Anonymous
Jan 28 2005, 01:25 PM
Hai sa stabilim aici o ora sa ne intalnim toti si sa mergem la meci.
Eu propun sa fim toti la 10, maxim 10:30 in fata, la Stefan cel Mare, si sa plecam la 11:00.
Cei din Bucuresti, sunteti de acord???
vlad1607
Jan 28 2005, 01:32 PM
CEI DIN BUCRESTI ORGANIZATI-VA !!!! LA VOI E BAZA IN ACEST MOMENT !!!
REVOLUTIA=SINGURA SOLUTIE !!!
NUIEEEE porcea netoiu-tziganoiu cohn-carton Fecali POPOescu!!!
BAGATI_LE MINTILE IN CAP SA VADA CA : DINAMO SUNTEM NOI ACUM ![size=18][/size][color=red][/color]
KELIE
Jan 28 2005, 02:09 PM
Salut Radu .... Eu o sa vin cu sky , si cred ca o sa trebuiasca sa o luam si pe Stefania de la facultate ... asa ca ... sigur o sa venim ... ne vedem acolo. Daca nu acolo ... la FAUR sigur.
Anonymous
Jan 28 2005, 02:31 PM
incerc sa prind si eu repriza a doua dupa ce-mi las trupa la cora...
Anonymous
Jan 28 2005, 02:45 PM
KELIE, eu nu va cunosc (sau poate va stiu de pe stadion dar nu m-am bagat in seama). Daca veniti la stadion spune-mi si mie, ca sa merg cu voi. Daca vrei, iti dau un nr. de tel sau imi dai tu si te sun eu.
Anonymous
Jan 28 2005, 03:31 PM
Pe la 10:15 o sa ajung si eu in fata la stadion, cu inca 2-3 ciini.
An`TIN
Jan 28 2005, 04:16 PM
... si daca e praf in ochi asta cu schimbatul stadionului? a fost vreo ploaie torentiala in ultimele zile? oricum nu stiu cati vor veni , eu unul e posibil sa nu vin e mai important sa protestam la meciurile de pe DINAMO si ,deci, sa nu uitam pana atunci starea prin care traim acum ,presupunand ca vom face nu stiu ce show-uri prin amicalele pe care le vom disputa
in plus cum arata stadionul faur ? ce capacitate are ? (daca are ...)
si din ce am aflat e pe undeva prin cartierul pantelimon cred ca nu departe de comuna pantelimon unde are borcica vila cine stie....poate ii faceti si vreo vizita [color=red][/color]
paul18august
Jan 28 2005, 08:05 PM
Vin si eu acolo, dar sa stim daca mergem sigur...mai aduc 3-4 prieteni...dar sa mergem sa facem ceva nu sa stam acolo in tribuna si sa ne ploua, sa blocam masinile sau ceva...
qsl111
Jan 29 2005, 12:15 AM
ma eu la 10 30 tre sa fiu la eroilor la spital,dar vreau neaparat sa ajung la meci.imi zice si mie cineva cum sa ajung acolo?habar nu am unde e stadionul ala,am inteles ca pe la catelu nu?daca stiti v-as multumi mult de tot.
Anonymous
Jan 29 2005, 12:30 AM
Stadionu asta e la capatu lu Pantelimon.
UNGUREANU ROBERT
Jan 29 2005, 03:26 PM
am lipsit cateva zile si uite ce de ciudatenii. imi pare rau ca nu am fost la meci dar am fost plecat din tara.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.