Help - Search - Members - Calendar
Full Version: PRIMUL 11
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Cerberus
N-am gasit un topic referitor la treaba asta. Cred ca acest topic ar fi interesant si in pauza competitionala dar si-n timpul competiei cand si atunci primul 11 se schimba in functie de jucatorii aflati in forma, cine se accidenteaza, pe cine mai trebuie sa bage Andone in echipa ca sa=l vanda bOrcea ,etc.

Dupa meciurile amicale, concluzia este ca Andone va ramane la 3 fundasi centrali. Daca Niculescu nu pleaca si nu mai aducem nici un jucator am putea incepe discutiile de cum va arata primul 11 pentru retur.

Cred ca Andone va juca astfel:

Stelea ( are experienta si asta va conta, nu cred ca va mai repeta gafele din meciul cu Slovacia)
Iordache Badea Tamas- astia cred ca sunt favoritii lui Andone
Petre si Margaritescu (sunt batuti in cuie) Cristea (cred ca Andone il place) Ilin( S-ar putea ca Andone sa-l prefere in locul lui Semeghin)
Zicu (trebuie sa joace ca de asta a venit) Mihalcea (trebuie sa joace ca are salariu mare)
Niculescu (e in forma de zile mari)
Cerberus
Preferinta mea ar fi un 1- 4-3-1-2, deoarece cred ca avem fundasi pentru asa ceva:

Stelea
Balan Ciobi Tamas Semeghin
Petre Margaritescu Cristea
Zicu
Niculescu Mihalcea
Anonymous
Ilin e mijlocas central. Pulhac e mijlocas/fundas stanga
1948
fundasii is cu pluta
ucu
cerberus:Da cu Grigorie ce faci?
Cerberus
Florin, Andone l-a folosit pe partea stanga pe ilin icon_lol.gif
Pe Pulhac eu nu l-am pomenit....

Ucu: Grigorie intra dupa pauza fie in locul lui Mihalcea fie a lui Zicu, in functie de forma...
Hatzu-Oradea
PETRE MARGARITESCU (CRISTEA) GRIGORIE eu zic ca s-ar descurca bine la mijloc si cu trei atacanti NICULESCU MIHALCEA si ZICU in spatele lor sa jucam cum jucam alta data OFENSIV sa dam cu un gol mai mult ca adversarul ca in aparare...cam slabe solutii.... Pacat ca l-am dat asa usor pe C.Munteanu acuma aveam nevoie de el.....
Gaby
Cam asa vad eu primul 11(cu 2 eventuale schimbari):
Gaev
Iordache, Badea, Tamas, Semeghin
Petre, Margaritescu, Cristea
Grigorie (Zicu)
Mihalcea (Moldovan), Niculescu.
Ciciocle
eu merg nu pe 3-4-1-2 ci pe un 3-1-4-2, pentru ca andone are prostul obicei sa joace prima varianta cu 2 inchizatori. varianta mea are numai unu. prin urmare, iata cum as face eu 11-le daca as fi antrenor la Dinamo:
Gaev
Tamas - Badea - Ciobotariu (sau Goian)
Margaritescu
Petre - Grigorie - Zicu - Cristea
Mihalcea - Niculescu (sau Moldovan)
fujistar
Stelea
Goian Tamas Iordache
Margaritescu
Petre Grigorie Cristea
Zicu
Mihalcea Niculescu

avnad in vedere ca petre si cristea pot participa mai des in fazele defensive ...
Anonymous
daca nu se mai schimba lotul (speranta moare ultima) si ando isi pastreaza parti-priurile, vom juca in retur in formula:
Stelea (Gaev)
Galamaz(Goian) Tamas Iordache (la nevoie radu stefan si sau scarlatache)
Petre, Margaritescu(Badea/Burca), Grigorie(Cristea), Semeghin (Ilin)
Niculescu, Mihalcea, Zicu (Baltoi/Moldovan)

Alte prezente in meciuri mai usoare: Pacurar, Pulhac
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.