Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cel mai bun film al tuturor timpurilor
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ... > Universitatea DinamoMania
Pages: 1, 2
qsl111
pareri?m-ar interesa pentru ca astfel aflu si eu ce merita sa fie vazut:).Pentru mine e cam asa:
1.Portocala mecanica
2.Contact
3.orice dar nu Troia:))
kacio
A walk to remember

Doamne ce dramatic a fost filmul , e dragoste dramatica icon_lol.gif icon_lol.gif
un prieten a recunoscut ca i-au dat lacrimile , oricum nici eu nu ma aveam mult icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

merita vezut , credeti-ma , mai ales sa-l vezi cu prietena sau femeia
cocomarlu
Nu am cum sa le pun in ordinea care a dintre ele au fost cel mai bun...poate care a impresionat

1.Requiem for a dream
2.Pulp Fiction
3.Fight club

si ar mai fi !
UNGUREANU ROBERT
lord of the rings
bibishte
a walk to remember e un rahat de film. daca plangi la acel film, inseamna ca plangi la orice. nu se poate spune ca a walk to remember e cel mai bun film al tuturor timpurilor.

dupa parerea mea, cel mai bun film al tuturor timpurilor e nashul.
dar mie mi-a placut cel mai mult Rocky Horror Picture Show
Anonymous
Margelatu
kacio
am glumit ma (oarecum) icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

oricum e sg film de dragoste care mi-a placut

a aparut filmul ala cu hooliganii lui west ham united

cum se cheama ca sa-l caut si eu ?
Ciciocle
nu zic ca e cel mai bun film, dar mi-a placut mult "forest gump". si un film care mi-a mers direct la suflet: "Ghost Dog - The Way of the Samurai". super adevarat.
Anonymous
1. Requiem for a dream - cred ca asta ar trebui pus la orele de dirigintie.
2. Trainspotting
3. Fight Club
4. Natural Born Killers
5. Pulp Fiction

Si multe altele...
1948
Titanic !!! :))
rady
forest gump
1948
Titanic dom`le :))
serios ... Mind Hunters este un film foarte reusit si care mi`a placut la nebunie ...
neloo
Armageddon, Training day, The butterfly effect, Tupac Resurrection...
Cainele
1. American History X
2. Nashul
Anonymous
Apocalyps Now. Reservoir Dogs si...Cannonball!!
1948
Catch me if you can
dogmatic
Underground- kusturica
1948
pt cei care au net acasa ... cautati filmul Mind Hunters ... e super filmul ... credeti`ma .. o sa va placa
Marian
Ultimele producti cinematografice nu sunt cine stie ce...
Mie mi-a placut mult seria "The Godfather"... iar ca poveste a fost reusit Lord of the rings... Mai nou ma pasioneaza comediile astea cu rap-ari gen" How High", "Soul Plane", "Jhonson family vacation"...etc. :D
Anonymous
Lord of the rings.
Ciciocle
nu e un mega fim, dar tot a venit vorba de comedii cu rap-eri negri, a fost super tare "South Central L.A.". si un film super idiot la care am crezut ca lesin de ras e "Kung Pow". nu stiu exact daca asa se scrie
Marian
Super film ce am vazut aseara... "Milionari de weekend" e romanesc si vi-l recomand cu caldura! :D
Anonymous
1. The Godfather 1, 2 si 3 - nu se pot compara cu nimic!
2. Vanilla Sky
3. As good as it gets
4. Jerry Maguire
5. Shrek, Ice Age, Finding Nemo, Shark Tale - pt copii !!
+comedii de genu How High, American Pie, 'americanisme usoare de dupa-amiaza'
1948
de Mafiotii ati auzit ?!
cocomarlu
Un film mai recent care mi s-a parut f interesant

Eternal Sunshine of a Spotlessmind

cu Jim Carry and Kate Winslet....btw nu e comedie ;)
qsl111
tare filmu:)
1948
a facut Jim Carrey un film care sa nu fie comedie ?! interesant ...
Marian
Daca vreti sa vedeti un film cu o poveste foarte incurcata.... va recomand "Saw"!
Anonymous
tocmai ma pregateam sa m aut in seara asta la Saw... acu kiar sunt curios. :?:
UNGUREANU ROBERT
tanar si m-a linistit icon_lol.gif
Cartman
Ultimele filme care mi-au placut:

Closer - superb, pentru toti cei satui de comedii romantice cu final previzibil, asta e antidotul perfect.

