st_an
May 21 2006, 03:55 PM
...sau poate e croit pe acelasi calapod ca zicu & baltoi care au avut nevoie sa joace titulari la alte echipe ca sa isi arata valoare. who knows?
Diabolik_kidd
May 21 2006, 03:59 PM
Asta nu are fata de dinamo nici in 50 de ani de acum in colo.DAr se vede ca a fost luat imediat dupa meciul lui poli iasi cu steaua can d a reusit sa inscrie in poarta spurcatilor dar totusi nu cred ca un meci bun este suficient ca sa joacxe la dinamo.
DarkSide
May 21 2006, 04:02 PM

Nu vreau sa supar pe nimeni, dar aceste epave care ajung la noi la club se datoreaza faptului ca de obicei la cluburile mari, centrele de copii si juniori sunt "incurajate" de parintii copiilor cu bani...Cati jucatori de la Dinamo au jucat acolo de mici?
st_an
May 21 2006, 04:02 PM
ramane de vazut...l-ai vazut ce face cu mingea??? pacat ca nu are viteza
DarkSide
May 21 2006, 04:08 PM
E tehnicutz...dar cam atat...Si e LENEEEEES !!!!!
red_dog77
May 21 2006, 04:11 PM
Nu este posibil ca cea mai mare realizare a unui jucator care a evoluat aproape un an la Dinamo sa fie un gol marcat pt. alta echipa in ghena.
red_dog 4 ever
May 21 2006, 06:49 PM
Poate la 30 de ani se coace.Se vede ca nu-i prieste aerul de Bucuresti
catzelus_berceni
May 21 2006, 07:49 PM
personal cred ca ar mai meita o sansa si ar trebui pastrat!!poate fi o solutie!
DarkSide
May 21 2006, 07:53 PM
Nici o sansa...deja ne-am saturat de experimente...GATA!!!!
red_dogvitan
Jun 11 2006, 03:21 PM
E UN MIJLOCAS DESTUL DE BUN CARE LE_A TRAS-O SPURCATILOR DE STELISTI PE CAND JUCA LA POLI

SI CARE DE CAND A VENIT LA DINAMO NU PREA A AVUT PRILEJUL SA JOACE PREA MULT STAND MAI MULT REZERVA

PACAT!! II DORESC SUCCES IN CONTINUARE!!!
Cai Lun
Jun 11 2006, 07:33 PM
Eu zic ca are doua alternative. Ori se duce cu imprumut prin Cotroceni sau inapoi la Iasi, ori ne cauta pe la alta echipa... e varza murata de cand a venit la Dinamo. Are talent, se vede pe el, dar nu pare interesat de fotbal si nici predispus la efort... ori isi revizuieste atitudinea asta, ori poa' sa se apuce de "modeling"...
red_dog 4 ever
Jun 12 2006, 11:01 AM
De cand a venit la Dinamo nu sa remarcat cu absolut nimic
juve28
Jun 12 2006, 11:27 AM
e prea fitos.dar intradevar nici nu i s-au dat sanse prea multe.sa speram ca rednic o sa-l faca un mare jucator.
Diabolik_kidd
Jun 12 2006, 06:55 PM
Daca nici rrednic nu poate scoate nimic bun din el atunci trebuie dat imediat ca altfel nu face decat sa ocupe l;ucul degeaba.
Oricum e pacat ca a aratat in catev randuri ca poate devenio un jucator important dar chiar nu stiu ce sa intamplat cu el.(bine probabil ca a fost convins de restul "muncitorilor" din lotul lui dinamo ca indiferent de rezultate sau de munca pe care o depui leafa tot merge asa ca nu are sens sa se streseze aiurea)
alexyutza
Jun 12 2006, 07:06 PM
Adrian Cristea .. sincer , chiar nu-mi dau seama ce mai cauta la Dinamo . Bun , a dat un gol impotriva stelei si a mai jucat ceva in perioada acea , dar acuma daca nu mai joaca nimic , ce rost mai are sa-l tinem ? Nu traim din amintiri

