kacio
Nov 27 2004, 10:29 PM
Dupa meciul de azi eu am teama ca Danciulescu va pleca.
Ati vazut ca toate mingile din fata portii il cautau pe el , pentru a se desparti cu un gol de suporterii din groapa
Ciobotariu singur cu portarul , i-a pasat lui Danciulescu
Baltoi care putea sa paseze la marginea careului de 16m i-a pasat lui Danciulescu care era inconjurat de 3 jucatori de la arges
Nu ne mai ramane altceva decat sa ne luam ramas bun de la el si sa-i multumim pentru devotamentul aratat pentru echipa F.C. Dinamo Bucuresti
Danciule iti multumim
Ciciocle
Nov 27 2004, 10:34 PM
pai atunci inseamna ca pleaca si petrica. tot meciul a incercat sa dea gol. asta e. dupa 11 ani in campionatul asta de rahat merita si el ceva mai bun. danciu, se tot chinuie sa plece de cand a venit. daca o s-o faca acum ne-a cam prins cu pantalonii pe vine.....
kacio
Nov 27 2004, 10:43 PM
in locul lui florentin petre ar putea juca adrian cristea
este mijlocas ofensiv care poate juca atat in centru cat si pe dreapta acolo unde este locul adevarat al lui petre
pe stanga sa joace vlad munteanu
mijlocasi de banda aveam , dar problema e cu atacul
niculescu fara danciulescu joaca la jumatatea , dragan inca nu face fata , baltoi mai misca ceva . Mai ramane doar Mihalcea care sper sa revina la forma maxima
Sau poate Adrian Mutu :D
forzza dinamo
COSMIN C
Nov 27 2004, 10:48 PM
Presa face ceva valuri si spune ca nu vor fi lasati nici de data asta sa plece...Va fi greu fara ei,as vrea sa fie adevarat ce scriu ziarele...Pe de alta parte ,conducerea le-a promis ca din iarna nu se mai opune transferului. Normal ar fi sa se tina de cuvant.....Ce aiurea suna:si-au facut datoria,merita sa plece....
ManoWar
Nov 27 2004, 10:57 PM
Intradevar cosmine chiar suna aiurea. Asta e sa speram vremuri mai bune. Macar ca sa opus conducerea ne da noua o bruma de speranta ca astia vor rezultate nu bani. Danciu a adus anul acesta cele mai multe goluri in campionat (daca nu ma insel) si ii multumim. Cum si el trebuie sa ne multumeasca noua ca fara noi asta vindea zarzavaturi in piata langa ghencea.
kacio
Nov 27 2004, 11:07 PM
treaba cu nelasarea lor sa plece din iarna e doar praf in ochi
hai sa spunem ca petre dupa 11 ani la dinamo , merita sa prinda un contract mai mare
dar danciulescu are 2 ani si oleaca si gata , trebuie sa plece ? :shock:
oricum nu dau vina pe ei , la urma urmei se duc la mai bine
aici e vina minunatei conduceri pe care o avem
DE CE NU LE MARESC CONTRACTELE CA SA NU MAI PLECE ??
ManoWar
Nov 27 2004, 11:34 PM
Mda, dar mai e si alta chestie. Sant obisnuiti jucatori cu: A am venit la dinamo joc un an si merg afara. Crezi tu ca petrica pleca daca ramanea barcauan alexa si stoican. Iti zic eu ca NU. Sa saturat baiatu sa construiasca echipa dupa echipa an de an. Parca joaca la alta echipa in fiecare an. E nasol de tot. Stiaua nu a vandut aproape nimic. Bravo lor si hai sa lu-am si noi exemplu. Ca macar la dinamo exista mult mai mult talent decat la stana
COSMIN C
Nov 28 2004, 12:03 AM
Eu cred ca de fapt plecarea lui Barcauan e cheia in toata povestea. Sa ne amintim ca au avut un turneu reusit in Elvetia,moral bun ,Petre si Danciulescu se resemnasera,sau,ma rog,intelesesera ca este nevoie de ei,si,hop,cum se intorc in tara pleaca Barcauan! Pai sa nu-i apuce dracii?! D-asta zic ca daca li s-a promis,sa se tina de cuvant, oricat de greu ne-ar fi.Sau sa le mareasca contractele astfel incat sa nu-si mai doreasca ei sa plece . Daca incep iar cu chestii de genul:hai,mai stati pana la vara,ca mai sunt sanse la titlu,bla,bla,n-am facut nici o treaba.
flaviusO
Nov 28 2004, 12:30 AM
pleaca sigur... ce mai...
kacio
Nov 28 2004, 12:49 AM
asta e
trebuie sa ne impacam cu ideea ca vom ramane fara cei mai buni jucatori din campionatul asta
va mai ramane doar spurcatul ala de răţoi
1948
Nov 28 2004, 12:42 PM
iar se lauda conducerea ca nu o sa`i lase sa plece ... nici pe Danciulescu , nici pe Petre ... sa vedem daca se tin de cuvant ... eu unul nu cred ...
kacio
Nov 28 2004, 01:30 PM
nici eu
UNGUREANU ROBERT
Nov 28 2004, 01:32 PM
cuvantul lor? oare mai pacalesc pe cineva? danciulescu va pleca, l-am vazut aseara ... imi cer public iertare ca de cateva ori l-am injurat. o sa-i simt lipsa si doamne fereste sa nu-i simta lipsa DINAMO.
COSMIN C
Nov 28 2004, 01:51 PM
Pai nu i-au promis ca din iarna il lasa sa plece?! Isi respecta cuvantul!
drimacus
Nov 28 2004, 03:08 PM
Dupa meciul de asteara .. m-am convins care e treaba si cu danciulescu .....
nu l-am injurat .. si i-am luat apararea mereu .... dar aseara mi-am dat seama ca e un caracter infect ......... cat nu era sigur ca pleaca venea si saluta galeria ... aseara, la ultimul meci al lui acasa ...inainte de mai mult ca sigura plecare ..... S-a dus ca un bulangiu direct la vestiare, a fost singurul care nu a salutat galeria ... A dovetit ca in tot acest timp l-a durut undeva de suporteri ..... sa nu mai aud de el ....
recunosc ca si-a facut treaba foarte bine si ca a dovedit ca e profesionist (desi, probabil ne ura ,,, a jucat super bine... dar .. si-a vazut interesul )
UNGUREANU ROBERT
Nov 28 2004, 03:13 PM
:)). cinism sau teatru de comedie? ei pleaca oricum... am ajuns la concluzia ca noi suntem Dinamo nu ei. ca Danciu am vazut sute plecand, dar noi am ramas in tribuna.
flaviusO
Nov 28 2004, 03:57 PM
poate nu-si mai stapanea lacrimile
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.