Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ioana Maria
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
NuovaGuardia
Frumoasa :)

Mult succes!
Cai Lun
Felicitari pentru initiativa si pentru poze, dar pe langa "bun venit" am sa te rog sa imi spui cu ce nume vrei sa participi in concurs si in plus, cateva informatii despre tine... (asta e valabil pentru toate concurentele!)
DiNaMoGiR|
Asa tu scumpa...foarte bine ca te-ai inscris...sa ai multa bafta ...si un lucru e cert ...Clujencele sunt dinamoviste icon_redface.gif
Diana_Cluj
Bafta la concurs!
marydinamo
numele meu cu care intru in concurs este "Ioana Maria "....

Forza Dinamo!
tudor_spartanu
Si in promotii ti-ai pus poze cu Dinamo? icon_mrgreen.gif

Bafta! icon_biggrin.gif
marydinamo
Daaaaa.....si in promotii...... ultras.gif ......printre altele,cand am mers la poze......mi-am pus fularele si esarfele cu Dinamo.... icon_redface.gif .....

Mersi frumos!
danyelladinamo
Buna, tot din Cluj? Acum am inteles si eu de ce toti amicii mei dinamovisti vor neaparat sa mearga in deplasare la Cluj chiar si cu cateva zile inainte, clujencele sunt dinamoviste si frumoase .

Mult succses in concurs.

danyelladinamo
ups am uitat sa-ti transmit salutari din partea lui Bita si poate ne vedem la un meci in Cluj sau Bucuresti.
toteusunt
bun venit in competitie
mult succes
frumoase poze
doaga
Maria Ioana, tu esti campioana drunk.gif

Tare esarfa
red_dogvitan
Mult succes Ioana in concurs!!!!
marydinamo
mersi tuturor pentru incurajare!
Forzaaa Dinamo
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.