Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Adrian Cristea
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori > Foști jucători și antrenori la Dinamo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Haita

Data nașterii: 30.11.1983 (Iasi / Iasi)

Înălțime/greutate: 1,80 m / 75 kg

Debut Divizia A: 30.07.04 / Politehnica Iasi - Rapid 1-2

Jocuri / Goluri in Divizia A: 15 jocuri / 2 goluri

Jocuri / goluri in Divizia B: 50 jocuri / 11 goluri

2002-2003: Politehnica Iasi (Divizia B): 27 jocuri / 5 goluri

2003-2004: Politehnica Iasi (Divizia B): 23 jocuri / 6 goluri

2004-2005: Politehnica Iasi: 15 jocuri / 2 goluri

Debut la Dinamo: ianuarie 24, 2005 in amicalul cu Juventus Colentina unde a inscris.
catzel
FOARTE BUNA!

pare un copil cuminte care stie ce vrea...si anume sa faca performanta in fotbal. din ce am vazut pana acum, prin felul cum vorbeste si se comporta imi pare cu capul pe umeri si destul de inteligent. eu unul il vad ca pe un nou florentin petre. nu cred ca o sa regretam transferul lui la dinamo.

bine ai venit adrian!
1948
bravo lui ... e un jucator promitator ... cred ca va deveni idolul nostru :)) mai ales ca le`a facut`o spurcatilor chiar in ghencea :)) respect !
reddogforever84
Cat a fost la poli iasi si-a facut treaba Sa speram ca la Dinamo va juca de 10 x mai bine :D
Ciciocle
inteleg ca l-a luat petre vecin de camera in cantonament, ceea ce e foarte bine!

Nu prea e bine. Stii ca Petre i-a "vandut" pe toti vecinii de camera :D
1948
asta asa e ... poate de data asta va face o exceptie si nu va pleca prea curant , pt ca avem nevoie de el ... iar noi , suporterii , ar trebui sa`l facem sa se simta cat mai bine aici
red_army
A VENIT SPERANTA SPER SA NU MOARA SPERANTA HAITA_DINAMO.gif
Dumi-DC
Ar trebui introdus mai des macar in repriza a doua
la IAsi juca si mijlocas stanag iar cum andone tot ii inlocuieste pe jcuatorii de pe stanga ba Vladut ba Grgiorie ar putea sa-l incerce si pe el
Cai Lun
A fost prezent in echipa care azi a intalnit CS Otopeni. Rezultatul fina 3 - 2 pt. limitrofi...

Din punctul meu de vedere a fost unul din remarcatii meciului... A facut cateva recuperari excelente, daca ar aavea si pase de calitate... dar eu cred ca viitorul va arata bine pt. el la Dinamo... thumb.gif
paddy
Care Dinamo 1 s-au 2 010.gif
Cai Lun
Taci mah din gura! Poate nu se prinde lumea!.. daca e, la prima lui gafa m-am scos! 010.gif

Te bagi repede... complaining.gif

icon_lol.gif icon_lol.gif
caine_berceni
Un castig pt noi ,sigur nu ne va dezamagi
paddy
Depinde cu ce echipa ti....cu 1 s-au cu 2 ...Patrocle ai fost vreodata la un meci cu Dinamo 2 drunk.gif
juve28
ar trebui sa-l bage mai des. decat sa-l bage pe plesan care nu face decat prostii mai bine pe cristea care e un jucator foarte bun football.gif
Cai Lun
QUOTE(paddy @ 13 Nov 2005, 12:18) *
Depinde cu ce echipa ti....cu 1 s-au cu 2 ...Patrocle ai fost vreodata la un meci cu Dinamo 2 drunk.gif

