Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Avatar
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: DinamoMania.ro, DinamoMania.net > Suport
Alchimistul
Am incercat sa incarc un avatar dar programul de la forum nu ma lasa. Avatarul are dimenisiunile cerute. Stie cineva de ce?
Anonymous
Da si tu mai multe amanunte sau trimite-l pe mail la rewdinamo@yahoo.com .
Ciciocle
Aceeasi problema o am si eu. In loc sa se incarce avatarul primesc mesajul:

Warning: copy(./images/avatars/206713903141feab32259dd.jpg): failed to open stream: Permission denied in /usr/local/sites/www.cucuriguboys.net/board/includes/usercp_avatar.php on line 227

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/local/sites/www.cucuriguboys.net/board/includes/usercp_avatar.php:227) in /usr/local/sites/www.cucuriguboys.net/board/includes/page_header.php on line 475

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/local/sites/www.cucuriguboys.net/board/includes/usercp_avatar.php:227) in /usr/local/sites/www.cucuriguboys.net/board/includes/page_header.php on line 477

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/local/sites/www.cucuriguboys.net/board/includes/usercp_avatar.php:227) in /usr/local/sites/www.cucuriguboys.net/board/includes/page_header.php on line 478
Sezran
nu stiu. ar trebui sa mearga.
restrictiile sint legate atit de dimensiunile pozei cit si de dimensiunea fisierului (12.000 bytes). daca nu reusiti, trimiteti-le pe mail la un admin sa vi le incarce.
Ciciocle
poza are 72x72 pixeli si 4 Kb. care e emailul tau sezran?
Ciciocle
dupa cum se poate vedea in imaginea alaturata, problema s-a rezolvat!
Broasca
si eu am probleme cu avatarul. ma poate ajuta cineva?
Anonymous
Broasca, trimite-mi pe mail imaginea pe care vrei s-o pui ca avatar: rewdinamo@yahoo.com
Broasca
ti-am trimis
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.