ManoWar
Nov 27 2004, 11:50 AM
Prin articolele noi aparute prin ziar se pare ca domnul "Piti" va fi urmatorul antrenor la echipa noastra. Mircea Lucescu a disparut de pe liste din prima zi pus probabil de forma. Domnul piti a mai condus nationala de curand si a reusit calificarea la europene in 2000 dar asta a facut-o mai mult pe mana generatiei de aur. Stilul lui seamana cu al lui Iordanescu numai ca e mult mai strict. A reusit (FELICITARII!!!!!! TREBUIA SA STAI ACOLO) sa aduca steaua in sapa de lemn in ultimi 3 ani si nu analizeaza jucatorii dupa cat de buni sant ei, dar mai degraba de cat ii place de mecla lor.
LUCESCU E SINGURU CARE NE POATE DA SPERANTE LA O CALIFICARE!!!!!
Singuru care nu o sa ii faca jocurile lui becali. Dar pe de o alta parte daca reuseste sa vina Lucescu toata lumea ii va pune betze in roate.
Sincer, in ziua in care moare becali giovanni, becali ioan si domnul popescu fotbalul romanesc va iesi pe plan european. Ce invidie am pe stelisti. Cu BOU ala de jiji in frunte au facut victorii multe. Iata ca daca ai forta financiara sa scapi de alde fecali popescu reusesti sa scoti capu in europa. FOTBALUL ROMANESC E SABOTAT DE ACESTI DOI INDIVIZI (SI CU SLEAHTA CARE E LA CURU LOR)
kacio
Nov 27 2004, 01:54 PM
nu ar trebui sa sarim la gatul omului pna nu vedem macar 1 meci
la urma urmei piturca asta ne-a calificat la europene
deci pe cat de mult il urasc ii doresc succes
forzza dinamo
P.S. daca sunteti amabili spuneti si mie cum pot deschide si eu un subiect , un topic .Bineinteles daca pot
flaviusO
Nov 27 2004, 04:48 PM
ai acolo subiect nou... in stanga deasupra la "quick reply"...
Nu stiu de ce il urati pe Pitzi.... el a fost intotdeauna baiat de treaba, a facut tot posibilul ca steaua sa nu castige nimic ;)... daca jiovani fecali si victor fecali mor, ramane popescu... e greu sa scapi de lichelele astea... NU LE MAI AJUNGE!!!
kacio
Nov 27 2004, 06:30 PM
da mai flavius , dar la steaua nu avea cu cine face treaba
avea jucatori de mana a-2--a
la nationala avea jucatori si a facut treaba
hmmm , dar oare la nationala in momentul asta nu sunt jucatori de mana a-2-a :?:
flaviusO
Nov 27 2004, 06:49 PM
el i-a adus pe acei jucatori de mana a doua tocmai pt. a avea scuza asta in caz ca e tras la raspundere... vi-l mai amintiti pe blocnotes?
ManoWar
Nov 27 2004, 10:24 PM
Uite ca la steaua nu erau jucatori de mana a doua. Uite ca anu asta totusi recunosc cu durere de inima ca steaua joaca cel mai omogen si au tactica clara de joc. Noi sîntem la ciupeala.
Nu am vazut meciul de astazi dar 4-0 inseamna ca sa miscat totusi ceva. Dat find faptul ca nu am luat nici un gol spune ca formula apararii da roade. Astept rezumatu sa imi fac o "parere"
flaviusO
Nov 28 2004, 12:07 AM
Dupa ce o sa vezi rezumatul iti vei face o parere mai buna... Cateva ocazii imense de gol, doua bare... tot ce vrei... pacat ca nu ne-am concentrat mai bine cu steaua si National... pt. ca am fi fost lideri acum... e bun si-asa, daca si cand jucam execrabil suntem pe 2, inseamna ca atunci cand vom juca bine, nu vom avea adversar...
COSMIN C
Nov 28 2004, 12:21 AM
Am pierdut puncte aiurea in toamna asta,daca ne-am fi concentrat mai bine , steluta n-ar fi avut o iarna linistita.
1948
Nov 28 2004, 12:38 PM
cum puteam avea o iarna linistita cu Iordanescu la conducere ?! imposibil
flaviusO
Nov 28 2004, 01:25 PM
eu si Cosmin ne refeream la Dinamo :)
UNGUREANU ROBERT
Nov 28 2004, 01:29 PM
prea multe scenarii. iordanescu este depasit fotbalul nu il asteapta pe el sa termine campania electorala. cred ca Lucescu este indicat dar nu avem nici bani pt el si cred ca nici nu este dorit de FRF.
drimacus
Nov 28 2004, 03:16 PM
e antrenor bun Pitzi .. ManoWar .. amintestetzi ca in Portugalia, Romania a castigat fara oameni din "generatzia de aur" ... singurul care a fost pe teren a fost Hagi ...
si in plus .. a calificat inainte de asta shi echipa de tineret la Europene ( cu generatzia asta .. care e acum la echipa mare) ... asa ca ... eu zic sa avem incredere in el ..
UNGUREANU ROBERT
Nov 28 2004, 03:23 PM
drimacus dar oare va lasa orgoliul pt binele nationalei.
flaviusO
Nov 28 2004, 03:51 PM
hmmm... din cate tin eu minte golul nostru in Portugalia a fost marcat de tradatorul de Dorinel... iar cu calificarea tineretului... parca a fost jucat la noi acasa Campionatul European, nu?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.