Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Nationala
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Anonymous
Ce parere au cainii despre ceea ce s-a intamplat aseara...
whitefang
In primul rand ma bucur ca principalii vinovati au renuntat public la Nationala si nu mai sant sanse pe viitor sa mai incurce echipa. Daca Filipescu e un "nevinovat clampau" ales de Iordanescu pe criterii de inaltime si zi de nastere, Gica "Petrescu",asa cum banuiam a fost distribuit la mijloc si nu a avut ocazia(pe care nu ar fi ratat-o) de a gresi decisiv, dar a jucat( a jucat oare?) ceva nedefinit intre aparare si mijloc, fugind mai mult din calea mingii. Batranului "baci" i-au ramas doar placerea convocarii conferintelor de presa si probabil de a-s termina lamentabil cariera in liga germana. Mare lucru domnule sa nu te parasesca luciditatea la "batranete". Renuntand la Nationala si la Dinamo cred ca de acum merita lasat in pace sa-si duca singur crucea.Cu exceptia lui Pancu( care si el si-a demonstrat clasa) si partial Codrea care a trebuit sa joace altceva decat in mod obisniut, pe ceilalti i-as lasa in pace. Este esecul unui antrenor care nu a indreptat niste greseli facute de el si vazute din primele minute si de diletanti. Am avut pe langa toate astea si un ghinion formidabil de a fi egalati de fiecare data prea repede si de a intalni o echipa pragmatica, hotarata pe toata durata meciului si ....mai tehnica decat noi. Aici ar mai fi ceva de spus. Nu inteleg de ce toata lumea crede ca noi avem o echipa foarte tehnica. Cel putin meciul de sambata mi-a demonstrat mie ca danezii au jucat mult mai tehnic ca noi. Despre noi putem spune ca sîntem niste mingicari, atata vreme cat tehnica noastra nu ne ajuta sa ne demarcam si sa pasam dintr-o bucata(cu succes). Eu cred ca tehnici sant cei care joaca tehnic IN REGIM DE VITEZA, dintr-o atingere, nu cei care dribleaza si cara mingea pana cand o echipa inteligenta ca a danezilor blocheaza toate culuarele.
Sa revenim insa la oile noastre si sa speram ca Dinamo nu numai ca va castiga meciul de miercuri, dar va si demonsta ca in zilele de pauza s-a echilibrat psihic.

FORZA DINAMO
Sezran
pancu? clasa? poate ca are clasa dar simbata seara nu s-a vazut nici urma de ea. a fost ABSENT pe teren. s-a intilnit cu mingea de 4 ori si atunci degeaba. de 2 ori a avut ocazia sa suteze dar a preferat sa dribleze pina a pierdut mingea. macar sa fi incercat un sut. poate intra poate nu. daca nu intra nu ii zicea nimeni nimic.
Anonymous
Sezran, hai sa nu fim rai. Remember Mutu? Cat a fost injurat si cat a fost huiduit!!! Abia a jucat un joc bun, sper sa fie doar primul. Asa ca trebuie sa-l lasam si pe Pancu in pace, chiar daca e fosta cioara, poate are ceva de spus, nu ca filipescu su popescu.
Apropo de popescu, poate mai citesc si altii pe aici, mai ales din cei care au spus ca galeria dinamovista a fost ingrata cand l-a huiduit atunci la galati. Poate ca de mult se impunea ca acest popescu sa-si ia zborul de la nationala...
Sezran
sint de acord cu tine. nu zic ca nu e bun sau ca nu poate. am zis doar ca aseara nu a aratat nimic. poate a fost emotionat. eram convins ca o sa suteze la faza aia. nu il pun in categoria lui popescu sau filipescu (terminati) sau răţoi (fara viitor).
whitefang
Serzan, nu am pus ghilimele in cazul lui Pancu dar credeam ca voi fi inteles, cei amintiti fiind in opinia mea vinovatii principali dintre jucatori.Da, Pancu mai face cate ceva de obicei, dar sambata si-a uitat ...clasa in vestiar.

[b]FORZA DINAMO
Sezran
Lull, m-ai prins! :) chiar nu m-am prins ca sint ghilimele acolo. asta, probabil, pentru ca i-am vazut pe unii (jenei de exemplu) aparind jucatorii "pentru ceea ce au facut in trecut". pentru o clipa am avut impresia ca esti unul din ei. scuze :roll:
whitefang
Oameni buni!
Ce ziceti de dezicerea lui Iordanescu?.Sa revenim din nou la spiritul cazon la Nationala?.Oare dupa Croatia, Grecia, Norvegia si Danemarca cine trebuie sa mai treaca peste noi acasa ca sa-i trezeasca lui Iordanescu bunul simt?. Daca se intoarce maine si "Gica Petrescu"?.Trebuie ca sinusoida fotbalului nostru sa treaca prin minus ca sa trezeasca simtul raspunderii si al bunului simt in randul federalilor si al antrenorilor?.

[b]ROTZA DINAMO
Rosso
Lasati-l fratilor pe Gica.A facut si lucruri bune la Nationala.Chiar trebuie sa-i sarim in cap.Vina lui a fost ca s-a intors.Trebuia sa ramana pe bara cand a zis.Varsta isi spune cuvantul.Suntem toti dezamagiti da' n-a fost singurul de pe terenul ala.Felicitari lui Lobi,Mutu si Dorinel.Sunt singurii care merita sa mai joace in continuare.N-a fost nici ziua cea mai buna prinsa de Contra sau Chivu da' de cate ori sa ne mai scoata si ei din...Pana la urma,juma' de echipa avem.Pacat de accidentarile lui Niculae si Ilie.Ar fi muscat Mariusica din ei...Asta e.O sa mai tinem inca un Campionat European cu Turcia cum a fost si la Mondiale si dupa aia ne revenim :D Hai Romania!

Forza Dinamo!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.