Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dorinel spre spurcati?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Sabin
Daca va ajunge Dorinel Munteanu la steaua la vara va fi o mare rusine. El este dinamovist si sper ca va reveni la Dinamo. Sefii de la Dinamo nu trebuie sa-l scape la rivali. Ma intreb cum va fi primit de stelisti... oare la fel cum l-ati primit voi pe Danciulescu care tot de la Dinamo plecase si a ajuns la Steaua din intramplare? S-a impacat cu adevarat cu galeria sau este ceva de fatada? Chiar daca a inscris de multe ori in poarta noastra nu trebuie blamat. Trebuie incurajat si sustinut sa faca acelasi lucru si pentru noi. :?: :?:
alex bv
nu stiu de unde exista informatia asta , ";oricum daca gica petrescu" a ajuns la Dinamo de ce n-ar ajunge si Dorinel la steaua..., oricum l-am auzit acum 2 saptamani dupa meciul cu steaua ca e dinamovist si ca ii pare rau de Dinamo.....,si mai e ceva are contract cu Giovanni Becali ....daca sr va intampla asa se va pierde fff mult din imaginea clubului.., scuza-ma dar comparatia cu Danciulescu nu are nici un coi......
ieppy
Asta e culmea culmilor!!! Nu este posibil ca un jucator ca Dorinel, care a facut cariera la Dinamo sa se duca la Steaua! Mai ramane sa se duca Contra la Rapid! Din cate am inteles eu din Gazeta, Dorinel ar fi spus ca se duce la steaua pentru ca acolo antreneaza Piturca. Poate imi spune si mie cineva de cand prietenia asta intre Dorinel si marele Piti. Consider ca este datoria suporterilor, dar in special al clanului din conducerea lui Dinamo sa il aduca pe Dorinel acolo unde ii este locul: LA DINAMO
Sezran
nu mai credeti tot ce scriu niste fomisti de ziaristi. au mai fost anunturi din astea cu "transferuri bomba" si toate s-au dovedit doar inventii ale "scrijelitorilor pe hirtie". intr-adevar, de unde atita prietenie intre dorinel si piturca? probabil peste citeva zile vom avea dezmintirea lui dorinel, ceva de genul "nici nu am vorbit cu vreun reporter de la gs, nici despre transfer, nici despre altceva"
whitefang
Nici eu nu cred ce s-a scris despre Dorinel. Nu cred nici ca Piturca e un mare antrenor care poate fi regretat de fostii jucatori, relatia cu jucatorii nefiind partea lui cea mai tare Oricum dupa necazul de la meciul direct din Ghencea singura bucurie(daca poate fi spus asa) este ca nereusind victoria, Dinamo a prelungit mandatul lui Piturca. Atata timp cat Piturca e in Ghencea nici Steaua nu va face mare branza.Daca se misca oarecum mai bine decat in toamna asta se datoreste lui Rachita dupa parerea mea. M-as bucura ca urmatoarele meciuri sa-mi dea dreptate. Oricum nici Pastorul nu este foarte multumi de Piturca, altfel nu s-ar fi grabit sa-l ofere ca solutie pentru nationala. Cat despre Dorinel, eu cred ca nu va veni acasa pentru ca si-a prelungit contractul cu ...Volkswagen.

FORZA DINAMO
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.