tyty_red_dog
Apr 8 2008, 09:35 AM
fratilor nu merg alea 2 siteuri cu codu ***** ce e. ajutati-ma vreau neaparat niste meciuri pentru pacht la pes 2008 ID meu tyty_nigar urgent nu fiti rai
Leaveyou
Apr 8 2008, 11:01 AM
Hai rew ajută-l pe om, nu vezi că-i nigar ?
Florin_Bogdan
Apr 8 2008, 01:09 PM
Vreau si eu meciu real - dinamo 5-2 cine il are plz
tyty_red_dog
Apr 8 2008, 06:34 PM
lasati ma fiti rai nu-i nimic asta e. oi gasi eo. id meu nu l-am facut eo ai cel ce mi l-a facut fiind roman fata de mn care sunt rrom mi-a facut id tyty_nigar. da in plus nu ar trebuii sa faceti discriminari. am cerut si eo ajutor si voi sunteti rai cel putin daca ziceati ma ca nu avem ca nu stiu ce da voi spuneti ca aveti meciuri full si nu vreti sa dati cas tigan adica nigar. astias oamenii de azi generatie de marmelada. haideti ma fac un ultim apel nu fiti egoisti si rasisti nu tineti numa pt voi. sunt sigur ca multi aveti pes 8 si ce nu vreti comentariu in lb romana??? plz plz plz
bigbobo
Apr 8 2008, 06:53 PM
Frate ai o exprimare infiorator de obositoare. Cauta si tu pe net, poate gasesti pe Strong DC sau alte programe de download...
COSMIN C
Apr 8 2008, 07:02 PM
A inviat Sileanu?
anmini
Apr 8 2008, 07:11 PM
asta e ciudat rau. cred ca e sub acoperire. nu prea pare tigan.
tyty_red_dog
Apr 8 2008, 09:34 PM
uitati
-va ma aicea:
http://tytyreddog.hi5.com si vedeti cine si cum arat ca ma enervati parca nu stiu ce e daca imi spuneti cum sa iau niste videoclipuri da
-va
-ti in
Doamne iarta
-ma ca nu va mai cer nimic de
-acuma si ma doare in cot si nici acolo ca va **** pt nijte videoclipuri. doamne ce oameni
djmihaitza
Apr 8 2008, 10:08 PM
QUOTE(tyty_red_dog @ 8 Apr 2008, 22:34)

doamne ce oameni
Am pastrat link-ul...cine stie cand ne-o trebui !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.