Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sistem nou ?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
drimacus
In conditziile in care se anuntza vanzari masive ma gandesc ca Andone isi va putea restructura lotul pe o alta asezare tactica ... adica sa fie adusi jucatori necesari pentru aplicarea sistemului 4-4-2 . Dinamo nu a mai jucat 4-4-2 de la super echipa dintre 1998-2000 shi de atunci tot astept ... .. si in conditziile schimbarii sistemului cred ca isi vor face loc in echipa niste jucatori .. care tocmai pentru ca erau incompatibili cu sistemul acesta cu 3 fundasi nu au prins echipa sau nu au dat randament desi toata lumea stia despre ei ca sunt valorosi( Ex. Vlad Munteanu - e clar ca el nu poate fi lasat singur pe banda stanga; un alt exemplu este Fl. Petre (stiu ca pleaca oricum) - trebuie sa recunoasetzi ca avea un randament mult mai bun cand era sustinut in spate de cineva pe partea dreapta ....
ex. Ciobotariu -stiu ca a jucat destul in Belgia in sistem cu 3 fundasi - dar nu pot sa uit cat de bine mergea apararea cand jucau 4 in linie cu Ciobi si - Batranu sau Nastase....
si ciobi mi se pare un jucator de 4-4-2 ; si mai ssunt cazuri d-astea ...
Voi ce ziceti ?

P.S. as accepta shi 4-3-3 ( oricum mi se pare mai solid decat 3-5-2) .... saau... cum au jucat mai toate natzionalele la europene 4-2-3-1 ... (natzionalele care au avut shi rezultate la europene)
flaviusO
si eu m-am saturat de 3-5-2... poate un 4-3-3 cu volante care ar putea fi jucat de Adrian Cristea, daca se integreaza imediat...
Anonymous
eu as inclina catre un 4-2-3-1 cu niculescu (daca o mai fi atunci) varf impins, sustinut din spate de dennis, mihalcea si adrian cristea, la inchidere margaritescu si alaturi de el pacurar sau vladutz munteanu, iar pe spate irimia-ciobi-?-semeghin,iar in poarta stelica si/sau babicu (strict insa in functie de forma, nu interese)
Metallica
eu as inclina catre un 4-4-2 dar mai degraba spre un 4-3-3.cu irimia ciobi goian seme(daca nu aducem pe altcineva pe stanga) -margaritescu cristea grigorie badea si adi clau dragan in fata, clau mai impins ca si asa nu prea alearga.
dumi
Parerea mea este ca Ando foloseste 3 fundasi centrali pentru ca nu are la dispozitie fundasi valorosi care sa se descurce in sistemul 4-4-2. De aceea foloseste 3, care teoretic ar trebui sa fie mai greu de depasit decat 2 icon_lol.gif Si eu sunt pentru sistemul cu 4 fundasi, dar trebuie sa ai la dispozitie un lot care sa-ti permita asta. Alte variante ar mai fi 4-3-3(pentru meciuri in care ar trebui sa atacam mai mult) si 4-2-3-1(pentru cele in care ne bazam mai mult pe aparare). Pentru oricare din cele 3 variante este nevoie de 4(cel putin-titularii) fundasi meseriasi. Irimia cred ca s-ar descurca pe dreapta, in lipsa de altceva mai bun. Pe stanga nu vreau sa mai aud de Seme - Salagean pare a fi o varianta buna, sa speram ca se confirma sau Pascovici, care e iar o varianta excelenta. Iar de fundasii centrali, nu stiu ce sa zic....cred ca ar trebui fortat mai mult Goian., iar langa el Alistar poate, sau un alt transfer(cel mai indicat). Margaritescu si Tames nu ar trebui sa lipseasca din formatie, insa pe benzi e problematic. Poate Ad. Cristea sa mai rezolve cate ceva. In fata, langa Clau(in conditiile in care va pleca Danciu) ar trebui adus un varf percutant, de viteza (Sestak e o varianta buna).

Fortza DINAMO !!!!!
1948
cred ca un 4-3-3 ar fi cel mai potrivit ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.