Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Suntem suporteri adevarati?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Anonymous
Vad ca in ultima perioada, mai ales dupa ce echipa a inceput sa mearga rau, toata lumea a devenit activa, isi da cu parerea pe forumul asta, isi spune punctul de vedere. De ce nu s-a intamplat asta si inainte, cand credeam ca avem echipa buna? Numai la rau suntem suporteri adevarati? Nu sunt subiecte de discutie cand echipa merge bine? Ma indoiesc.
whitefang
Radule,
Nu vad nimic rau ca sîntem mai uniti la ...rau, ba chiar ar fi extraordinar.Totusi cred ca realitatea e putin alta. Au aparut noi membri ai acestui forum ceva mai "guralivi". Prin marirea numarului de membrii au crescut si numarul de postari. Poate si primavara e de vina si inceperea campionatului, generator de subiecte. Nu ma indoiesc ca si victoriile pe care le asteptam si care vor veni cu siguranta incepand cu primul meci din cupa si cel de pe Trivale, vor face sa fim chiar mai vorbareti decat acum. Meciul cu Rapid ne va prinde cu un moral ridicat. Ce mult mi-as dori sa le inchidem gura mistocarilor de la Rapid chiar daca in ultima perioada vazandu-ne la pamint au lasat-o mai moale.

[b]FORZA DINAMO
Anonymous
eu am vazut ca la rau unii parasesc echipa si spun ca sunt dezamagiti si se supara....
nu-i asa?
Anonymous
eu am vazut pe altii care erau dezamagiti chiar dinainte .. dar nu am comentat. eu am asteptat sa vad daca isi revin .. si se pare ca nu prea si-au revenit.
si in plus, eu am "mers" 700 km, am venit in peluza, am cantat si am racnit pentru ei. dar ei ce au facut pentru mine? si-au batut joc. am si eu dreptul sa fiu dezamagit sau nu?
Anonymous
pai aia care erau dezamagiti dinainte stiau poate ca nu schimbarea lui Dinu cu Andone e problema...ceea ce s-a si demonstrat
Anonymous
hai sa nu ne certam ca nu are rost...
Sphynks
nu ne certam... stai calm... icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.