Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Gabriel Tamaş
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori > Foști jucători și antrenori la Dinamo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
1948
parerea mea e ca trebuia sa ramana atunci la noi ... a plecat prea tanar in afara ... acuma nu cred ca mai joaca asa de bine ...
mari_the_d0g
Tamas a cam dezamagit in primul meci. a fost practic nul. speram ca este doar in lipsa de forma si ca isi va reveni treptat.
1948
exact cum ma asteptam ... Tamas un mai joaca nimic ...
HaiHUi
Din pacate Tamas m-a dezamagit crunt in meciul cu National ...a dat niste lumannari de imi era jena mie de acele "degajari"

Sa vedem ce va face... un lucru e cert : potential are !
mari_the_d0g
A plecat mult prea devreme de la noi prima data. Acum nu joaca nimic, ba mai si gafeaza.
junior
tehnică = O
că de restul se ocupă tatsu!!!!!!!
junior
păi de ce îl împinge atunci Andone mai în față???
și așa la reprofilat pe Badea !!!!!
junior
nu ai înțeles!!!!!!!!
eu îi caut un loc în echipă că momentan este cel mai slab din linia de fundași!!! centrali :oops:
MGabi
Hai ca in ultimele meciuri a jucat fara greseala!incepe sa-si revina,poate e prea tarziu!
englandunited
Acuzat că petrece peste măsură în baruri și restaurante, dinamovistul Gabriel Tamaș ar vrea să se retragă din fotbal! Așa umblă vorba prin Ștefan cel Mare. "Evenimentul" ar urma să se petreacă după finala Cupei de miercuri, cu Farul. Căpitanul "naționalei" de tineret, în vîrstă de 21 de ani, consideră că este vînat de presă în ultimele săptămîni și le-ar fi fi spus și șefilor dinamoviști de intențiile sale extreme. În plus, apărătorul este supărat că suporterii îl înjură, aceștia vandalizîndu-i mașina după meciul cu FC Național (1-5), cînd i-au rupt oglinda de pe partea șoferului și i-au sparta plafoniera de carbon.
gașca slugilor proaste
Eraser111
desi progreseaza vizibil mai are mult de invatat
nu inteleg cum o plecat asa necopt la galata...ii inteleg pe baskcani ca l'au dat rpd la spartak si ca rusii nu il mai vroiau
bine ca o venit la noi ca desi nu pare aveam nevoie de el
Dust
e tanar talentat...da neserios
GhostBuster
A devenit un stalp in aparare da nu prea se descurca inchizator! Sper sa ramana la noi si sa nu se intoarca la Spartak!Avem nevoie de el
FarfelkugeL
<b> La multi ani Gabriel Tamas ! </b>

Azi implineste 22 de ani !!!
caine_berceni
E unul din cei mai buni fundasi centrai care ai are Romania la ora actula

La Multi Ani Gabriel Tamas thumb.gif
Cai Lun
La multi ani si din partea mea! Si inca o data la multi ani pentru onomastaica de Mihail & Gavril! drink.gif Sanatate si putere de munca! beerchug.gif

Cu putin mai multa seriozitate Tamas sigur va deveni cel mai bun fundas din tara! HAITA_DINAMO.gif
paddy
Spunene si noua, in ce discoteca te duci diseara, nu de altceva, dar trebuie sa te protejam de baieti rai. beerchug.gif
LA MULTI ANI , si sper ca vei fi si tu prezent HAITA_DINAMO.gif simbata
LeX
La Multi Ani!

LoL Paddy :D
redlady08
Ai demonstrat ca ai valoare....dar ce folos daca cei din conducere nu fac tot posibilul sa te pastreze.Felicitari pt aniversare.....sa speram ca e un pas in plus spre maturitate.Iti urez tot binele din lume ...si multe meciuri reusite sub tricoul lui Dinamo.
Laboosh_SUD
oricum sigur o sa plece inapoi ca n-o sa se strofoace conducatorii nostrii bulaches sa il cumpere
alexyutza
Cer enorm rusii astia ...3 $ shocked.gif ? clar ca nu mai putem conta pe el...
Greselile din trecut inca se platesc ...
Cai Lun
Or cere ei mult, dar daca suntem un club care are pretentia ca vrea sa treaca de faza grupelor UEFA, ar cam trebui sa scoatem banu'... ca nu aici mai merge cu jumatati de masura!... Eeeeeeeeeee.... gunshot.gif
alexyutza
Nu merge cu jumatati de masura ...! Dar la cate achizitii tebuie sa facem in perioada de iarna ( Stoican , Barcauan , Costin Lazar ) nu cred ca se mai gasesc inca 3 mil $ pt pastrarea unui singur jucator , fie el unul de mare valoare!
HAITA_DINAMO.gif
Cai Lun
Pai acum sincer sa fiu, eu unul vreau multe, dar decat sa plece Tamas mai bine sa nu ii mai cumparam pe Stoican si Barcauan! Parera mea...
FarfelkugeL
Ieri s-a tuns...
Azi si-a facut suvite, e tampit rau asta :D

