BaLLu
Nov 29 2004, 02:32 AM
cucuriguboys nu doreste sa ia partea nici unei parti implicate, deoarece cu totii iubim aceeasi echipa...
Cu toate acestea in articolul "LA MULTI ANI BOYS !" acest site "al tutoror dinamovistilor" (scria pe undeva asta) prezinta in galeria foto aceasta poza:
http://www.cucuriguboys.net/galeriefoto/d...p?album=6&pos=4
Nici pe site-urile spurcatilor nu o sa vezi asemenea imagini pt. ca Brigate le-a rupt capul la mai toti dar in schimb va treziti voi sa puneti poza intoarsa cu Brigate Pantelimon care este una din cele mai vechi grupari din PCH si din Romania.
1948
Jan 8 2005, 12:04 PM
hmmm...nu mi se pare normal nici mie... nu stiu ce s`a intamplat ... sper sa fie doar o scapare ... de obicei "cucuriguboys" e un site impartial ...
BaLLu
Jan 11 2005, 10:53 AM
Nu stiu cat de impartial este stafful si nici nu e treaba mea sa ii judec dar daca e facut cu intentie este o mare tiganie.
mai nou poza a ajuns undeva pe aici:
http://www.cucuriguboys.net/galeriefoto/d...?album=6&pos=19
Cainele
Jan 11 2005, 12:51 PM
Mda a, am vazut si eu...nu e frumos...Brigatte Pantelimon este una dintre cele mai active si mai vechi grupari din NG..e pacat ca cei de la BOYS sa creeze o atmosfera ostila...
UNGUREANU ROBERT
Jan 13 2005, 05:02 PM
chiar ma gandeam la tampenii citind comentariile voastre, ceva gen ultrasul spurcatilor. nu este frumos gestul si nici nu cred ca trebuie luat in serios. eu m-am amuzat nu de fotografie cat de comentarii care dau senzatia ca sunteti afectati.
Ciciocle
Jan 14 2005, 02:14 PM
din cate stiu eu s-a discutat chestiunea la Top Story si s-a lamurit. nu sunt asa sigur da' parca s-a stabilit ca a fost o eroare. corectati-ma daca ma insel
Anonymous
Jan 14 2005, 05:13 PM
QUOTE(Ciciocle)
s-a stabilit ca a fost o eroare
Daca te referi la cei care cintau in Peluza Sud : "Cine sintem ... In Peluza Nord ... Acolo mereu vom fi ...", atunci da, a fost o eroare, mai mult decit geografica.
Ciciocle
Jan 14 2005, 10:42 PM
rew, eroare cu poza intoarsa. oricum gluma a fost buna :D
flaviusO
Jan 15 2005, 11:51 AM
si mie mi se pare o simpla greseala...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.