cu ea si :Fugi la tactu'.
I s-a ript muşeţelrii apa.[/b]
Anonymous
Apr 22 2003, 08:38 AM
mda ... un punct realizat pe relaxarea "nationalilor" ... asta e bucurie? inainte ii bateam cu 4-0 si acum ne bucuram pentru un nenorocit de egal?????
Abia astept sa luam o bataie mica de la Astra, sa se demonstreze "forma buna " a echipei noastre. Sau va fi un meci de compensare? Poate ne mai "ajuta" putin flocea cu cupa asta ... si asa astra a ajuns prea departe pentru numele sau.
dinamoratu'
Apr 22 2003, 10:30 AM
Flocea e in buzunarul nostru.astra va avea de furca intr-adevar cu acei ''MAD MAD DOGS''
Stiu,nu sunt baze reale pt. a spera intr-un rezultat bun dar ''speranta moare ultima''.
Un egal tras de par nu e motiv de bucurie dar totusi''fiecare sut in fund e un pas inainte''.Si tot sunt ei obisnuiti sa stea in 4 labe! :):):)
whitefang
Apr 25 2003, 11:19 AM
Chiar si in "B" , tot ROSU voi ramane in suflet! Nu cred ca a iubi un club si atunci cand pierde inseamna a persista in gresala. Nu cred ca un adevarat microbist isi lasa echipa la greu si trece intr-o tabara unde momentan ar avea satisfactii!. Ala nu e ...om!. Nici viata nu-i frumoasa daca nu treci si prin ....suferinta. Cum as putea sa ma bucur tot timpul?.
M-as plictisi probabil.
Avem o galerie frumoasa!. Sper ca in curand echipa noastra sa demonstreze ca o merita. Capul sus baieti!
[b]FORZA DINAMO
adiPRENE
Apr 26 2003, 12:59 PM
Parerea mea este ca vina cea mai amre o au jucatorii ptr ca acestia intra pe teren si conducatorii au vina lor dar nu ei intra pe teren, majoritatea jucatorilor care joaca acum ptr dinamo nu stiu ce inseamna sa joci de placere ptr clubul respectic sa pui suflet in ceea ce faci, la ora actuala doar Fl Petre mai face parte in rest doar petru bani, normal ca si banii sunt f importantzi dar dac nu pui suflet in ceea ce faci degeaba, totzi dau vina pe arbitri da` ei nu se uita cum joaca Vl Munteanu pe care il apreciam f mult in calca pe ala pe spate (zice ca e profesionist), cam atat si Kiritza asta vorba multa saracia omului daca avea valoare era de mult plecat de la dinamo (vezi Nicolae, Mutu, etc.)
Cam atat speram ca tot raul spre binele nostru
Forza Dinamo !!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.