Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Petre titular cu orice pret
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
alex bv
dupa 4 meciuri ca titular Petre nu a jucat nici macar un minut..., asa s-a intamlat si tur.., l-au bagat , dupa aia a fost tot rezerva s.a.m.d.., niciodata cat a stat pe banca nu am auzit galeria sa-i strige numele ...., cred ca daca in viitor se va mai intampla sa stea pe banca suporterii trebuie sa il impuna titular..., nu ma intereseaza pe ce post .., trebuie sa joace si el si Dragan care niciodata n-a devenit numarul unu in atac pt. ca au venit ba altii ba s-a accidentat..., si la urma urmei ei sunt caini adevarati nu mai vreau sa vad mai mult de 4 olteni intr-un joc, e prea mult.............cei ce la meciul cu steaua au auzit comentarii de genul: mingea la Burca -pasa la frasineanu -continuare cu Grigorie ...centrare la barcauan , recupereaza Stoican..s.a.m.d.....inteleg ce vreau sa spun ...Oricum piticu e in pericol sa isi rateze de tot cariera ..,lui ii trebuiesc meciuri in picioare dupa ce a stat 2 ani degeaba si nesimtitii il tin rezerva lu de-alde Grigorie/V.Munteanu.........sa speram ca in noul sistem 4-4-2 o sa i se faca loc cu Stoican in spate..................PETRE CU ORICE PRET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!:
Anonymous
pai parca Dinu nu era bun pentru ca nu facea echipa cum trebuie....acum nici Andone nu e bun?
nu le mai dati idei la astia ca o sa-l puna pe lacatus pina la urma!
in ce priveste sistemul 4-4-2, el e bun ... depinde cine il pune in practica
Anonymous
Auzi Alex, daca te crezi antrenor, de ce nu ti-ai depus candidatura? Crezi ca ei chiar nu stiu ce fac? Crezi ca un jucator e bagat in echipa doar daca e iubit si sustinut de galerie? Trebuie sa aiba si ceva de spus pe teren. Nu zic ca Petre nu e bun, dar nu a ajuns inca la valoarea care l-a consacrat.
alex bv
ceea ce ma amuza e ca daca am scris sa-l lase pe Danciulescu in pace mi se scrie numele cu litera mica( ceea ce nu ma deranjeaza) , nu ca as fi vreo personalitate sau ceva ........., oricum nu ma cred nici antrenor.., dar piticu merita mai mult din partea suporterilor.., atata tot icon_cry.gif
Anonymous
Uite, am modificat postul de mai sus, ai numele scris cu "A"... sincer, nici nu am bagat de seama ca tu scrisesei si despre danciulescu (pe asta nu-l scriu cu litera mare) ... am scris "alex" doar pentru ca asa am vazut ca ai numele de user.
alex bv
Radu-ok nici o problema nu conta litera mica /mare 'atat ca facusem legatura cu ce s-a scris despre Danciulescu(ma simt nevoit sa repet-nici o afectiune special pt. individ) si am crezut ca orice se scrie cat de cat de bine despre el atrage reactii de" genul "care oricum ar fi fost cel mult amuzante si copilaroase..........
ayrton
Si daca a jucat 4 meciuri titular ce puii mei a facut Petre... O fi el dinamovist pur-sange, dar in teren ar trebui sa fie doar daca arata ca are valoare acum, ca asa pot emite si eu pretentii sa fiu titular in echipa, ca doar iubesc pe Dinamo mai mult ca orice altceva...
Si nu pentru ce-a fost el odata... ca atunci echipa o compuneau tot Lucescu, Dinu, Augustin, Mateut, Multescu si vreo trei Nunweiller-i in echipa... si nu muraturile de azi...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.