Help - Search - Members - Calendar
Full Version: DEMISIA LUI ANGHEL IORDANESCU
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Pages: 1, 2
Anonymous
Aici puteti sa aderati la lista deschisa pentru demisia lui Anghel Iordanescu din functia de selectioner al echipei nationale.
Va rugam sa postati o singura data si sa precizati numele si orasul, tara unde locuiti.

Mesajele dvs vor fi transmise direct la FRF lui Mircea Sandu.
flaviusO
Flavius, Piatra-Neamt, Romania
svg
Silvasan Vasile Gheorghe student Cluj Napoca
Anonymous
Dan , Virginia, SUA
alexemilian
Haita, eu iti propun sa deschizi o petitie pe internet la www.petitiononline.com sau ceva de genul acesta (acum am vazut mesajul si trebuie sa plec de la serviciu; dc nu ai timp, o caut eu maine situl ca nu se mai poate, frate). O petitie publica va fi semnata de toti microbistii, nu numai de dinamovisti.

Oricum, ma alatur si eu.
florin_80
Florin Gabriel Ciprian-Bucuresti.

Cred ca ar trebui ceruta demisia tuturor,incepand de la Mircea Sandu,un presedinte de federatie care a permis unui selectioner sa se ocupe mai mult de politica decat de fotbal.
dan din oradea
dan din oradea, Romania
Ciciocle
sorin, bucuresti, romania
Anonymous
HUO ! Musiu Port-Kipiu tre sa plece si sa nu cumva sa mai revina !
napo2004
Stefan, Chapel Hill NC, U.S.
qsl111
Vlad,Bucuresti.
Garin
Cristi,21 student,Rm.valcea
Cainele
Radu , Bucuresti , ROMANIA icon_twisted.gif
StefanGL
Anghel Stefan,Galati,Romania
Sheva_C
Alex, 21 ani, student, Constanta
cocomarlu
Nicolae,23 ani student,Iasi
Calin Dan
QUOTE(HAITA)
Aici puteti sa aderati la lista deschisa pentru demisia lui Anghel Iordanescu din functia de selectioner al echipei nationale.  
Va rugam sa postati o singura data si sa precizati numele si orasul, tara unde locuiti.

Mesajele dvs vor fi transmise direct la FRF lui Mircea Sandu.
apercele79
Andrei (caine New yorkez)
New York, SUA
Slimdog
ADRIAN RAJGA,24 ani,Bucuresti
ManoWar
Traian Olinescu Toronto Ontario Canada

Domnule "Puiu" ati ajuns sa faceti de ras romania si fotbalul romanesc prin ignoranta si incompetenta dumneavoastra de construi o echipa competitiva nationala. Nu jucatorii sant de vina (avem destui jucatori valorosi) dar mai degreaba maniera dumneavoastra de a selectiona jucatori pentru echipa nationala. Ne-am saturat de IGNORANTA TA!!!
Anonymous
Demisia! Carmen Iovitu,Bucuresti
PS Nu stiu daca am postat unde trebuie, o sa apara si Bozo si mai trimite el un mesaj si din partea lui.
Ciciocle
iordanescu, anghel, bucuresti, romania
kacio
calin marius , galati , Romania
demisia
Mihai11
Mihai, Ohio, USA
ShadoW
Filip , 17 ani , elev, Onesti , Romania
mirceab23
Lasa-ne, lasa-ne, puiule, idiotule.
Ne-ai facut de ras bai cashcheta.
Sa plece tziganul de iordanescu.
booster
Cosmin Florida ,Usa
neloo
Ionut, Bucuresti
Anonymous
aurel iovitu, bucuresti, romania
Aleka
Aleka, Bucuresti, Romania
omar kaiann
petrovski codrutz,buc,sect4,aleea ornamentului,nr. 2,bl. e-7.. multa multa......bafta d.l iordcescu
omar kaiann
romania,buc,sect 4, matei alexandru
Perjoi - Tei
Perjoi (Adrian Sima) , Bucuresti Tei
S3agal
Ionut Miron . Bucuresti . Titan
KELIE
Paul Bucuresti Romania 18.11.2004 00:01. Nea' puiuleeee , preda "Cashcheta" altcuiva , mai lasa si pe altii , ca banii pe care-i primesti tu aici , nu primesc altii cu "REZULTATE". :x
ULTRA_TEI
Ingeaua Catalin , 25 ani, instructor natatie, Bucuresti, Romania
sogard
Dan, Windsor, Canada
DU-TE!!!
lupisor lupetto
De mult timp cer inlocuirea lui Iordanescu.

Tatulea Catalin Sebastian, Montreal (Canada)
Eugen
Eugen , Bucuresti
oec
mai adaugati un vot anti iordanescu
si anti mircea sandu, daca ajuta la ceva
red dog forever
Petrica , New york- statele unite

D-le Mircea Sandu, inca mai avem inredere in dvs si va rugam sa faceti ce trebuie ptr fotbalul romanesc, acum cand speram ca inca nu e prea tarziu. Dece sa suportanti injuriile si umilinta unei tari intregi pentru ca protejati un om care nu mai merita sa fie protejat. Pentru ca dl iordanescu este considerat de o tara intreaga , nepregatit din toate punctele de vedere de a califica echipa romaniei acolo unde ne dorim cu totii
Ionutz Puiu
Un antrenor adevarat se vede in situatiile de criza.
Iordanescu este doar un fals general, un politician (pardon de expresie), dar nu un antrenor mai bine ii antrena Mutu.
Mitea, Plesan, Ghioane, Coccis nu Neaga, Dica, Maldarasanu...
RUSINE !!!
iuliu
Iuliu , Karmiel , Israel

A fost o data ca-n povesti un antrenor care , beneficiind si de jucatori de exceptie , ne-a adus printre primele opt echipe din lume la CM 1994. Au trecut de atunci zece ani nu prea straluciti si "enough it's enough"
Si daca tot vorbim de schimbari , de ce numai antrenorul?
CLUJ
penibilul !
Slugger
Ady, 29 ani, Bucuresti

Rezultatul meciului de aseară este un argument în plus că D-nul. "Puiu" este terminat ca antrenor, metodele sale fiind învechite. Ar trebui ca Mircea Sandu sa aiba odata curajul sa ia ... icon_evil.gif taurul de coarne și să-l concedieze pe tata Puiu.
chimaira
[color=darkblue][color=darkblue]cei responsabili pt dezastrul de la nationala: m.sandu, clanul becali$popescu, nea mitica, puiu' cashketa, staff-ul, portarul preparator de mici, cei care ii sustin, noi ca ii toleram....

+jucatorii:
penibili
aroganti
limitati intelectual si fizic
cu mentalitate de secolul 18
impertinenti
nesimtiti
manelisti
taranoi

ne faceti de RUSINE!

ne e scarba de voi!
C@G3
Butu Marian-Catalin
Bucuresti
MARRIO
Marius, Constanta Romania...Musetel iordanescu
UT - Pitbulitza
Ruxandra Sandulescu, Bucuresti, psiholog....

.... hm, de parca ar conta ce zicem noi :(
Albert
Albert, Bucuresti
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.