Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Miss DinamoMania 2010
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
Pages: 1, 2
FloRedWhite
Foarte frumoase pozele ... si cel mai important lucru: MERGI LA MECIURI. :) o sa vad eu cate fete vor mai pune poze din peluza ( din pacate goala :)) ), si cate o sa-si faca poza cu telefonul in baie, si o bratara cu DINAMO... ehe, bafta ANA
nabucodonosor
Foarte frumoase pozele, cat mai ales tu!
Asa dinamoviste sa tot fie; inca un motiv sa fiu mandru ca sunt dinamovist!
Succes!
anna
Multumesc, baieti!

@ Floredwhite: eh, s'a intamplat la meciul ala sa nu fim multi in peluza, dar am fost si la meciuri unde era peluza plina.

@nabucodonosor: multumesc, sunt convinsa ca sunt si alte fete foarte frumoase care tin cu Dinamo, asteptam doar sa isi deschida topic.
redchampion
Esti superba!
anna
multumesc redchampion.:">
biancap78
Uite cine s-a hotarat sa participe..:D
Multa bafta...
kidlukas
felicitari pentru initiativa ... frumoase pozele.
ai iesit superba in toate! iti admir curajul.
Bafta mai departe in acest concurs!
DiNaMoGiR|
Mult succes Anna :*
Christina
Multa Bafta Anna !!
NuovaGuardia

succes ana :*
anna
QUOTE(biancap78 @ Jun 15 2010, 10:48 PM) *
Uite cine s-a hotarat sa participe..:D

Pai trebuia sa deschida cineva balul nu?:))

Bianca, tu ce astepti?:P

multumesc tuturor pentru urari :*

ps.: am mai adaugat niste poze pe care nu le gasisem prin pc atunci cand am deschis topicul :P
biancap78
Sa se inscrie alte fete si sa inceapa votarea. Nu particip:P
anna
Dupa cum se misca lucrurile vad ca ai de asteptat. Nu prea se inghesuie fetele sa isi deschida topic... ce se intampla oare?:(
biancap78
si anu' trecut a fost aceeasi problema, dar spre final s-au mai inscris...poate revin concurentele vechi, poate vin noi...o sa vedem pe parcurs:)
nicolle_reddog4ever
@"poate revin concurentele vechi" poate revine ioana :))
anna
da, da o sa fie o aglomeratie de concurente in ultimele zile:))
red_dogvitan
Mult succes Ana-maria!!
danyelladinamo
Ppozele sunt frumoase; cred ca ne cunoastem din vedere, eu cel putin te-am vazut la meciuri si erai cu mai multe fete. Nu le convingi si pe ele sa participe?
Multa bafta.
Achiles
misto gagica :)
anna
@danyella: pai daca tu m'ai vazut, poate te'am vazut si eu, cine stie?:) data viitoare vino si trage-ma de maneca sa vorbim;)) cat despre celelalte fete, nu stiu ce sa spun, sincer, de obicei, nu sunt decat cu sorella care nu mai poate sa participe:p si cu o fata care nu e inscrisa pe Dinamomania. Dar, uite cum facem, daca eu conving o fata sa participe, trebuie sa convingi si tu una:P, bine?

@Achiles: multumesc, multumesc:"> daca la mine te refereai:))
silviu pana
buna.esti mult prea sigura pe zambetu tau :-) crezi k oricine se indragosteste de tine? blondele sunt la moda acum..brunetele sunt demodate.
anna
poftim?:)) detaliaza, te rog, pentru ca nu stiu la ce "indragosteala" te refereai :))
nicolle_reddog4ever
QUOTE(silviu pana @ Jun 22 2010, 08:16 PM) *
buna.esti mult prea sigura pe zambetu tau :-) crezi k oricine se indragosteste de tine? blondele sunt la moda acum..brunetele sunt demodate.

