Cai Lun
Dec 14 2005, 12:23 PM
QUOTE(COSMIN C @ 14 Dec 2005, 11:35)

Sper sa- i fi fost gandul mai mult la meci decat la freza....De stat, poate sa-i stea cat de rau (freza), de jucat sa joace bine ....
...ca altfel ii facem noi freza!...
caine_berceni
Dec 14 2005, 01:29 PM
Cea avetzi ma cu omu din contra ar trebui sa-i apreciem frizura
Si apropo eu cred ca va ramane la DInamo cel putzin pana la sf.campionatului
Mythok
Dec 14 2005, 01:51 PM
Acum stam toti si ne batem cap in cap,sta Tamas ,pleaca ,cand pleaca....cam jenanta situatia pentru noi...si pentru Tamas.
Problema esentiala este sa nu se mai intample asa ceva in viitor.Ori i-l imprumuta cu prima optiune pentru un transfer definitiv ori mai bine sa nu-l imprumute deloc(orice nume ar aveea acel fotbalist)
Rossi
Dec 14 2005, 02:57 PM
tamas e cel mai tare fundas la ora actuala din romania... nu se compara nici un altul cu el... la lasat in urma pe răţoi cu mult... tamas e exact fundasul de care are nevoie dinamo in acest moment
Mitzi
Dec 14 2005, 03:24 PM
Mda...adevarul este ca bate vantu pe la noi prin aparare...daca pleaca si Tamas...
Cat despre cei 1.500.000...eh...asa am citit in sport total...ca atat ar da jiji pe el...
pinky
Dec 17 2005, 12:19 AM
Iar a fost cel mai bun jucator, in meciul cu OM, omul asta parca vrea sa ma faca sa-mi bag unghia in gat de ciuda, ca pleaca!!Cu fiecare meci joaca mai bine, este atat de trist ca trebuie sa renuntam la el!!Mereu ni se intampla asta!!
Si sa vedeti ca acuma conducatorii iar o sa spuna ca ei n-au mai vandut pe nimeni si nu-i vina lor pentru ce se intampla rau la echipa, dar cine-i de vina ca pleaca Tamas?Asa au facut si-n vara, ca ei n-au vandut nimic, doar pe Danciu, cel mai bun marcator al nostru, asa si acuma, nu vand nimic ei, doar ca pleaca baza apararii noastre!!
bianco_rossa
Dec 17 2005, 12:31 AM
Tamas...isi demonstreaza valoare meci cu meci...de multe ori a avut interventii salvatoare..poate k mai si gresit ..dar totusi are un rol destul d important la Dinamo
Si in meciu cu OM s'a vazut k merita sa ramana la Dinamo..si acum k pleak o sa lase o gaura n defensiva noastra....Si la Nationala s'a vazut devotamentu si talentu.
Pakt k pleak..sa vdm ce inlocuitor se gaseste...desi el e cel mai bun p postul sau(parerea mea)
caine_berceni
Dec 17 2005, 12:56 AM
Eu nu cred ca va pleca cel putin pana la sf.campionatului
Daca am mai avea inca 2 ca el am putea juca cu 6 atacanti
POOL
Dec 17 2005, 01:46 AM
Cum sa nu plece, dak de abia am reusit sa o convingem pe spartak sa ni-l lase si in meciul cu OM? Pleaka sigur. Pakat deoarece e cel mai bun jucator din echipa.
Rossi
Dec 17 2005, 01:48 PM
paddy
Dec 17 2005, 11:48 PM
Baieti......Tamas e de domeniul trecutului ....sa nu ramineti blocati cind il veti vedea la o alta echipa R.......
englandunited
Dec 18 2005, 10:59 AM
Fundas de valoarea lui Tamas nu mai avem cum sa avem in viitorul f apropiat....cei mai buni fundasi centrali din campionat Tamas si răţoi vor parasi tara ! Acum putem decat spera sa-l tinem cat mai mult pe Moti care sa creasca la noi din ce in ce mai mult in valoare , la 21 de ani eu zic ca e bine.....solutia cea mai buna posibila pentru Dinamo eu o vad in Barcauan care a jucat f bine la noi ca fundas.....altfel...Galamaz si Daouda din dotare....mie mi-ar placea si V.Nastase fundas de seria A chiar daca la 31 de ani....dar 1 , 2 ani cred ca ar fi bine....dar omul inca joaca titular in Italia asa ca nu stiu daca mai va apuca sa joace vreodata la noi.....totusi cu Alexa la mijloc sau cu Alexa si cu Margaritescu , apararea noastra ar fi mult mai protejata.....
alexyutza
Dec 27 2005, 08:23 PM
oo. ce comic e Tamas...
La stirile din sport de la Pro tv , au difuzat un interviu cu Tamas de la Brasov . Intrebat care sunt sporturile la care exceleaza , a raspuns ca cele de iarna pe care de alt fel , le si practica din frageda copilarie . M-a pufnit rasul , cand a spus ca la polul opus se afla fotbalil si oina...
Inytr-un felsau altul s-a declarat antifotbal... cel mai bun dinamovist din actualul sezon spune despre el ca nu se pricepe la fotbal ...
Dane-ar Dumnezeu numai fotbalisti " antifotbal " asa cum este Tamas ....
Ar fii bine ,nu ? poate ca de asta nu vrea sa-l achizitioneze becali ... daca el insusi a spus ca nu se pricepe la fotbal ...
POOL
Dec 27 2005, 09:23 PM
Cred k akuma o sa avem in lok de o medie de 3 goluri pe meci marcate, o sa se schimbe si o sa fie o medie de 3 goluri pe meci luate.
Didi_4u
Dec 29 2005, 06:59 PM
cred ca tamas este cel mai bun jucator de la Dinamo si chiar si de la nationala
caine_berceni
Dec 30 2005, 03:47 PM
Adevarat nam cum sa neg
Tamas are toate calitatile
colt alb
Dec 30 2005, 08:02 PM
Tamas e un jucator formidabil cu o ambitie de otel,o ultima dovada reprezentand-o meciul cu marseille.cred k e o pierdere care o sa n coste scump.
Oricum ii doresc bafta multa p viitor!
CAINE PANA LA MOARTE SI NU NUMAI!!!!!!!!!
POOL
Dec 30 2005, 08:56 PM
Dak reusim sa il tinem pana in vara pe Tamas, sîntem buni si o sa castigam campionatul, ku sau fara antrenor.
roxana
Jan 18 2006, 09:15 PM
vai Tamas ...saracu... cu geru asta in Moscova....