N-a mers sa pun ambele poze odata...Gabi Tamas tuns !!!
alexyutza
QUOTE(Red|Dawg48 @ 8 Dec 2005, 19:34) *
Ieri s-a tuns...
Azi si-a facut suvite, e tampit rau asta :D

N-a mers sa pun ambele poze odata...Gabi Tamas tuns !!!

de ce esti carcotas ? : )
Ii sta chiar bine si asa si cu noua freza .... 010.gif
alexyutza
Apropo de freza lui Tamas ... l-am vazut la Tv Sport din profil , mai bine zis din toate unghiurile , mie personasl mi se pare ca arata foarte bine , sper sa-si sperie adversarii si de acum incolo .... Noua lui freza are legatura cu meciul de la Marsilia ... o sa ia ochii francezilor , care poate nu vor mai fii chiar asa de atenti la joc... 010.gif 010.gif 010.gif HAITA_DINAMO.gif
lazarandrei
Pe Tamas nu cred ca avem vreo sansa sa il tinem la Dinamo. Din pacate, se pare ca este dorit de mai multe echipe (dupa cum spun cei de la gașca slugilor proaste). Cred ca treaba cu AC Milan e cam gogoasa umflata. In orice caz, probabil ca cei de la Spartak, si daca nu il vor in echipa, se vor orienta catre vinzarea lui la o echipa buna europeana.

Daca am reusi sa il pastram pe Tamas, ar fi o mare lovitura!

Parerea mea..
alexyutza
Si la prima arata un reportaj in care giovani declara in exclusivitate ca Tamas este dorit de Milan . A spus ca a vorbit cu dorectorul lui Milan si ca ia cerut si cateva casete cu Tamas .Deci s-ar putea sa plece ... s-ar putea , in viata nimic nu e sigur ...
Rossi
cu freza noua mai arata cum mai arata da ce colorat era pe fata cu crema de ghete ziceai k a stat 10 ani la soare pe plaja 010.gif
pinky
Cred ca Tamas sigur pleaca, este o mare ocazie pentru el si acuma joaca si foarte bine si asta este si rezultatul unei proaste conduceri, care n-a stiut sa mai astepte pana sa-l dea, acuma chiar daca pleca, mai luam vreo 2-3 jucatori cu banii luati pe el!!Dar ei is mai destepti icon_evil.gif Este dreptul lui sa plece unde ii mai bine, la noi si-a facut datoria cu varf si-ndesat!! thumb.gif

Super freza noua, I like...reflecta exact caracterul lui de adolescent rebel sau ce-o fi, trebuia sa-si exteriorizeze cumva toata iubirea pentru Dinamo 010.gif 010.gif
Mitzi
Am auzit ca pleaca la steaua...in sport total...voi ati mai aflat ceva?
COSMIN C
QUOTE(Mitzi @ 13 Dec 2005, 10:00) *
Am auzit ca pleaca la steaua...in sport total...voi ati mai aflat ceva?

Da, ca n-are nevoie de pamant in Pipera !! nana2.gif nana2.gif
florin_80
Eu cred ca sunt sanse mai mari ca anul viitor omul sa ajunga pe Marte decat Tamas la stiaua. Se pare ca nu m-am inselat cand am spus ca unele zvonuri chiar nu au nici un fundament, si daca le-am da crezare inseamna ca ar pleca toti de la club, iar ultimului nu-i mai ramane decat sa stinga lumina si sa incuie portile.
POOL
Tamas o sa ajunga la steaua, cand o sa ajunga si răţoi la Dinamo, deci niciodata. Tamas n-ar merge la steaua nici dak ar retrograda Dinamo. 010.gif
paddy
Asa spuneam si de Danciulescu, ca nu va ajunge niciodata la stiaua drunk.gif nu prea vad ce ar putea face el, daca Rusii il vinde zdrelei, asa ca s-ar putea sa avem un soc cit de curind, daca oierul il vrea il va avea 256.gif
Mythok
Rusii poate sa-l vanda stelei,Jiji poate sa-l vrea la steaua dar daca Tamas nu semneaza nu poate fi realizat transferul,simplu,nu?
Asemanarea lui Tamas cu Danciu este fortata.Danciu a ajuns in ghena dupa ce Dinamo nu l-a mai vrut inapoi dupa peripetia din Turcia! Nu cred ca Dinamo ar proceda la fel si cu Tamas! CONCLUZIA:M*** STEAUA!!! nana2.gif
paddy
Si de ce nu il cumpara Dinamo ??????
Mitzi
Eh...cum de ce...sunt sigur ca nea giovanii zis si tony montana are in vedere un fundas cu mult mai valoros...da...de prin divizia b ca acolo se calesc talentele patriei...
Intrebarea este :merita Tamas 1.500.000?
caine_berceni
Cu sigurantza merita iti dai seama daca Rio Ferdinand a meritat 60 de mil de lire dc?nar merita si Tamas 1.500.000 010.gif

