red red dog
Jun 3 2009, 08:49 PM

ganea trebuie adus antrenor secund sa faca ordine la echipa. cred ca nu o sa mai miste nimeni. dar daca vine boloni, ceea ce nu cred, nu stiu cum or sa se inteleaga. cristea cred ca trebuie tinut la echipa a doua poate se apuca de treaba. sa mai plece izvoranu, tamas, moti, mitea, zicu,homei,malick,torje si in primul rind turcu.
antisteaua
Jun 3 2009, 09:13 PM
Ba cand va aud cu faze de astea .... Daca tot vreti sa joace de frica atunci sa-l aduca pe smarandescu, ca va garantez eu ca bate la ei mai al dracu ca oricare altul.
Ideea nu e ca jucatorii sa joace de frica ci din convingere iar ca sa joace din convingere este nevoie ca jucatorul sa fie educat si ajutat sa faca fata tentatiilor. Spre exemplu Torje cand a venit la Dinamo era foarte entuziasmat si toata lumea a avut rabdare cu el, chiar daca nu ii iesea mare lucru. Dar cand a dat de tentatia gagicilor si a cluburilor de fite a luat-o pe aratura si asta. Acuma pe bune, cati dintre voi ati rezista cand ar veni bunaciuni in valuri peste voi? Foarte putini si numai aia cu o anume educatie si cu o anume mentalitate. Din pacate, educatie nu se mai face la Dinamo si atunci cum mama dracu sa reziste cand vin alea si le-o pun pe fata?
Intre mingicar si fotbalist e o mare diferenta. Asta n-are ce cauta pe un teren de fotbal, poate doar la circ sa tina mingea pe carici. Un jucator si un om de tot cacatu, ca si Zicu.
Hugo Boss
Jun 3 2009, 11:08 PM
Adrian Cristea o sa arate tot ce poate numai cind o sa dea de un antrenor care sa stie cum sa-l motiveze psihologic , un antrenor gen Razvan Lucescu sau Boloni
red_dog 4 ever
Jun 4 2009, 08:50 AM
o sa joace cand o sa-l lase pușca si nu mai are legatura cu tarfele
DinamoEver
Jul 26 2010, 01:06 PM
si-a revenit Printu` ?
Cai Lun
Jul 26 2010, 01:20 PM
Sa nu ne bucuram prea repede...
danyelladinamo
Jul 26 2010, 03:07 PM
Cred ca vrea sa plece cat mai repede de la Dinamo si mai joaca si el ceva poate prinde o oferta buna in iarna.
DinamoEver
Jul 26 2010, 05:39 PM
asta nu poate decat sa ne bucure.. sa joace cat mai bine decat sa fie la fel de delasator ca pana acum
dianna
Aug 1 2010, 02:12 AM
unul din jucatorii mei preferati
AlexDinamovistu7
Nov 13 2010, 09:23 PM
Adrian Cristea ! :x
Respect pentru PRINT! Un Fel de Ronaldo al Romaniei! FA-NE FERICITI marcand cu U Craiova ! :x
DINAMO :x SUCCES LA JOC!
Sledge
Nov 14 2010, 12:45 PM
Un jucator foarte talentat Adrian, dar foarte indolent si delasator. Cand ai mai mare nevoie de el te dezamageste.
OFF: AlexDinamovistu7 schimba semnatura ca te faci de rusine. Cantecul suna asa: Oriunde merg si orice fac / In fata vad doar rosu alb
vikio
Dec 17 2010, 09:32 PM
Uraaaa am scapat de puturos!!! (talentat..dar tottusi puturos)!Sa dus la U!
Sa vedem jucatori tineri in locu lui!
vega
Dec 17 2010, 09:59 PM
"Sa vedem jucatori tineri in locu lui! "
Vise tata,vise...
adysmq
Dec 17 2010, 11:45 PM
QUOTE(vega @ Dec 17 2010, 09:59 PM)

"Sa vedem jucatori tineri in locu lui! "
Vise tata,vise...
Pai da,Cristea a plecat ca sa ii faca loc lui Dinu Todoran
Mister
Dec 17 2010, 11:46 PM
Foarte bine ca a plecat! Poate juca Danciulescu in locul sau si cu siguranta o va face mai bine!
Cai Lun
Dec 18 2010, 12:04 AM
Bine ca macar nu s-a dus la Timisoara...
anna
Dec 18 2010, 01:08 AM
Daca face si Cristea ca Zicu si ajunge acolo si joaca, ceea ce la noi nu facea, o sa

e pacat de el, sincer, ca nu se poate spune ca nu are talent, dar si l-a irosit ca a fost prea cu nasu' pe sus ca sa puna osu' la treaba...
Florin_Bogdan
Dec 18 2010, 04:08 AM
Pacat, mare pacat.. O sa-l regretam daca transferul se realizeaza. Unul dintre cei mai buni jucatori ai echipei.
Si cu asta m`au convins ca "ne batem la titlu"
antisteaua
Dec 18 2010, 10:15 AM
Daca o sa joace bine si daca o sa-l regretam inseamna ca Dinamo are o problema pentru ca nu stie sa puna in valoare jucatori precum el. Oricum nu ar fi singurul jucator care pleaca de la Dinamo si apoi joaca bine.
sNICKETT
Dec 18 2010, 12:31 PM
imi pare rau ca a plecat pt ca sunt 100% sigur ca acolo o sa fie alt jucator.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.