mi-e dor de el...eu una cred k el trebuia sa primeasca premiul pt fotbalistul anului,pt k a jucat ffff bine in multe meciuri..dar na nu a dat goluri...sper sa-l vada Piturca acolo in Moscova si sa-l mai cheme p la noi....aaaa si sper sa joace bine si la rusi acolo sa dea dovada k turul de campionat reusit cu dinamo nu a fost doar o intamplare.....

of of de ce a plecat el? rusi tampiti dupa ce ne-au furat tezaurul ne iau si jucatorii buni
TAMAS MY LOVE!!! :X:X
Livia
Jan 18 2006, 09:19 PM
QUOTE(roxana @ 18 Jan 2006, 21:15)

.eu una cred k el trebuia sa primeasca premiul pt fotbalistul anului,pt k a jucat ffff bine in multe meciuri..dar na nu a dat goluri...
exact..sincer....cred k a fost peste Mutu....adik...cel putin el nu a prizat
alexyutza
Jan 18 2006, 09:20 PM
Si mie imi e dor de Tamas....

tot timpul ila nu aveam ocazia sa-l vad in realitate ...
Poate pare prostesc ce spun , dar , mi-as dori sa nu mai joace nimic ( intentionat ) in rusia si sa vina iar la noi . el a spus inainte sa pleca , ca ar vrea sa ramana la Dinamo daca s-ar putea ajunge la o intelegere ...
Tamas vino inapoi .....
bianco_rossa
Jan 18 2006, 09:21 PM
QUOTE(roxana @ 18 Jan 2006, 21:15)

vai Tamas ...saracu... cu geru asta in Moscova....

