UNGUREANU ROBERT
Nov 17 2004, 03:30 PM
date fiind conditiile traiesc cu o teama ce este accentuata de fiecare joc, deja nu mai conteaza acasa sau deplasare, cum spuneam traiesc cu teama ca anul viitor ne vom uita la tv cum altii joaca in cupele europene. astia sunt in stare sa-si bata joc si de singurul obiectiv care ne-a mai ramas, cupa. cred ca am gresit cand am pust titlul subiectului sau ca nu am fost destul de acid dar autocenzura ma obliga sa-mi pastrez caracterul de suporter dinamovist. cat despre injuraturile la adresa jucatorilor cred ca fiecare din voi le cunoaste. ce parere aveti despre returul de la Braila si pe ce loc suntem in campionat? oare se poate si mai rau?
1948
Nov 18 2004, 07:47 PM
pai mai rau ar putea fi sa nu trecem de Braila
drimacus
Nov 20 2004, 02:22 AM
nu ar fi nici o problema sa stam sa ne uitam la televizor cum joaca altzii in cupele europene ...... DACA .... am stii ca se face ceva pentru ca anul urmator sa jucam cu adevarat in cupele europene (adica nu ... tur preliminar shi turul 1) ... as prefera sa jucam in cupele europene atunci cand vom fi pregatitzi ... dar conducatorii nostrii ... nu se vor opri niciodata din vanzari ....si se multzumesc cu super-palmaresul intern .... shi se mandresc cu 10.000 de participari consecutive in tururile preliminare ale uefa, cl .... e super tare ....asa shi cel mai retardat om are voie sa participe la olimpiada pe scoala dar nu ia niciodata nota de trecere nici nu se pune problema sa ajunga la faza pe sector .. sau .. Doamne-fereste pe municipiu ....( cred ca e o comparatzie potrivita)
flaviusO
Nov 20 2004, 08:11 PM
nu mah... gresesti... eu prefer sa castig titluri dupa titluri sau sa fim eliminati 50 de ani de acum in colo in tururile preliminare si sa castigam un trofeu european... drimacus, locul 2, locul 3 nu ramane in istorie ci doar INVINGATORUL!!
dumi
Nov 20 2004, 10:05 PM
Parerea mea e ca vom trece de Braila si putem castiga Cupa. Semifinalele se joaca abia la anul si pana atunci se poate ajunge la gasirea unei formule competitive de echipa. Asta - bineinteles - daca se vrea de catre conducere. Daca se va prefera castigul imediat celui (incomparabil mai mare) care ar fi daca am face fata cu succes in competitiile intercluburi, atunci e de rau. Ne vom mandri cu inca o Cupa care, sa fim seriosi, nu e asa de greu de castigat, mai ales acum, cand din competitie au iesti rapid si steaua si nu mai e mult sa iasa si national. Pe plan extern insa, ne vom face din nou de ras, oprindu-ne dupa un tur sau doua.
1948
Nov 21 2004, 01:42 PM
bineinteles ca putem ... da` tre` sa mai putem si sa`i facem pe jucatori sa lase barurile ...
UNGUREANU ROBERT
Nov 28 2004, 03:38 PM
revin. nu pariez niciodata dar acum sunt sigur ca vom bate cu cel putin 3 goluri diferenta la Braila. poate i-am judecat prea aspru dar critica noastra este constructiva.
1948
Jan 8 2005, 12:07 PM
eh...merge si 2-0 :)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.