Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tifosi vs Ultrasi
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
1948
ma gandeam daca este vreo diferenta intre a fi tifos sau ultras daca stiti , va rog sa ma lamuriti si pe mine ... stiu ca Tifosii sunt in Italia ... in rest nu prea am auzit , totusi cred ca este o diferenta da` nu stiu care e aia ... daca stiti ... spuneti`mi si mie (daca exista vreo diferenta,bineinteles)
vlad
Salut. Diferentza dintre ultrashi shi tifoshi este ca ultrashii fac parte din grupuri, brigazi, etc, deci ei fac parte din galeria echipei , iar tifosi sunt oamenii de rand care vin la meciuri.
allekz
tifos= suporter si nu e doar la fotbal e peste tot . imi aduc aminte cand urmaream formula 1 erau " tifosii" lu' ferrari shi nu stiam io ce e aia :P
ultras= ultras ce stie toata lumea
FORZA DINAMO !
UNGUREANU ROBERT
inseamna ca eu sunt o corcitura? :D
ManoWar
QUOTE(UNGUREANU ROBERT)
inseamna ca eu sunt o corcitura?  :D

nu tu esti tifos icon_lol.gif
UNGUREANU ROBERT
am si eu brigada mea, in ghencea, sunt singur dar este mai bine nu risc sa ma impart la ambele peluze. si daca ma supar pe mine imi trece repede.
Cainele
QUOTE(UNGUREANU ROBERT)
am si eu brigada mea, in ghencea, sunt singur dar este mai bine nu risc sa ma impart la ambele peluze.  si daca ma supar pe mine imi trece repede.

icon_lol.gif brigada ta din ghen(ce)A e cumva ...aRmata (p)uLtra? icon_lol.gif
Anonymous
buun, si atunci sa reluam disputa epistemologica: care e diferenta si ce de fapt ultrasul de net?? icon_twisted.gif
kacio
armata pultra-si zice,se crede cea mai tare
am fost la ei acasa,si nu-i asa deloc
intai le-am dat in bot,apoi le-am dat si foc

asta-i mai Robert ? icon_lol.gif icon_lol.gif

armata (p)ultras
1948
ms :)) m`am lamurit care e chestia ...
UNGUREANU ROBERT
locuiesc in ghencea si sufar ca neuronul lui claudiu raducanu de singuratate. Vroiam sa glumesc pe seama faptului ca la mine in cartier nu este nici o brigada dinamovista si uite unde s-a ajuns. pt cultura generala ( sau muzicala ) am stat pe platoul din spatele tabelei spurcatilor ore intregi inconjurat de jandarmi, cine a fost pe 10 mai ACOLO, stie ce vreau sa spun, nu este asa, Kacio? :P
UNGUREANU ROBERT
inca ceva, puteti sa-mi injurati mama, familia dar nu ma asociati cu spurcatii. doare
1948
hahaha :))
Cainele
Robert, :) banuiesc ca nu te superi pt o gluma nevinovata .... icon_twisted.gif
kacio
ha ha ha ungureanu
kacio
la 10 mai 1997 aveam 12 ani (n-am stat sa socotesc)
UNGUREANU ROBERT
nu ma supar asa usor.
ZOCCOLO DURO
ULTRAS PER SEMPRE !!! NOI OLTRE !!!
ANCORA STEAUA MERDA !!!
kacio
apropo ungureanu mai taci dracului din gura

ce ai mentalitate de bucuresti , te crezi superior ?
mai participa la o coregrafie ceva si apoi vorbi , ca cetateni ca tine am mai vazut eu

P.S. gura mica
Ciciocle
QUOTE(kacio)
apropo ungureanu mai taci dracului din gura

ce ai mentalitate de bucuresti , te crezi superior ?  
mai participa la o coregrafie ceva si apoi vorbi , ca cetateni ca tine am mai vazut eu

P.S. gura mica

nu sunt ungureanu, nici macar nu-l cunosc, da' sunt si eu curios kacio ce-ai vrut sa zici cu asta?
ZOCCOLO DURO
Nu mai poluati situl asta cu problemele voastre personale....Daca tot va iubiti , sexualizati-va in alta parte....
kacio
ciciocle nu m-am referit la tine :)
m-am referit la obositul asta de ungureanu robert care si la alt topic se da cu ifose de bucurestean

eu ptr tine n-am un pic de respect ma fraiere , care doar sa vorbesti stii
asta ma enerveaza cel mai mult la oameni ca el , isi atribuie meritul altora

Zoccolo Duro taci te rog , cu tine chiar nu vreau sa ma cert ca am vazut ce fel gandesti , mult mai bine ca altii
flaviusO
tifosi nu este acelasi lucru cu suporterii de rand... cel putin in opinia mea...
1948
cam asta ziceam si eu ... :))
flaviusO
o fi regiunea de vina icon_lol.gif acum serios vorbind, in nici un caz tifoso nu reprezinta suporterul de rand, roman care mesteca de zor seminte si injura arbitrii... asta e clar!!
1948
hahah ... flaviusO ... putem spune ca "suporterii" lu` Ceahlaul sunt tifosi ?! ca astia asta fac ... stau pe scaun si mananca seminte tot meciul
UNGUREANU ROBERT
:P . nu ma consider superior, kacio, dar frustrarile tale fata de Bucuresti seamana cu parerea prazarilor despre fotbal. :D poate prea mult
UNGUREANU ROBERT
sunt curios, cu ce am deranjat :?:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.