mi-e dor de el...eu una cred k el trebuia sa primeasca premiul pt fotbalistul anului,pt k a jucat ffff bine in multe meciuri..dar na nu a dat goluri...sper sa-l vada Piturca acolo in Moscova si sa-l mai cheme p la noi....aaaa si sper sa joace bine si la rusi acolo sa dea dovada k turul de campionat reusit cu dinamo nu a fost doar o intamplare.....

of of de ce a plecat el? rusi tampiti dupa ce ne-au furat tezaurul ne iau si jucatorii buni
TAMAS MY LOVE!!! :X:X
pai dak actionarii....sau cei responsabili cu transferurile vor performanta fara investintii..prosti ar fi altii k sa nu ia juktori d valoare

....nu vezi k tot c e bun este luat d altii...sau pastrat fff greu d noi??
alexyutza
Jan 18 2006, 09:30 PM
In cazul lui Tamas sazicem , ca au o oarecare scuza . Sa recunoastem ca 3 mil $ sau cat cer rusii e o suma fabuloasa , el merita , dar e prea mult .
S-a gresit cand a fost dat . Nu trebuia sa se renunte asa usor la el si in nici un caz la o varsta asa frageda cum a avut-o el cand a plecat de la noi .Mi-as dori sa invete ceva actinari din cazul lui Tamas....
Sa nu mai vanda jucatori de baza si pe cei foarte tineri care au potential , daca nu se gasesc mai multe solutii la fel de bune pt a-i inlocui , cum la noi nu e cazul , cel mai bine ar fii sa pastreze toti jucatorii de valoare...
roxana
Jan 18 2006, 09:31 PM
QUOTE(bianco_rossa @ 18 Jan 2006, 21:21)

pai dak actionarii....sau cei responsabili cu transferurile vor performanta fara investintii..prosti ar fi altii k sa nu ia juktori d valoare

....nu vezi k tot c e bun este luat d altii...sau pastrat fff greu d noi??
da ai dreptate da' totusi tamas trebuia pastrat adik de acuma dam tot si ramanem cu jucatori de prin divizia c si mai vrem si primul loc...totusi suntem dinamo..nu cine stie c calici ...ar trebui sa avem pretentii....de exemplu jiji de cand il tine p răţoi...da na el e jiji berbecali si are bani...poate ar trebui si noi sa n apucam de afaceri cu oi poate asa o sa avem si noi destui..
POOL
Jan 18 2006, 09:57 PM
Parerea mea e k Tamas trebuia luat de la inceput (kand rusii cereau un milion pe el), nu akuma kand cer 3 -4 milioane, e pakta deoarece dupa ce l-am relansat in fotbal sa fim nevoiti sa renuntam asa de usor la el.
caine_berceni
Jan 18 2006, 10:32 PM
Pai da mai POOL da cine stia atuncea ca Tamas o sa aiba evolutiile astea ,asa era bine sal fi luat de atuncea da nea...lea fost frica casi iau teapa acuma sunt sigur casi baga unghia in gat
POOL
Jan 18 2006, 10:38 PM
Eu stiam.

Nu se poate k un jucator asa de tanar sa isi "piarda" cariera. Era klar k o sa isi dea drumul odata si odata.
Max
Jan 19 2006, 11:24 AM
paddy
Jan 19 2006, 12:13 PM
Daca nu ar fii fost scandalul dintre Piti si Ratoi, pretul lui Tamas nu ar fii urcat asa de sus, si l-am fii avut si in ziua de azi la Dinamo.
FarfelkugeL
Jan 19 2006, 12:16 PM
In loc sa se câh pe el atata prin presa mai bine fecali ar fi facut imposibilul sa il tina pe Gabi, el si cu Moti in aparare.. vai ce vis frumos..
COSMIN C
Jan 19 2006, 12:25 PM
QUOTE(m@x @ 19 Jan 2006, 11:24)

Facem un topic cu starea vremii la Moscova !
Of, dor...of,mor...
Max
Jan 19 2006, 12:32 PM
pai si cine ne ne prezinta emisiunea??....R_ _ _ _a?

