Help - Search - Members - Calendar
Full Version: SAMBATA, INTERGAZ!!!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Anonymous
Hai sa stabilim aici o ora sa ne intalnim toti si sa mergem la meci.
Eu propun sa fim toti la 10, maxim 10:30 in fata, la Stefan cel Mare, si sa plecam la 11:00.

Cei din Bucuresti, sunteti de acord???
vlad1607
CEI DIN BUCRESTI ORGANIZATI-VA !!!! LA VOI E BAZA IN ACEST MOMENT !!!
REVOLUTIA=SINGURA SOLUTIE !!!

NUIEEEE porcea netoiu-tziganoiu cohn-carton Fecali POPOescu!!!

BAGATI_LE MINTILE IN CAP SA VADA CA : DINAMO SUNTEM NOI ACUM ![size=18][/size][color=red][/color]
KELIE
Salut Radu .... Eu o sa vin cu sky , si cred ca o sa trebuiasca sa o luam si pe Stefania de la facultate ... asa ca ... sigur o sa venim ... ne vedem acolo. Daca nu acolo ... la FAUR sigur.
Anonymous
incerc sa prind si eu repriza a doua dupa ce-mi las trupa la cora... icon_twisted.gif
Anonymous
KELIE, eu nu va cunosc (sau poate va stiu de pe stadion dar nu m-am bagat in seama). Daca veniti la stadion spune-mi si mie, ca sa merg cu voi. Daca vrei, iti dau un nr. de tel sau imi dai tu si te sun eu.
Anonymous
Pe la 10:15 o sa ajung si eu in fata la stadion, cu inca 2-3 ciini.
An`TIN
... si daca e praf in ochi asta cu schimbatul stadionului? a fost vreo ploaie torentiala in ultimele zile? oricum nu stiu cati vor veni , eu unul e posibil sa nu vin e mai important sa protestam la meciurile de pe DINAMO si ,deci, sa nu uitam pana atunci starea prin care traim acum ,presupunand ca vom face nu stiu ce show-uri prin amicalele pe care le vom disputa
in plus cum arata stadionul faur ? ce capacitate are ? (daca are ...)
si din ce am aflat e pe undeva prin cartierul pantelimon cred ca nu departe de comuna pantelimon unde are borcica vila cine stie....poate ii faceti si vreo vizita [color=red][/color]
paul18august
Vin si eu acolo, dar sa stim daca mergem sigur...mai aduc 3-4 prieteni...dar sa mergem sa facem ceva nu sa stam acolo in tribuna si sa ne ploua, sa blocam masinile sau ceva...
qsl111
ma eu la 10 30 tre sa fiu la eroilor la spital,dar vreau neaparat sa ajung la meci.imi zice si mie cineva cum sa ajung acolo?habar nu am unde e stadionul ala,am inteles ca pe la catelu nu?daca stiti v-as multumi mult de tot.
Anonymous
Stadionu asta e la capatu lu Pantelimon.
UNGUREANU ROBERT
am lipsit cateva zile si uite ce de ciudatenii. imi pare rau ca nu am fost la meci dar am fost plecat din tara.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.