Ce afost , a fost , conteaza ce va fii de acum incolo !
Sa i se caute o noua echipa
Nexus
Jun 12 2006, 08:06 PM
E tanar si poate juca mult mai bine decat credem noi.Fara suparare,la Dinamo nu prea i s`a dat sansa de a arat ce poate(f putin a jucat).
reddogforever84
Jun 12 2006, 08:20 PM
Cristea poate sa stea si 10 ani la Dinamo si tot o eterna speranta ramane. Trebuie imprumutat la o echipa unde sa joace ca titular pentru a prinde putina experienta si apoi readus.
armagedon
Jun 27 2006, 08:04 AM
Multe sperante imi pun in Cristea. este cu siguranta unul dintre cei mai tehnici jucatori romani. anul asta poate fi ultima lui sansa de a confirma la DINAMO. TRAGE TARE SI NU IMI INSELA SPERANTELE!!
SILVIU_99
Jul 9 2006, 01:33 PM
daca cumva REDNIC va reusi sai puna in evidenta calitatile lui cristea atunci fiti siguri ca vom avea un mijlocas bun.sa speram ca REDNIC il va aduce la forma care la consacrat adik cea de la iasi
Achiles
Jul 9 2006, 03:52 PM
QUOTE(SILVIU_99 @ 9 Jul 2006, 13:33)

daca cumva REDNIC va reusi sai puna in evidenta calitatile lui cristea atunci fiti siguri ca vom avea un mijlocas bun.sa speram ca REDNIC il va aduce la forma care la consacrat adik cea de la iasi

sa speram
crazy_rednwhite
Jul 10 2006, 05:38 PM
eu vad in el un jucator cu un potential urias...dar caruia nu i-au prea fost acordate sanse..sa speram ca rednic o sa-i valorifice potentialul...
dumi
Jul 10 2006, 06:34 PM
Are potential, totul e sa vrea sa joace si sa i se dea ocazia
ebola
Jul 10 2006, 06:38 PM
Sper ca dl Rednic sa il floseasca mai mult pe AD Cristea pt ca este un jucator bun cu un mare potential si care are nevoie de jocuri pentru a progresa .
stef 22
Nov 12 2006, 06:56 PM
Pana cu putin timp in urma nu-l puteam suporta pe Cristea,ma enerva teribil,nu itelegeam cum de a pus Dinamo ochii pe un jucatoar asa de slab.
Insa timpul mi-a demonstrat ca m-am inselat in privinta lui,sezonul acesta Cristea fiind unul dintre cei mai buni dinamovisti.Cele 3 goluri marcate in UEFA si cele 2 din campionat nu au facut decat sa confirme forma in care se afla acest jucator.
Daca o tine tot asa s-ar putea sa ajunga departe.
POOL
Nov 12 2006, 08:19 PM
Un jucator tehnic cum este Cristea, tot isi arata valoarea odata si odata. Insa are si el defectele lui, de multe ori alterneaza meciurile foarte bune cu cele slabe, nu evolueaza constant.

Mie sincer mi-a placut de cand le-a dat golul acela pe cand era la Iasi cand a invins stOAIA.
stef 22
Nov 14 2006, 08:55 AM
Cred ca pe langa Radu Stefan si Niculescu,piturca trebuia sa-i acorde si lui Cristea o sansa la echipa nationala,tinand cont de ultimele meciuri pe care acesta le-a facut la Dinamo.Oricum este mult mai in forma ca

de dica.
Leaveyou
Nov 14 2006, 09:14 AM
Un jucător foarte tehnic. Dacă ar juca mai în viteză ar fi foarte tare frate ! Sper că meciurile jucate să-i dea încredere în el şi să "explodeze", dacă se poate într-un meci cu stoia

.
Wlad_red_dog
Nov 17 2006, 10:25 AM
Merita convacat la nationala pt ca acum este in mare forma
stef 22
Nov 21 2006, 06:47 PM
Dupa parerea mea cheia jocului cu brugges este Cristea.Daca el va evolua bine si va livra pase bune pentru atacanti vom scoate un rezultat bun,daca nu Dumnezeu cu mila.....
E timpul ca Adrian Cristea sa isi arate adevarata valoare si sa nu dezamageasca.Un meci bun la brugges ii va deschide probabil si portile nationalei.
adebayor : haita_lui_odin
Nov 21 2006, 07:16 PM
ha!!
si eu ziceam de baiatu asta ca e baza mult inainte de vreun meci oficial din sezonul asta... chiar de pe vremea lui ando ma intrebam "dar cristea nu ar fi o optiune? " ...
si acum creste de la meci la meci..
POOL
Nov 21 2006, 07:41 PM
Sincer si eu de la el ma astept cel mai mult sa ne faca jocul la bruges.
mihaela_n2
Nov 21 2006, 07:42 PM
mie imi place super mult tipul..joaca de n-ai treaba cu el..frumos e:X...e baiat serios...are un viitor stralucit in fata:)...abia astept sa vina la tg-jiu pe 10 decembrie...sa-l vad si eu
divisor
Nov 30 2006, 12:47 AM
La multi ani Adriane!
Felicitari pentru jocul din seara asta si...la mai multe!
COSMIN C
Nov 30 2006, 01:19 AM
La Multi Ani , caine!!!
ScorpyoN
Nov 30 2006, 01:42 AM
La multi ani si la cat mai multe jocuri bune (si goluri) pentru

