In conditziile in care se anuntza vanzari masive ma gandesc ca Andone isi va putea restructura lotul pe o alta asezare tactica ... adica sa fie adusi jucatori necesari pentru aplicarea sistemului 4-4-2 . Dinamo nu a mai jucat 4-4-2 de la super echipa dintre 1998-2000 shi de atunci tot astept ... .. si in conditziile schimbarii sistemului cred ca isi vor face loc in echipa niste jucatori .. care tocmai pentru ca erau incompatibili cu sistemul acesta cu 3 fundasi nu au prins echipa sau nu au dat randament desi toata lumea stia despre ei ca sunt valorosi( Ex. Vlad Munteanu - e clar ca el nu poate fi lasat singur pe banda stanga; un alt exemplu este Fl. Petre (stiu ca pleaca oricum) - trebuie sa recunoasetzi ca avea un randament mult mai bun cand era sustinut in spate de cineva pe partea dreapta ....
ex. Ciobotariu -stiu ca a jucat destul in Belgia in sistem cu 3 fundasi - dar nu pot sa uit cat de bine mergea apararea cand jucau 4 in linie cu Ciobi si - Batranu sau Nastase....
si ciobi mi se pare un jucator de 4-4-2 ; si mai ssunt cazuri d-astea ...
Voi ce ziceti ?
P.S. as accepta shi 4-3-3 ( oricum mi se pare mai solid decat 3-5-2) .... saau... cum au jucat mai toate natzionalele la europene 4-2-3-1 ... (natzionalele care au avut shi rezultate la europene)