Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Putin ajutor va rog
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: DinamoMania.ro, DinamoMania.net > Suport
kiddoo
am si eu o rugaminte ,daca ma puteti ajuta.
Nu pot sa vad rezumatele la meciuri pe net,trebuie sa salvez si abia apoi ma pot uita la ele,daca incerc sa le vad direct pe net imi apar niste chestii ciudata,care stie despre ce e vb este rugat sa ma ajute si pe mine
mersi
Forza Dinamo
Ciciocle
o alta intrebare, aproximativ pe aceeasi tema. exista pe site si rezumate ale meciurilor din alte sezoane, nu doar 2002-2003 si 2003-2004? ca eu am gasit doar meciuri vechi plus cel cu ciorile din '99. m-ar interesa mai ales rezumatele din anii 2000-2002.
Anonymous
@ kiddoo:
In primul rind, nu mi-e prea clar ce chestii ciudate iti apar, dar cauza poate sa fie viteza mica a conexiunii tale la internet sau ai probleme cu Windows-ul sau cu browser-ul. In orice caz, atit pentu tine cit si pentru site, e recomandabil sa vezi rezumatele dupa ce le salvezi pe hard, datorita numarului mare de vizitatori ai sitului cit si largimii de banda alocate de ISP.

@ Ciciocle:
Nu exista rezumate mai vechi de 2002 pentru ca atunci a fost lansata actuala versiune a sitului si tot de atunci s-a inceput realizarea lor sistematica. Rezumatele din pagina "Best of", dupa cum le spune si numele, sint ale meciurilor celebre ale echipei, fiind facute dupa casetele video cu inregistrari primite uneori de la fani. Cind facem rost de o astfel de caseta punem rezumatul pe site. Din pacate nu avem pile pe la televiziuni sa facem rost de mai multe casete cu meciuri.
Sa fi avut in 2000 tunerele (ca sa nu mai zic de procesoarele si hardurile) de azi era alta treaba (inregistrare in orice format digital, programarea orei, s.a.); pe atunci aveam un tuner care mi-a umplut hardu ca sa inregistreze doar faza cu golul lui Vali Nastase de la Lisabona, cu pauze si fara sunet.
Ciciocle
multam mult rew de lamuriri. am inteles cum stau lucrurile. sper ca totusi pe viitor, prin nu-stiu-ce minuni sa apara pe site si alte rezumate de la cat mai multe meciuri ale baietilor.
kiddoo
multumesc de raspuns dar sper ca meciul de pe 9 februarie sa il pot vedea
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.