!
ALEXANDRA
Nov 30 2006, 12:03 PM
adebayor : haita_lui_odin
Nov 30 2006, 12:21 PM
e tare, dar parca atunci cand oboseste el, parca oboseste toata echipa
Cai Lun
Dec 1 2006, 04:34 PM
Ieri a fost Ziua lui Adrian Cristea!
Desi mai tarziu, ii urez si eu LA MULTI ANI!
ebola
Jan 24 2007, 12:22 AM
Cu rusii de la Lokomotiv a evoluat bine si a reusit unele driblinguri fenomenale insa tine prea mult mingea si astfel intr-un tarziu edeposedat si echipa pierde mingea si pierdem si o situatie favorabila . Sper sa lucreze la acesta problema mai mult si sa dea drumul la minge mai repede .
Siegfried
Feb 5 2007, 01:35 PM
A fost convocat la nationala. Bravo lui! A inceput sa ii iasa jocul bine si pare sa joace din ce in ce mai bine. Imi place foarte mult de el in ultima vreme, nu mai e doar talentat ci si eficient, mi se pare un jucator de baza.
bigbobo
Feb 5 2007, 05:04 PM
A fost convocat la nationala si este talentat. De acord pana aici. Para insa genul de jucator care trebuie mereu impins de la spate. Jucatorul la care trebuie sa se lucreze mai mult la psihic decat la tehnica sau rezistenta. Oricum felicitari pentru convocarea la nationala. Sper sa-l stimuleze experienta unor jucatori ca Mutu sau Chivu...Si-l asteptam cu nasitul in ghena...
mihaiul90
Feb 5 2007, 07:07 PM
Daca incepe sa joace constant si la adevarata sa valoare, Adrian Cristea e unul din cei mai buni, daca nu, chiar cel mai bun fotbalist de la Dinamo. E foarte talentat, foarte tehnic, are sut bun, forta de patrundere. Dar marele lui defect este ca nu e constant.
juve28
Feb 27 2007, 08:37 AM
marii jucatori cand trec printr-o perioada proasta tot mai reusesc cate ceva.insa cristea in trei meciuri oficiale de anu asta nu a reusit absolut nimic.e prea fitos.cred ca e un jucator ratat daca nu isi schimba atitudinea.
POOL
Feb 27 2007, 12:58 PM
O sa ajunga si asta ca si Zicu: Tanara speranta pana pe la 30 de ani.
dudu1961
Feb 27 2007, 02:25 PM
Dragul nostru Adrian stii zicala "ce e mult strica " asta faci tu _____faci prea multe driblinguri aiurea in loc sa dai drumul la minge cind trebuie pina pasezi tu se duce dracului faza .
florin_80
Feb 27 2007, 04:10 PM
Raman la parerea ca si-ar pune si mult in valoare calitatile daca ar fi folosit in spatele atacantilor. Locul lui nu e pe benzi.
In schimb, tre' neaparat sa-si schimbe atitudinea.
FarfelkugeL
Feb 27 2007, 04:13 PM
LOCUL TAU E PE BANCA CRISTEA! Mingicarule, ai facut ceva aseara? Toate centrarile le-ai dat in boscheti sau ai pierdut mingea.
PS: pe banca la Dinamo II.
Jay C
Feb 27 2007, 07:30 PM
Nu prea inteleg de ce se crede asa superstar. E prea lejer jocu' lui. Cre'ca vreo 2 meciuri pe banca de rezerve ar fi de ajuns sa-l mobilizeze....
POOL
Feb 27 2007, 07:49 PM
Ne-a ajutat mult in tur, insa acuma se crede vedeta echipei alaturi de Danciu si Clau. Defapt Clau tot timpul se crede vedeta echipei.
Clau_Goool
Mar 11 2007, 11:30 PM
Desi este unul dintre favoritii mei nu pot sa nu il pun pe Adrian Cristea la categoria trompeta meciului Dinamo- FC Prazarii !!! Adriane ai fost lent, n-ai avut nici o idee in joc, mai mult ai incurcat lumea pe teren si prin urmare primesti trofeul trompetei de bronz.
Pana la meciul urmator meriti o suduiala serioasa din partea lui Nea Rednic si o repriza de stat pe banca de rezerve poate asa te destepti si tu !!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.