Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pleaca si Niculescu?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Cainele
Dinamovistul Claudiu Niculescu s-ar putea sa nu plece astazi cu echipa "ros-albilor" in cantonamentul din Antalya. Atacantul asteapta concretizarea transferului la echipa sud-coreeana Hyunday Ulsan. "Cainii" l-au transferat ieri pe Mihai Niculescu (Oltul Slatina), fratele lui Claudiu. (www.libertatea.ro)
Gaby
Da, am citit si eu in Libertatea dar nu am mai gasit nicaieri scris ceva pe tema asta. Dar daca se adevereste atunci ne duuuucem de rapa. :mad:
Octavian
Niculescu îi așteaptă pe coreeni
Atacantul ar putea semna astăzi un contract cu Hyundai Unsal. Coreenii de la Hyundai Unsal au vizionat zilele trecute mai multe casete cu prestațiile lui Claudiu Niculescu. Conform impresarului Dumitru Tudor, cel care intermediază această tranzacție, conducătorii clubului coreean urmează ca azi să ofere un răspuns. “Colaboratorul meu va ajunge la Unsal și va afla ce au decis cei de acolo”, ne-a spus Tudor. În cazul în care răspunsul va fi unul afirmativ și va fi recepționat pînă după-amiază, fotbalistul nu va mai pleca cu Dinamo în cantonamentul din Antalya. În caz contrar, Niculescu va face deplasarea în Turcia. Dar și așa transferul se poate realiza. Pentru că, dacă cei de la Hyundai se vor decide în următoarele zile, atunci Claudiu va fi lăsat să se întoarcă imediat la București. Apoi, însoțit de impresarul Tudor, zis “Ciorbă”, va decola cu destinația Japonia, acolo unde Unsal Hyundai va efectua un turneu de pregătire.

www.prosport.ro
Ciciocle
Hm, nu eram eu mare fan al lui Niculescu dar nici nu vreau sa plece. Cu cine o sa jucam in atac? Mihalcea si Moldovan, cu Baltoi rezerva? Unde sunt zecile de atacanti cu care ne laudam? Aparare nu aveam oricum. Acum nu o sa avem nici atac. E clar. A inceput lichidarea clubului.
1948
s`a dus de tot N&D`ul nostru
Cerberus
Din 6 atacanti: Danciulescu, Niculescu, Mihalcea, Dragan, Baltoi, Moldovan ramanem cu 3 Mihalcea, Baltoi si Moldovan.

Niculescu era iesit din forma in tur dar oricum mult peste Baltoi, Mihalcea sau Moldovan.

Pacat. :arrow:
1948
da...
englandunited
hmmm ciudat ! Niculescu din cate stiu nu agrea variantele de a juca in Asia ! Si eu credeam cand a revenit la noi ca va pleca doar la o echipa mai importanta in Europa daca va mai juca cum juca inainte......oare sa fie adevarate problemele cu bani pe care le are ? oare si-a schimbat ideeile dupa ce a vorbit cu Danciulescu......
raluca
Dinamo se pliaza perfect pe povestea celor 10 negri mititei. Se pare ca nu numai ca s-a uitat de aducerea fundasilor dar se urmareste si lichidarea atacului. Mai bine s-ar infiinta un FC DINAMO ASIA, ca tot se umple de dinamovisti pe acolo. Este de neconceput ce se intampla la echipa. Cu toate ca nu este confirmat oficial transferul nu ma mai mira nimic. Da' pe Borcea&co cand ii transfera? (din pacate n-are cine sa faca asta!)
antirednic
QUOTE(Cerberus)
Din 6 atacanti: Danciulescu, Niculescu, Mihalcea, Dragan, Baltoi, Moldovan ramanem cu 3 Mihalcea, Baltoi si Moldovan.  

Niculescu era iesit din forma in tur dar oricum mult peste Baltoi, Mihalcea sau Moldovan.

Pacat. :arrow:

Vezi ca de multi atacanti ce avem, l-ai uitat pe Zicu! icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
dinamoenr1
sper sa nu plece clau.......cat despre moldovan nu cred ca e mai bun ca niculescu. :(
Ciciocle
vladutz, Zicu e inca mijlocas. Ar fi tare sa vina si Viorel Moldovan. Oricum, daca il lasam pe Baltoi pe banca de rezerve, atacul lui dinamo va fi M&M icon_lol.gif . speram ca va fi cel putin la fel de tare ca N&D
1948
tot dupa bani ... bani ... bani ... bani ... numai asta ii intereseaza pe jucatori ... plecati cu totii dupa bani !
the_one
E clar! Niculescu are probleme cu banii, iar Dinamo are o conducere de rahat. An de an conducatorii dinamovisti le dau apa la moara spurcatilor si tuturor chibitilor prin faptul ca iau campionatul sau cupa, iar afara sunt cei mai blegi catelusi (printre cei mai slabi din Europa), prin aceste plecari pe banda rulanta si neintarirea lotului in vederea participarii onorabile in cupele europene. Apoi auzi peste tot de trofee furate. Sa ma pis pe ei de conducatori nesimititi! Cand ii aud vorbind de cupe europene mi se face greata si devin ultrairitat. Au facut o clica acolo greu de dat jos. Ca doar n-or sa coboare singuri cu exceptia cazului in care vor fi ei la randul lor cumparati de un investitor, rus, ca tot e la moda.
Revenind la subiect, daca Niculescu pleaca poate fi inlocuit cu succes de Moldovan. Dar, nu cred ca o sa vina Moldovan, pentru ca are personalitate si ar supara conducerea. Daca nu va veni, iar Niculescu va pleca, o sa fim ciuca batailor: aparare 0; mijloc bun (aducrea lui Zicu si a lui Cristea e un plus); atac 0 (Mihalcea e terminat), Baltoi are probleme de impunere, T. Moldovan nou.
Anonymous
niculescu este alt personaj de "stil oltean"...la astia n'ai ce sa le faci. daca este adevarat ca are probleme cu banii (jocuri de noroc, cazino...) si borcica i-a acoperit datoriile atunci este evident ca va cauta sa-l vanda/imprumute fiindca altfel claudiu se transforma intr-o gaura neagra dpdv financiar...
1948
pai borcea ce urmareste ?! tot bani !
raluca
E adevarat ca transferul lui Moldovan a picat? In cazul asta mai pleaca Niculescu?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.