Sphynks
Apr 3 2003, 02:19 PM
Si ce ar putea declansa revirimentul?
dezbateti fratilor... poate cineva se va uita pe aici si va trage concluziile ce se cuvin
Anonymous
Apr 3 2003, 05:12 PM
Cred ca ai gresit .. trebuia sa spui "Cand credeti ca o sa SE trezeasca?".
Nu cred ca noi, suporterii, am adormit vreodata.
horis
Apr 3 2003, 05:16 PM
atunci cand nu se vor utiliza fotbalisti care nu alearga decat 5-10 min pe meci gen onutz , tames,burca, atunci cand nu vom mai avea maestrii ai gafelor drept fundasi centrali(din nou la nominalizari:onut,burca si chiar kirita), atunci cand vom avea o vedeta la mijloc care sa dea totul pe teren, atunci vom putea spera la mai mare(macar la un joc de fotbal nu la o simulare-poate chiar la victorii consecutive).oricum mai e mult pana atunci din pacate
Sezran
Apr 4 2003, 07:14 AM
nici "ce" si nici "cind" nu sint intrebarile corecte in acest moment. prima intrebarea este "daca". se vor trezi? sau ajungem in divizia b? grrrr.....
dupa ce se hotarasc cu adevarat ca vor trezirea, se stabilesc masurile ("ce", "cum") si se aplica (si aflam si "cind"). oare chiar vor trezirea? sau vor sa falimenteze dinamo si sa o cumpere alde becali pe 2 lei? ce, numai var-su sa aiba club, si cu nume mare?
adriana
Apr 10 2003, 08:01 PM
sper sa o faca cat de curand pentru ca e de jale fratilor!n-am trait asemenea momente de cand ma stiu.mi-e scarba de ce se intampla,de acesti asa-zisi jucatori, care nu stiu ce-i aia istoria unui club,onoarea etc.ma gandesc cu groaza ce va fi daca nu ne trezim nici cu "tiganii".e greu,dar sper ca va fi bine!cat despre reactia celor din peluza la meciul cu Farul...sa te bucuri ca si cum am fi castigat cine stie ce...Trezitiva au fost penibili!!!numai pot spune decat "Doamne-ajuta duminica!",altfel pentru mine,ca si pentru multi dintre voi va fi sfarsitul lumii!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.