Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A plecat dennis
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
ManoWar
Pacat de el nu de dinamo. Se pare ca si-a aratat adevarata fata de neserios. Ii urez succes in continuare si cred ca clubul a reusit sa salveze 60,000$ aruncati efectiv pe fereastra. Acuma sa scape si de Tames si Semeghin Vl. Munteanu si Iordache si uite asa ai 160,000$ cu care poti cumpara alti jucatori. Sau daca i-ar fi crescut salariu lui Stoican :comando:
ManoWar
PS: O sa mearga la Faru si o sa i se dea cu flit si acolo pentru neseriozitate si o sa plece si de acolo cu motivu ca nu ii sa dat o sansa
ZOCCOLO DURO
sa se duca !!!
UNGUREANU ROBERT
Drum bun si... vant la pupa. o sa-i explice la Faru de unde vine "pupa"
bibishte
sunt de acord cu cel care a spus ca trebuie sa plece shi iordache, semeghin, tamesh shi vlad munteanu. ash mai adauga shi eu un jucator care nu a confirmat pana acum : naidin shi de asemenea alistar.
1948
poate trebuia sa i se acorde mai multe sanse ... asa... daca nu a fost folosit e normal sa plece
UNGUREANU ROBERT
de ce alistar? a dat un gol frumos... pacat ca in poarta noastra.
ManoWar
ce adevarat graiesti ungureanule :)
COSMIN C
N-am apucat nici sa-l laudam,nici sa-l injuram....A plecat si nici macar n-am aflat de ce a venit.....
UNGUREANU ROBERT
ca toti mercenarii pt bani.
1948
am mai "scapat" de unu ... asta e campania de achizitii a lui Borcea ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.