COSMIN C
Feb 14 2009, 09:41 PM
Si-a cerut scuze.
Radu10mai
Feb 15 2009, 12:11 AM
fac eu ceva pe scuzele lui, chiar toti jucatorii de la Dinamo sunt betivi? n-ar trebui iertat, i-ar trebui vreo 2-3 luni la Dinamo 2, trebuie dat un exemplu, dar nimeni nu face nimic indiferent de actele de indisciplina pe care le fac, sunt iertate prea multe, jucatorii beau, conduc beti, omoara oameni, si nu patesc nimic, e prea mult, m-am cam saturat de figurile unora, si tamas e un jucator problema, n-am uitat de cate ori se imbata in brasov si facea scandal, nu-mi pasa ca e bun, trebuie facut ceva, pacat ca nu are cine...
Mirunik
Feb 15 2009, 05:20 PM
Eu acum recuperez citeva zile de pauza de net si tv, ia sa vad daca am inteles bine:
frinica asta s-a alcoolizat in cantonament, a fost sanctionat cu amenda si trimis la echipa a 2a, iar noi consideram ca s-a procedat (din nou!) gresit, pentru ca nu are cine sa-l inlocuiasca? Da? Adica da-o naibii de disciplina, avem nevoie de el!?
Pai daca nu i se da invatatura de minte si continua tot asa si joaca in campionat cum a jucat cu Croatia, e bine?!
Dar acum citeva luni, cind puscatii aia s-au imbatat (la o aniversare, nu in cantonament!), aveam solutii pentru posturile lor? Aveam inchizator? Fundas stinga aveam? Aveam un drac, nici macar ce avem acuma.
Ma doare fix in cot de scuzele lui. Asa cum si pe el il doare undeva de Dinamo, el sufera ca nu-l mai vad oamenii lui Juve si ii scade cota.
Ceea ce ii doare si pe verii ciobanului, care vor insista sa fie reprimit rapid in lot.
Hai noroc, Gabi!
cosmin targoviste
Feb 15 2009, 05:26 PM
Sunt curios daca era Cristea in locul lui ce se intampla pe aici .
gavros
Feb 15 2009, 06:53 PM
nu inteleg de ce atata agitatie, fiindca mi se pare mai mult un scandal pentru presa
nu se pune problema ca el sa nu revina la echipa mare in cateva zile, sau mai rau sa nu se inceapa campionatul cu el
reddog88
Feb 15 2009, 07:17 PM
QUOTE(cosmin targoviste @ 15 Feb 2009, 16:26)

Sunt curios daca era Cristea in locul lui ce se intampla pe aici .
Au zis ca nu conta numele jucatorului,oricine s-ar fi aflat in situatia lui ar fi fost trimis la echipa a 2-a. Respect decizia lui Rednic,asa ii mai potoleste ca prea isi fac de cap
cosmin targoviste
Feb 15 2009, 08:51 PM
M-am referit la ce s-ar fi intamplat pe forum , nu la club .
gavros
Feb 16 2009, 01:12 PM
ce nu inteleg eu e cu cine a baut el pana la 2-3 noaptea, singur ? cu portarul de la hotel ?
cosmin targoviste
Feb 16 2009, 01:22 PM
Pai cica au baut mai multi , dar au baut cu totii cu o limita , in afara de Tamas.
Hanf
Feb 16 2009, 01:24 PM
Cand vad ce se intampla am asa o stare destul de ciudata...ba imi vine sa dau exemplu Anglia unde Drogba (s-a imbatat) sau Gerrard (s-a batut) si nimeni nu a fost sanctionat drastic ca vezi doamne echipa sufera,bla bla bla, ba parca m-as lua de caracterul unora care uita pentru ce iau banii...
COSMIN C
Feb 16 2009, 01:56 PM
QUOTE(cosmin targoviste @ 16 Feb 2009, 11:22)