Stii vorba aia "gusturile nu se discuta" ?!? Daca tie iti plac blondele asta nu inseamna ca brunetele sunt demodate, daca nu iti convine ceva p-aici fa bine si nu mai intra pe acest topic. A si inca ceva, ia vezi poti sa scrii "ca" ?!? nu suntem pe messenger.
danyelladinamo
S-a facut, o sa vorbesc cat pot de repede cu 2 prietene dinamoviste sa le conving sa participe.

silviu pana
chiar am ceva cu zambetul tau...scuze:-) succes la concurs
dar nu mai fii asa antipatica
Cai Lun
Hm... am eu impresia, sau te cam ia valul cand ii vezi pozele? :)
anna
@danyella: asa sa faci:D

@ sandu pana: imi pare rau ca'm fost antipatica, chiart n'am vrut :P te intrebasem ce ai vrut sa spui ca nu am reusit nici acum sa inteleg de unde ai scos tu ideea aia cu toti barbatii:)) si ce sa fac daca nu'mi place blondu'? m-am facut si eu bruneta;))

@cai lun: sa inteleg ca esti un om impresionat, nu?:))
danyelladinamo
Buna Anna, am vorbit cu o prietena si mi-a promis ca saptamana viitoare o sa se inscrie in concurs, momentan nu poate. E bine si saptamana viitoare, nu?
pa pa
tudor_spartanu
Rog fetele serioase sa ne mai delecteze cu vreo 2, 3 poze...
anna
@danyella: e perfect! cu cat mai multe concurente cu atat mai bine!

@ tudor: nu's destule astea? si asa au fost mai multe decat trebuiau in concurs :P
tudor_spartanu
Ba da , dar la ce galceava e pe forum , ma gandeam ca veniti careva cu ceva noutati...:P
anna
Mda..am vazut ce galceava e, dar lasa ca daca ai nevoie de o clipa de relaxare, poti intra pe topicul asta ca e oaza de liniste aici:)) si o sa mai caut si poze sa vad ce gasesc ca mai am o gramada da' nu'mi plac :P
biancap78
Hai anna, ca stiu eu ca ai si cu jucatorii, ai facut si pe la stadion, la premile DinamoMania...cauta bine..
Cai Lun
Bai, ia nu mai fa tu atat de multa galagie, ca te pun sa-ti deschizi topic!...
biancap78
Da, sigur :))
kidlukas
QUOTE(silviu pana @ Jun 22 2010, 08:16 PM) *

Posteaza daca vrei la blondele "tale" si lasa bruntele in pace! Daca tie nu`ti plac brunetele, asta nu inseamna ca sunt demodate, n`ai niciun drept sa o acuzi pe don`soara Ana-Maria.
anna
Asa, Cai Lun, ia atitudine ca prea se plimba Bianca din topic in topic, nu mai bine are ea un topic numai al ei?;;)

@kidlukas: eh, acum fiecare cu parerile lui ce poti sa faci?:P
kidlukas
... tu sa te vopsesti blonda si eu sa zica ca esti demodata!? :p
anna
:)) ar fi o idee..doar ca nu am de gand sa fac asa ceva:))
kidlukas
glumesc desigur ... ramai asa bruneta, ca ai multi admiratori :)
Succes in concurs
Ps. scuze de off-topic.
anna
multumesc:)

ei, a fost o jumatate de offtopic asa:P
kidlukas
sa nu se supere Cai Lun pt jumatatea de off-topic :D
fcd1948fcd
Frumoase pozele!Bafta noua!
anna
Multumesc. Succes si tie!
fcd1948fcd
Multumesc!
NuovaGuardia
Frumoasa :)
Succes
anna
Multumesc, NovaGuardia.
kidlukas
am o presimtire ca tu castigi, si sunt sigur de chestia asta asa cum sunt sigur de subiectele de maine de la bac, la Lb Romana :))
tudor_spartanu
Ai pile la minister sau esti clarvazator daca stii deja ce ne vine la BAC...?:P
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.