Eu am fost de cateva ori, ca am abonament la loja... tongue.gif
LeX
asa si eu vreau sa joace mai mult munteau in locul lui grigorie. ideea e ca nu conteaza ce vreau :|)
Dust
eu tot nu inteleg ce mai cauta jucatoru asta la Dinamo..care este rostul lui?
alexyutza
Intr-o vreme juca destul de bine . El ce a mai patit ? nu stiu cum se face dar cam toti jucatori nostrii dupa ce reusesc cateva meciuri bune , trec printr-operioada destul de lunga in care nu se mai regasesc .. parca nu mai sunt ei . Asa e si Cristea , poate ca o sa-si aduca aminte ca poate sa joace mai bine ....
Cai Lun
In aceasta iarna implineste un an in curtea lui Dinamo... eu ii urez sa nu ne paraseasca prea curand, dar sa isi dovedeasca acele calitati pentru care a fost adus... altfel, regretele vor fi minime la despartire, si in afara de bani alta satisfactie nu va avea!...
alexyutza
...poate la alta echipa , sau in alta divizie , va dobandii si bani si satisfactie.... 010.gif
Merita sa mai asteptam .
Livia
mai...eu stiu ca Cristea e un jucator bun(stau la vreo 2 blocuri de el :P) si merita sa fie la Dinamo....dar park cand intra pe teren...nu stiu cum...park ii e frica sa atace....cel putin asa imi da impresia...
pinky
Turul asta de campionat a fost catastrofa, n-a facut macar un meci cat de cat decent, daca nu incepe sa demonstreze ca are valoare si de aia a venit la noi, poate sa se intoarca la Iasi!!N-am nimic cu el, dar nu joaca deloc bine si decat sa-l tinem aiurea mai bine am aduce altul in locul lui!!
alexyutza
QUOTE(pinky @ 18 Dec 2005, 15:11) *
Turul asta de campionat a fost catastrofa, n-a facut macar un meci cat de cat decent, daca nu incepe sa demonstreze ca are valoare si de aia a venit la noi, poate sa se intoarca la Iasi!!N-am nimic cu el, dar nu joaca deloc bine si decat sa-l tinem aiurea mai bine am aduce altul in locul lui!!

Totusi , sa nu fim asa de radicali . Daca el merita sa plece inapoi de unde a venit , pai atunci ce sa mai zicem de grigorie , goian , baltoi si mai cativa ? Dupa parerea mea , cel mai bine ar fii daca ar juca o perioada la Dianamo 2, macar pana se pune pe picioare . Ar fii pacat sa-l dam , mai ales ca nu e un jucator problema , cum sunt altii . Eu cred ca poate sa redevina ceea ce a fost candva . Am incredere ca isi va reveni si ca se va dovedii util in viitorul apropiat . nu e el marea problema... altii sunt
pinky
Eu am fost doar realista!!Asta este, daca un jucator nu joaca este schimbat cu unul mai bun, doar n-o sa-l tinem pe Cristea, care nu face nimic, doar ca sa nu fim radicali!!Eu tocmai asa as vrea sa fie, cine nu joaca, pleaca, sa se inlocuiasca toti jucatorii astia care n-au valoare de Dinamo, cu altii mai buni care stiu sa-si faca meseria!!Ca de aia avem pretentii la titlu si performante in Europa, pentru ca suntem o echipa puternica la care trebuie sa joace doar cei care arata ca stiu fotbal, nu tinem pe oricine!Cu jucatori slabi nu se fac performante, iar pana acum Cristea asta a aratat ca este, un jucator slab!
rednorth
Uitandu-ma la raspunsurile voastre, cred ca am ramas singurul care mai crede in valoarea lui ca jucator.
Lui i s-a dat incredere abia dupa o perioada destul de lunga in care a tot lustruit banca de rezerve.Uitati-va si la Niculescu care inca nu si-a revenit dupa perioada de absenta din cauza accidentarii.
Daca pana la sf. campionatului nu-si intra in "bulan", atunci cred ca ar trebui imprumutat la o echipa in care presiunea este ceva mai mica decat la Dinamo si la care ar putea sa joace meci de meci.
Hai mai baiatule, nu ma dezamagi, ca ma iau pe urma colegii de forum "la impins vagoane".
reddogforever84
Hai ma sa fiu alaturi de tine icon_lol.gif Si eu sunt de parere ca la Cristea inca nu trebuie renuntat. Eu sunt din Iasi si l-am vazut de multe ori in teren si cred ca are valoare. Cred ca trebuie sa fie tinut in lot sau cel mult imprumutat . S-a facut deja o greseala cu Tibor Moldovan si sper ca Cristea sa nu fie a doua .
nunweiller
Ce se mai intampla cu Ad Cristea. Vad ca nimeni nu spune nimic de el, desi a fost unul dintre varfurile generatiei sale pe postul de mijlocas, iar in meciurile importante de la sfarsitul returului chiar daca nu a dat superrandament, macar a fost titular si nu a gresit.Poate da mai mult decat Margaritescu sau Grigorie pe postul de mijlocas central. Parerea mea.
Cai Lun
Faptul ca nu a fost transferat / imprumutat in aceasta iarna, desi in linia de mijloc exista un surplus de jucatori, demosntraza din punctul meu de vedere ca Adrian Cristea are creditul conducerii tehnice. Eu cred ca el este un jucator de viitor.
POOL
Si eu zik la fel, numai sper sa nu ramana si el k si Grigorie mereu o "tanara sperantza". thumb.gif
f_rares
Grigorie...tanara sperantza:)):)) 010.gif
ma rog...Cristea e de viitor si merita sa mai ramana la echipa,are ce sa demonstreze,dar nu prea i se da sansa sa o faca...
red_dog 4 ever
Singurul lucru care la facut aseara a fost bara aia intamplatoare
Achiles
mda.... am crezut ca o sa ne punem baza in el ..dar e slabutz.... pers sunt dezamagit de ce am vazut la el ....
nu e un asa mare jucator cum credeam ...
POOL
Pana la urma, de cine nu sîntem dezamagitzi dupa meciul de sambata?? 251.gif
Cai Lun
Cristea nu a dezamagit doar sambata. A dezamagit de cand a venit la Dinamo...
red_dog77
Pai daca nu dezamagea era demult plecat prin ucraina sau china .....
Dust
asta nu stiu ce cauta la Dinamo...mai bine iau jucatori de la Dinamo 2 sau de la juniori...88..89..90...sunt multi mai buni decat Cristea pe acolo va garantez
POOL
Noah nici chiar asa.... O sa mai auzim de Cristea.... Va garantez....... thumb.gif Si o sa fie de bine.. peste ceva timp....
rednorth
Indraznesc sa fac un pronostic in privinta lui Cristea.
Daca i se va da incredere si va fi folosit regulat in acest retur, el va deveni una din revelatiile echipei.
Si mai plusez cu ceva, am o presimtire ca va inscrie impotriva stelei?
POOL
Akuma k a plekat Baltzoi, mai raman Cristea si Niculescu, care au mai marcat impotriva stelei si ar mai fi Barcauan. thumb.gif
Cai Lun
QUOTE(rednorth @ 15 Mar 2006, 2:31) *
Indraznesc sa fac un pronostic in privinta lui Cristea.
Daca i se va da incredere si va fi folosit regulat in acest retur, el va deveni una din revelatiile echipei.
Si mai plusez cu ceva, am o presimtire ca va inscrie impotriva stelei?

