Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dinamo-Farul
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Anonymous
Ce parere aveti despre meci? Penalty in ultimul minut... hentul comis de un jucator imprumutat de Dinamo la Farul ?
Anonymous
Mai putem spune ceva? Mai intereseaza pe cineva parerea noastra?

Eu sunt convins ca a fost blat.
Sphynks
nu mai e nimic de spus.... icon_cry.gif icon_cry.gif icon_cry.gif
Antistar
E jenant..dar ne mai poate surprinde ceva?? Pe mine personal nu(ia uite ca am ajuns sa vb ca fotbalistii). Cred ca Andone e un dinamovist adevarat si ca merita o shansa dar ca sa skimbi la dinamo ceva trebuie un antrenor strain ca astia sunt obishnuiti cu hentzuri. Unu a fost azi si altele sa le zicem "hentzuri" morale sunt de catziva ani. Trebuie curatzata conducerea de militzieni ca netzoiu si afaceristi ca shi cohn si badea si trebuie facuta o societate pe actiuni. Ce bine ar fi daca ar fi majoritar la Dinamo un om ca Tziriac..sau chiar el..nu am mai crede ca a fost blat azi. Dinamo-faru de azi a fost o rushine si nu cred ca totul e curat in campionatu de anu asta.Pacat de atatia caini .....
Anonymous
am fost la meci
e o timpenie sa sustineti ca a fost blat
pur si simplu ala a facut hent. atit
Sezran
1. cine naiba e marele dinamovist ionut balan? aud prima data de el. daca asa a zis un reporter ca e dinamovist, inseamna ca si e? inseamna ca a facut hent intentionat? NU! pe de alta parte, sint convins ca asa vor urla ziarele azi, stelistii, rapidistii, oltenii etc. si poate ca au dreptate. poate cineva sa bage mina in foc pentru una din variante? singurul care STIE cu adevarat daca a fost un hent intentionet (adica blat) e chiar balan asta. ca urmare nu o sa aflam adevarul niciodata.

2. unde draq e noua fata a lui dinamo anuntata de cristi munteanu? auzi comentariu la tv: "... a fost un foc de paie [primul gol al lui dinamo], constantenii punind imediat stapinire autoritar pe joc." nu am auzit pe nimeni de la dinamo sa zica altfel. la ce meci mai trebuie sa tremur? bine ca a iesit cimentul fieni din cupa. de semifinale oricum nu cred ca trecem.
whitefang
Eu sant mai optimist, dar nu mai zic nimic ca va vad pe toti cu nervii intinsi la maxim.
Rabdare si ...tutun!

[b]FORZA DINAMO
Antistar
Pai daca ai vazut macar rezumatele meciului constatai cu stupoare ca fundasu ala de care nu am auzit sare dupa minge si cu eforturi o ajunge si o voleibaleaza...hai ma daon dracu ca ce se vede e clar :!:
Sphynks
florin... si eu am fost la meci... in afara faptului ca am vazut iar un dinamo lipsit de incrancenare si care dupa 30 de minute a cedat carma jocului, putand sa o ia cu mai mult de 2-, sincer nu cred ca in minutul 93 cineva intreg la minte sara dupa mingea aia ca la volei in propriul careu in situatia in care poti sa pierzi calificarea. Doar daca vrei altceva si nu calificarea...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.