Pai cica au baut mai multi , dar au baut cu totii cu o limita , in afara de Tamas.
Pai si Tamas a baut cu limita. Limita pe care si-a stabilit-o el.
Daca e sa credem ce spune presa, Tamas, spre deosebire de ceilalti, face si "urat" la bautura. Probabil, daca nu trezea tot hotelul nu se intampla nimic. De fapt sper ca pentru asta a fost sanctionat si pentru ca nu s-a prezentat la antrenament. Altfel...ar fi cam naspa sa fi fost trimis de Rednic la echipa a doua doar pentru un pahar (doua, trei) in plus...
Leaveyou
Feb 17 2009, 02:32 PM
QUOTE(Hanf @ 16 Feb 2009, 13:24)

Cand vad ce se intampla am asa o stare destul de ciudata...ba imi vine sa dau exemplu Anglia unde Drogba (s-a imbatat) sau Gerrard (s-a batut) si nimeni nu a fost sanctionat drastic ca vezi doamne echipa sufera,bla bla bla, ba parca m-as lua de caracterul unora care uita pentru ce iau banii...
Am auzit teoria asta, cu Drogba și Gerard, și mie mi se pare total aiurea ! Păi ce fac ăștia doi pe teren și ce face micuțul nervos ? Al nostru dă cu piciorul pe lângă minge, ăia mănâncă pământul. Asta odată. Apoi tocmai fusese "scandalul" cu Torje și ceilalți băieți veseli și foarte veseli. Toată lumea de la Dinamo a spus că pe care-l mai prind îl mazilesc, îl amendează, îl scalpează etc.
Mai nașpa mi se pare că se bagă alde puți și nașu' Sandu că este interes național să-l reprimească la echipă. Dacă fac asta s-a dus dracu' autoritatea, aia puțină câtă e, antrenorului. O să-l primească pentru că nu poți juca fără el, dar nu la intervențiile unor cretini.
matador
Apr 2 2009, 07:51 AM
de ce avea tamas aseara ochiul vanat?
De la meciu cu Serbia, nu de la Charlie, cum ar fi fost firesc... Dupa ce a lovit un sirb si-a luat si el bucata in ochi.
RED75
Apr 2 2009, 01:19 PM
Ieri mi s-a parut ca Tamas si-a mai recapatat cat de cat apetitul de joc. A incercat si niste torpile care puteau sa intre...Sper sa fie un semn ca isi revine.
bigbobo
Apr 2 2009, 01:33 PM
Pe mine m-a dezamagit enorm Tamas in acest inceput de sezon... Nu stiu cum va juca sambata dar sper sa-si revina cat mai repede...
matador
Apr 4 2009, 02:45 PM
tare mi-e ca ochiul i se trage totusi de la vreo bataie prin baruri.chiar nu reusim si noi saavem macar un compartiment in care sa nu fie vreun amator de carciumi? ca pe bune,betivi daca vreau merg a orice bodega si vad,pe teren vreau sa vad sportivi.
florin_80
Apr 5 2009, 07:49 AM
A fost lovit de Zigic la meciul echipei frf cu Serbia. De acolo i se trage vanataia.
perovalenciano
Apr 5 2009, 01:35 PM
N-a jucat rau aseara. Da trebuie sa inteleaga ca multi se nasc sperante si mor promisiuni. In ultimul timp din Tamas n-a mai ramas decat rautatea.
Mister
Apr 8 2009, 11:01 AM
Tamas parca isi revine.Ii doresc evolutii din ce in ce mai bune.In momentul de fata sunt fericit ca il avem iar pe Moti in aparare, pentru ca este mult peste Tamas, a jucat impecabil cu Rapid.
Hugo Boss
May 4 2009, 04:33 PM
Tamas a fost suspendat o etapa , si deci va juca impotriva Stelei .
gavros
May 7 2009, 08:02 PM
joaca sau nu pana la urma Tamas, fiindca am auzit ceva ca joaca Goian
Rahan
Jun 8 2009, 10:19 AM
red_dog 4 ever
Jun 9 2009, 02:06 PM
IQ=0
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.