Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dinamo- you'll never walk alone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
horis
nu cred ca ne-a ramas altceva de facut decat sa cantam pt Dinamo si sa ne rugam ca situatia sa nu se transforme din umilinta in tragedie(div b sau ceva de genu asta).vedeti alta solutie?
Anonymous
de altfel asa si s-a intimplat la meciul de duminica...indiferent de rezultat lumea a cintat....a cintat...a cintat....si speram, normal....
nicman
Frumoasa atitudine ..In lungul tipului am avut mule momente frumoase datorita echipei noastre ..nu e cazul sa le reamintesc,,doua semifinale. europene ...campionate..cupe..DInamo ramane DInamo..vom fii din nou ce am fost si mai mult decat atat..HAI DINAMO
Rosso
Felul in care a strigat peluza la sfarsitul meciului cu rrapid a demonstrat pentru a mia oara ca ramanem cea mai tare galerie din tara.Aceasta este adevarata mentalitate ULTRA!Cand au venit sa ne salute nu i-am injurat,nu i-am apostrofat,nici macar nu i-am bagat in seama...Pentru noi ei nu reprezentau nimic din spiritul Alb-Rosu.Nu neg ca nu i-am amenintat cu bataia dar asta cand scorul era deja 0-2 si mai erau doar minutele de prelungiri."Jucatorii" s-ar fi asteptat insa sa-i trimitem la origini cand au venit sa ne salute dar in nici un caz nu-si inchipuiau ca o sa strigam:"Ale,Dinamo,Ale!"si "Biancorossi!". Duminica seara am trait unul din cele mai ciudate momente din viata mea de Dinamovist:imi venea sa plang de nervi dar si de fericire ca fac parte din aceasta superba galerie. Sunt mandru ca sunt:CAINE PANA LA MOARTE!

FORZA DINAMO!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.