Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Diana
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
fcd1948fcd

Buna ma numesc Diana. Tin cu DINAMO de foarte mult timp...iar acum m`am gandit sa ma inscriu la concurs. Pana intri pe stadion esti prieten cu mine dupa incepe iadul pentru tine.

http://www.facebook.com/photo.php?pid=2601...100000237882255

http://www.facebook.com/photo.php?pid=2392...100000237882255
Cai Lun
Felicitari pentru initiativa si sper sa revii cu poze, pentru ca pana acum, nici una dintre cele doua nu pot fi luate in calcul pentru votare... (lasand al o parte faptul ca, oricum, iti trebuie 3 materiale... foto/video...)
danyelladinamo

'Pana intri pe stadion esti prieten cu mine dupa incepe iadul pentru tine'

Am mai citit undeva acelasi lucru.
kidlukas
Si eu, ii apartine Andreei Prodan, arbitra care tine cu Dinamo.
fcd1948fcd
Da.E a Andreei...Este una din cele mai bune prietene ale mele...
Andreea Prodan
Succes in concurs Diu! Mi-ai furat replica!

Te puup!
fcd1948fcd
Te`ai suparat sis`o?(as pune omuletshu ala care rade)...Shi io te pup,sis!
Andreea Prodan
Nu am de ce! puup
fcd1948fcd
Ii bun sis!Tb
fcd1948fcd
In urmatoarele poze nu am iesit foarte bine...sper sa le poti lua in considerare.

http://www.facebook.com/photo.php?pid=2729...100000237882255

Ultima poza nu a iesit bine deoarece imi era somn.Si mai eram si la mare cand am facut pozele:)

Daca o sa mai fac poze ...O sa le pun pana pe 04.07.2010.
Claudiu333
limita de varsta nu exista la concurs?
adysmq
Totusi,macar sa ai buletin ca sa participi
Cai Lun
Cand iti faci cont pe DinamoMania, declari pe propria raspundere ca ai peste 13 ani. La Miss DinamoMania, concurentele trebuie sa aiba buletin, altfel le trecem alaturi de bebelusi la Centru de Copii si Juniori ai siteului nostru. Dar, desigur, Diana stia toate acestea si nu este in culpa, nu-i asa?...
fcd1948fcd
Da asa este Cai Lun...sa`mi spui daca sunt bune pozele.
adysmq
QUOTE(fcd1948fcd @ Jun 27 2010, 07:29 PM) *
Da asa este Cai Lun...sa`mi spui daca sunt bune pozele.

Sunt bune...pt centru de copiii si juniori.
Stai linistita or sa se mai faca si alte concursuri de miss si peste cativa ani,nu trebuie sa fii miss de la 10 ani.
Cai Lun
Diana, dintre toate pozele, doar doua pot fi luate in calcul. Deci mai trebuie macar una. Dar sa stii ca poze facute cu telefonul in baie sunt destule...
Claudiu333
oricum.. si pentru concursurile de peste cativa ani cand treci la republicani .. trebuie sa tragi tare in cantonamente ca sa prinzi lotul :)))
fcd1948fcd
Din cauza ca unele persoane...sunt ...rele ca sa le spun asa nu altfel...m`am decis sa NU MAI PARTICIP...Simtiti`va aia care mi`a`ti adus "jigniri" Si mai simtiti`va si aia care ...nu ati putut sa taceti....Multumesc!
@Claudiu333-Nu ma gandeam ca o persoana poate fi asa de rea....Ai dubii in privinta echipei cu care tin?
Iti reamintesc ...tin echipa DINAMO de mica...DINAMO e echipa mea de suflet....sincer nu stiu exact daca tu tii atat de mult cu DINAMO ...fata de cum tin alte persoane...Ai plans vreodata la vreun meci??E logic ...ca nu :-j
@adysmq-Esti sugur ca tii cu echipa DINAMO...nu mai comenta daca nu`mi stii varsta...

Sigur*
Ma scuzati.
Claudiu333
:)) pe la 9-10 ani nu te lasa parintii la meciuri , daramite in peluza ...mai bine ai trimite o verisoara de vreo 20 de ani sa participe in locul tau ..sa aiba juriul ce vota ..dinamovistii ce privi, si cu ce se mandri ..cica e Miss Dinamomania
fcd1948fcd
In primul rand nu am 9-10 ani...in al doilea rand....nu te mai amesteca....bine?
Oricum nu ma intereseaza parerea ta....
Stiu eu si multi altii ca sunt DINAMOvista si nu ma intereseaza ce crezi tu....
fcd1948fcd
@Claudiu333:M`ai jignit Claudiu...n`am ce sa mai spun...doar ca ....niciodata nu ma gandeam ca cei care pretind a fii suporteri lui DINAMO pot fi atat de nesimtiti....Din cauza asta am renuntat si la concurs....din cauza unor nesimtiti....
Cai Lun
Diana... e definitiv si irevocabil?
kidlukas
nu cred ca stie ce inseamna irevocabil si definitiv ...
fcd1948fcd
@kidlukas-stiu foarte bine ce inseamna cuvinetele alea...nu ma gandeam niciodata ca daca participi la un concurs de miss...vei intampina atatea probleme....cu baietii..ce problema aveti voi cu mine? nu pot sa inteleg...ce nu puteti intelege voi? sunt DINAMOvista de mica...de la varsta de 5 ani ...

Da Cai Lun...e definitiv si irevocabil...pentru ca ....nu poti participa la un concurs de miss...si sa mai fie si Miss DinamoMania...si sa nu te sustina nimeni...
tudor_spartanu
Hai ca incet , incet se face curatenie...:D

Fetelor, intelegeti ca aici trebuie sa incercati sa-i convingeti pe ceilalti membrii sa va voteze, nu sa va aduceti satra de simpatizanti pe forum!
adysmq
QUOTE(fcd1948fcd @ Jun 28 2010, 12:07 PM) *
Din cauza ca unele persoane...sunt ...rele ca sa le spun asa nu altfel...m`am decis sa NU MAI PARTICIP...Simtiti`va aia care mi`a`ti adus "jigniri" Si mai simtiti`va si aia care ...nu ati putut sa taceti....Multumesc!
@Claudiu333-Nu ma gandeam ca o persoana poate fi asa de rea....Ai dubii in privinta echipei cu care tin?
Iti reamintesc ...tin echipa DINAMO de mica...DINAMO e echipa mea de suflet....sincer nu stiu exact daca tu tii atat de mult cu DINAMO ...fata de cum tin alte persoane...Ai plans vreodata la vreun meci??E logic ...ca nu :-j
@adysmq-Esti sugur ca tii cu echipa DINAMO...nu mai comenta daca nu`mi stii varsta...

Sigur*
Ma scuzati.

Esti cam tare in gura pt un copil.Se vede clar in poza ca nu ai mai mult de 11 ani.Totusi,noi comentam aici pentru binele lui Dinamo,pt. ca toata lumea stie ca dinamovistele sutn cele mai frumoase fete,iar missul sa fie pe masura.Tu mai vino pe stadion(daca stii unde e),vezi si tu cum se mananca sa fii suporter si dupaia sa vii cu pretentii de miss.Chiar nu intereseaza pe nimeni ca esti dinamovistia de la 5 ani,atata timp cat esti suporter de televizor.
Cai Lun
Topic inchis.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.