Sideways (la noi l-au tradus "In vino veritas") - film subtil si inteligent, plus ca e vorba de mult mult vin ;)

Team America - un film cu papusi de la creatorii serialului South Park. E de tavalit pe jos de ris icon_lol.gif Baietzii astia n-au pic de rusine!

O sa revin si cu All time Top 10.
Gaby
"Dacii" mai tata mai ! Film (facut prin '66) care depaseste multe filme din aceeasi categorie din zilele noastre.
qsl111
dintre filmele romanesti de departe cel mai tare este Mihai Viteazul;Dacii este un super-film dar nu se compara...parerea mea:)...
Marian
Cel mai mult dintre filmele romanesti mi-a placut seria de filme by Sergiu Nicolaescu : Un comisar acuza, Cu miinile curate, Ultimul cartus, Revansa... alea da filme... :)
qsl111
filmele cu sau de Sergiu Nicolaescu sunt in momentul de fata filme proaste!Actorii joaca prost,Nicolaescu iese tot timpul bine dintr-o situatie(exceptand vreo 2 cazuri :) ),etc etc etc...
In schimb,la vremea aparitiei lor erau filme foarte bune PT ROMANAI!Lumea se uita pt ca nu avea ce face altceva si la cinemateca nu dadeau filme noi in fieacre zi...Am auzit ca cica si marele Clint l-a copiat pe Seriu al nostru in unele faze de lupte :) .Dar nu poti sa compari aceste filme cu Dacii sau cu Mihai Viteazul sau orice alt film cu Amza Pelea...pt ca acele filme raman mari si in momentul de fata...
Marian
Ai dreptate ca mai mereu el iesea cu fata curata... dar a mai fost si "ciuruit" :) .
Oricum mie mi-au placut f.mult! Si cele istorice sunt iar foarte bune... iti dau dreptate aici! :D
toydolls
1. Portocala Mecanica
2. Snatch
3. Jocuri, poturi si focuri de arma

American history x e si el destul de cool dar ma oftica mesajul: ura e o povara....
chestia e ca mesaju' asta e transmis mult mai subtil decat in alte productii cu aceeasi tenta moralizatoare....
rador
Toydolls, puteam sa jur ca asta vei spune (2 si 3). Te reprezinta. Imi pare rau, n-am vazut Portocala....
Ce ziceti de:
1. Natural born killers
2. Se7en
3. Meet Joe Black
Anonymous
Si mie mi-a placut Joe Black... super film....
Anonymous
dintre filmele romanesti, pot spune ca m-am uitat foarte... 'perplex' la 'Morometii', o ecranizare interesanta, dar mai tragica decat romanu, in fine, fiind mai 'pusti', am apreciat 'Furia', 'Asphalt Tango' si MAI ALES 'Filantropica' ... referitor la istoricele Mihai Viteazu (il am pe 3 cd'uri icon_lol.gif ) imi vine greu sa le urmaresc deoarece ma enerveaza la culme eterna problema a filmelor facute de compatriotii nostri: muzica de fundal la maxim, vocile actorilor la minim
Marian
O chestia care ma enerveaza la filmele romanesti este finalul... aproape la toate filmele finalul te baga mai mult in ceata decat sa te scoata la lumina.
qsl111
uite ma ca mai e unu caruia i-a placut portocala mecanica!!!Bravo toydolls!!!
slick
1)PULP FICTION
2)UNDER SUSPICION
3)SNATCH
4)SAW
slick
QUOTE(slick)
1)PULP FICTION
2)THE USUAL SUSPECTS
3)SNATCH
4)SAW
1948
uitati`va mah la Mind Hunters
Marian
l-am vazut mah.... e misto filmu! :D
1948
e super ... m`a impresionat ... e cel mai tare film care l`am vazut vreodata
BebeMik
are cienva filmul scuola de ladri (scoala de hoti) ? e un film super tare ..din anii '80 ..si nu stiu de unde sa fac rost de el, il vreau neaparat
Rosso
MEMENTO
SHAWSHANK REDEMPTION
LOCK STOCK AND TWO SMOKING BARRELS
SNATCH
junior
străine
1.Pe aripile vânturilor
2.Lovew story
3.Războiul stelelor

românești
1.Nemuritorii
2.1475
3.Pentru cine bat clopotele, Mitică???
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.