QUOTE(m@x @ 19 Jan 2006, 12:30)

pai si cine ne ne prezinta emisiunea??....R_ _ _ _a?

PARDON CINE MODEREAZA TOPICU?
COSMIN C
Jan 19 2006, 12:36 PM
Ne,ne,ne...selectie! Ca avem de unde alege !
Max
Jan 19 2006, 12:49 PM
bine,bine ....atunci sa-si prezinte CV-ul
Dust
Jan 19 2006, 04:47 PM
daca il mai aveam si pe Tamas ne bateam clar pentru CL ...
bianco_rossa
Jan 19 2006, 05:40 PM
in kzu asta o sa trebuiask sa ne batem pt CL si fara Tamas...desi era d mareee ajutor in echipa....si oricum nu cred k suntem chiar asa d neajutorati inkt sa nu ne batem pt CL!!!
Cai Lun
Jan 19 2006, 06:39 PM

Radeti voi si faceti glume cu Roxana.. da' daca ea da semn ca s-a suparat sa vedeti cum o sa rada ea de voi, cand o sa vada ca v-ati luat dojena...
E exact aceiasi chestie ca si la paddy, nu va riscati sa intrati in glume cu cineva daca nu stiti cum va reactiona. Pe mine nu ma deranjeaza ce ati scris sau cum ati scris, dar presupun ca sunteti de acord ca daca respectivul membru se simte in vreun fel lezat... trebuie sa ii respectam dreptul...
alexyutza
Jan 19 2006, 06:43 PM
Tamas ....

.. o absenta care va fii suplinita cu greu , daca va fii vreodata ....
Dust
Jan 19 2006, 07:00 PM
oricum era singuru in care aveam incredere totala din echipa
Sezran
Jan 20 2006, 04:18 PM
Tamas nu mai e la Dinamo, asadar discutia se incheie aici.
reddog88
Jul 19 2006, 09:27 PM
Va revenii sau nu Gabi Tamas in Stefan cel Mare si daca va ajunge sub ce forma :imprumut sau achizitzie pana la urmatoarea oferta mai tentanta?
Achiles
Jul 20 2006, 12:16 AM
QUOTE(Dust @ 19 Jan 2006, 17:47)

daca il mai aveam si pe Tamas ne bateam clar pentru CL ...
dap ... daca ... sper ca pe ultima suta de metri sa-l aducem pe Tamas....
redlady08
Jul 20 2006, 09:54 AM
avem nevoie de el pentru a nu mai avea nici o problema in aparare.....sa vedem daca si conducerea va face tot ce este posibil pentru a-l aduce din nou in Groapa.

Cu Moti si Tamas in aparare si cu un atac eficient putem ajunge departe.
radu
Jul 20 2006, 10:07 AM
Sincer si eu mi-l doresc dar nu ca imprumut. Ce ne facem daca vine pentru un an castigam campionatul si pleaca?
fl0r1nel
Jul 20 2006, 10:42 AM
Transfer definitiv, ar fi mai bine, si sa renunte la serviciile impresarilor!!!
florin_80
Jul 20 2006, 10:57 AM
Ori definitiv (acum, nu la anul), ori deloc. Nu mai vreau sa ramanem iar cu buza umflata.
fl0r1nel
Jul 20 2006, 12:09 PM
Cred ca ar fi bine sa vina francezul ala, daca va confirma, pt ca e tanar si nu are pretentii financiare atat de mari. Dar, daca o fi sa vina si Tamas, si mai bine, o sa avem concurenta intre fundasi.
bianco_rossa
Jul 20 2006, 12:21 PM
da....ar fi o optiune foarte buna pentru Dinamo...dar este irealizabila....m'am saturat de amagiri doar ca sa ne inchida astia gura..ca ast a fac ei....promit transferuri...si pana la urma...NIMIC
Achiles
Jul 22 2006, 09:59 PM
DINAMO are nevoie de Gabriel Tamas
Gabriel Tamas are nevoie de DINAMO
ALOOOO ACTIONARIIIIII ...
DiliBili
Jul 25 2006, 07:54 AM
GATA....cica a semnat cu Celta Vigo
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.