Da, da!!... Un hat-trick!... crazy.gif
POOL
Sa nu uitzi ce ai spus Cai lun... 010.gif Hai k pun la pariuri pe ceea ce ai spus u. Hat-trick cristea in meciul cu steaua. I'm counting on u..... thumb.gif
GhostBuster
Cristea e un jucator tanar si talentat.Ar trebui sa joace mai des.In locul lui catalin munteanu
marcher
vaca proasta gunshot.gif
SILVIU_99
propun ca in sezonul viitor cristea sa fie imprumutat la o alta echipa poate revine la forma care la consacrat.la ora asta nare fata de dinamo
ALEXANDRA
nu stiu ce au vazut astia la cristea cand la-u adus la dinamo a dat si el un gol atunci la steaua si astia sau repezit si l-au cumparat.
sa-l aduca anapoi pe t.moldovan sau pe i.balan
forta dinamo mereu pt culori
red_dog 4 ever
010.gif Poate ne ajuta redlady si ii face o chemare inapoi la Iasi
alexyutza
Cristea e un fotbalist talentat dar ca marea majoritate s-a plafonat . Sa nu uitam ca nici nu prea a avut jocuri sezonulasta. Crted ca-l tinem degeaba . Poate ar fii mai bine sa-l vindem soi sa cumparam pe altcineva in locull ui . Cu zgarcenoie nu mai facem performanta.
Inlaturarea lui Tibor a fost una din cele mai mari greseli . La noi nu a fost "bun" , lasa ca e bun pt Farul . 251.gif .Ee mai bun decat Niculescu si Danciulescu la un loc in momentul de fata .
Cristea out !!!!!
DarkSide
Parerea mea despre toti jucatorii adusi in iarna este ca sunt niste baloane de sapun umflate de giovani care nu au ce cauta la Dinamo...Moldoveanu asta e unu' dintre ei...dwarf.gif
red_dog77
Asta o sa moara "tanara speranta". Mai mult decat atat n-o sa ajunga niciodata.
Cai Lun
E croit pe acelasi calapod ca si Vlad Munteanu...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.