E cel mai bun fundas pe care al are Romania la ora actuala "parerea mea "
Rossi
tamas are prea mare valoare ca sa joace la stiaua... pune cainele paznic la oi?? 010.gif tamas e prea atasat de dinamo k sa plece la rivala din ghencea si cred k asemanarea cu danciulescu este forta .. daciu a plecat la stea k nu lau dorit la vreme respectiva cei din conducere pe cand cu tamase alta mancare de peste... apropo era vb k antrenorul lui spartak nu era singur k il vrea acum pe tamas pana la urma cum a ramas ??se prelungeste imprumutul sau nu??
gilutza_d
ball.gif tamas este un jucator prea valoror pt.a fi lasat sa place asa usor.el a ajutat echipa in cele mai grele momente si ar fi pacat sa plece acum cand dupa atatia ani avem si noi in sfarsit un cuplu de aparare mai de Doamne ajuta,adica tamas-moti(dupa parerea mea sunt cei mai buni din campinat)asa ca cei din conducere ar trebuoi sa se gandeasca mai bine in privinta lui tamas si sa faca tot posibilul sa-l pastreze la echipa pt. ca avem nevoie de el. HAITA_DINAMO.gif
paddy
Aici mai e vorba si de bani, daca Tamas ar primii la zdeaua dublu de cit lua la Dinamo, eu zic ca dispare acest atasament, de care vorbiti voi.
Banuiesc ca Tamas valoreaza foarte mult, numai ca conducerea lui Dinamo in frunte cu nea Ion, au fost invatati sa ia nu sa dea, din pacate nimeni nu-si asuma acest risc, ce nu pot sa inteleg, cum de au avut bani pt acest jucator genial pe nume Plesan, si nu au pt Tamas ????????????????????????
FarfelkugeL
Nu o sa plece la steaua niciodata !
A si spus-o !!!
Si..in legatura cu A.C Milan...daca isi facea freza asta mai devreme probail era cautat de ei de mai de mult :D

In fine... GABI STAI AICI !!!
GIOVANI FA ROST DE BANI SI CUMPARA-L, SA RAMANA LA DINAMO !!!
SA AVEM SI NOI 2 FUNDASI de MARE valoare - EL SI MOTI !!!
Cai Lun
Hm.. si eu de ce stiam ca pretul lui e de 3.ooo.ooo ???? drunk.gif
COSMIN C
QUOTE(Cai Lun @ 13 Dec 2005, 16:42) *
Hm.. si eu de ce stiam ca pretul lui e de 3.ooo.ooo ???? drunk.gif

Si eu stiam la fel ! Sa fie promotie de sarbatori ?! icon_lol.gif
FarfelkugeL
Parca era 1.500.000 ???
COSMIN C
QUOTE(Red|Dawg48 @ 13 Dec 2005, 17:06) *
Parca era 1.500.000 ???

Cand a revenit la noi asa se spunea, ca rusii cer 3.000.000.
alexyutza
Nu pleaca Tamas la steaua ... asta-i singurul zvon neplacut care nu-mi provoaca teama nici catusi de putin ... ma apuca rasul cand aud asemenea idiotenii ,Tamas la steaua... 010.gif
L-am vazut pe Tamas la stiri si s-a tuns iar... nu mai are creasta ... s-a ras ....de ce? ii statea asa de bine ...
Sper sa faca un meci mare !!!
COSMIN C
QUOTE(alexyutza @ 13 Dec 2005, 18:55) *
L-am vazut pe Tamas la stiri si s-a tuns iar... nu mai are creasta ... s-a ras ....de ce? ii statea asa de bine ...
Sper sa faca un meci mare !!!

Sper sa- i fi fost gandul mai mult la meci decat la freza....De stat, poate sa-i stea cat de rau (freza), de jucat sa joace bine ....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.