Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Iordanescu
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
justin
Daca nici acum nu-l demite pe Iordanescu este clar ca M.Sandu este omul lui.
Propun aducereea lui M.Lucescu daca mai dorim sa vedem vreodata echipa nationala la vreun turneu final.
Hai Dinamo!
:P icon_twisted.gif
1948
si`a dat demisia , si bine a facut
red dog forever
da, cica puiu o sa plece. E preferabil mircea lucescu, dar cred ca nu va accepta de aceea cred ca piturca sau stoichita ar fi cei mai potrivii .Ba eu as insista si ptr un antrenor strain.
Slugger
Ole..ole..olee...oleee IORDANESCU nu mai eeeeeeeeeeeeee !!!
Acum sa vedem pe cine o sa puna "NASHU" la carma Nationalei ?! :oops:
Anonymous
probabil ca va veni piturca, asta daca nu i se va parea ca va face treaba (si bani mai multi) la litex sau wolverhampton....avantajul piturca ar fi incetarea influentei fecaliene la echipa
1948
se va alege intre Hagi , Piturca si un antrenor strain
ReDBullD0G
ete fleosc si cu voi ca sa nu zic ceva mai de dulce sa`mi dati ban....ce draq sa caute Hagi la nationala???....n`a mai fost o data??
1948
asta nu am scos`o eu ... asa am auzit la televizor ... ca nici mie nu mi`ar place sa vina Hagi la nationala
drimacus
sper sa vina Piturca ... ( adica primul ar fi Lucescu .. dar sunt convins ca nu vine )
super antrenor ... shi are sange in el sa mearga pe tineri .... ce bine mergea echipa cand am batut in Portugalia fara Hagi ... fara nimeni din "generatzia de aur" ... doar Munteanu .
Sunt convins ca daca vine pitzurca va juca cu răţoi in centrul apararii ( mult mai eficient decat la Inchidere) ..
O sa faca treaba
Anonymous
se pare ca vom sti mai multe spre sfarsitul saptamanii asteia...piti este clar in pole-position, dar se pare ca nici lucescu si nici boloni nu ar fi total dezinteresati....interesant!
UNGUREANU ROBERT
propun sa-i respinga demisia si sa-i mareasca salariul domnului general, antrenor si curand senator Puiu :)
ZOCCOLO DURO
subiect neinteresant....ce nazionala ba? DINAMO SI ATAT !!!
1948
haha ... lucescu nu vine ca nu`l lasa Ahmetov , si nici Hagi ... deci ... ramane piturca
UNGUREANU ROBERT
ca sa citez un clasic in viata " ce nationalism ba, pt mine nationalism inseamna Dinamo " Zoccolo Duro fac parte din cei care in 86 am tinut cu Barcelona
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.