Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Regulamentul Miss Dinamomania 2010
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
Cai Lun
Asa cum v-am obisnuit in ultimii ani, in ajunul noului sezon, DinamoMania propune suporterilor dinamovisti concursul Miss DinamoMania.

Fiind un concurs găzduit de forum, „Miss DinamoMania” este secțiunea-concurs dedicată exclusiv dinamovistelor! Aici topicurile pot fi deschise fie de către concurente, fie de către prietenii / amicii / rudele / cunoscuții acestora (ceea ce va necesita însă aprobarea fetelor!). Premiile pentru cele mai înfocate dintre dinamoviste includ un abonament in PCH și materiale promoționale cu Dinamo.

Pentru a putea intra în concurs, topicurile deschise trebuie să prezinte fotografii / imagini video ale unei singure concurente. Fotografiile / imaginile trebuie să se încadreze în limitele decenței și să prezinte concurenta în cat mai multe "ipostaze dinamoviste" - adică purtând tricouri sau alte accesorii vestimentare cu însemnele și culorile clubului, ori alături de jucători / antrenori / foste glorii de la Dinamo, imagini filmate sau fotografii de pe stadionul Dinamo sau alte stadioane - dar din galeria dinamovistă - în timpul meciurilor și nu numai sau orice alte imagini / fotografii care pot proba dinamovismul concurentei.

Fiecare dintre topicuri, pentru a fi admis, trebuie sa conțină minim 3 imagini și / sau fotografii care să se încadreze în cerințele de mai sus. Data limită de înscriere la concurs [deschidere de topicuri] este 11 iulie. Câștigătoarea se va stabili prin vot direct și secret, de către membrii DinamoMania.
Admiterea în concurs și la vot a topicurilor deschise se va face pe baza acestui regulament, de către moderatori, pana pe data de 11 iulie, iar votarea va dura pana la începerea noului sezon (24 iulie). Regulamentul votării este un subiect separat care se va publica la momentul oportun. Premiile se vor acorda în cel mai scurt timp de la încheierea votării, cu ocazia unui meci important de pe teren propriu.

Pentru a participa la concurs, dinamovistele care au participat și la concursurile din anii precedenți, dar nu au câștigat, trebuie să își deschidă un topic nou. Materialele prezentate anii trecuți nu vor fi luate în considerare pentru validarea noilor topicuri! De asemenea, câștigătoarele concursurilor din anii precedenți nu au dreptul să participe la noua ediție.

În cazuri excepționale, acest regulament mai poate suporta modificări, care se vor face cunoscute în timp util pe acest topic – unde așteptăm și sugestiile și reclamațiile...

Baftă!
biancap78
Pana la urma cate concurente mai avem? Ana si Andreea doar? Vad ca 2 sau 3 topicuri au fost inchise...
kidlukas

Si Ale from cluj.
anna
Si mai e si Daniela.
tudor_spartanu
E bine si asa icon_wink.gif
adrianafcd
vroiam sa ma inscriu si eu,dar neahh ... :) srry ca m.am bagat aiurea :)
marydinamo
inscrie-te si tu adriana........mai ai timp1
Te pup!

Forza Dinamo jester.gif
Cai Lun
Toate topicurile ramase deschise pana la aceasta data, au fost validate. Spor la votare!
fcd1948fcd
Andreea Prodan!~
Cai Lun
verystrange.gif

Apropo. Indemn si concurentele sa voteze, dar sa dea dovada de dinamovism si sa nu se autovoteze, pentru ca in acest caz voturile nu vor fi validate!
MihaiC

CASTIGATOARE : printesa ` Adriana ` CRISTEA .....

off topic : admini vreau sa vad topic la jucatorii cu Hristu Chiacu
Cai Lun
off topicul tau, nu are nici un sens inteligibil in limba romana. Reformuleaza... (sau corecteaza)
nicolle_reddog4ever
Castigatoarea Miss DinamoMania 2010 va multumeste celor care ati votat pentru ea.
Cai Lun
Sigur ca, acum se vor gasi destui sa spuna ca ne premiem intre noi, din moment ce o moderatoare este aleasa miss, dar acestia ar trebui sa aiba in vedere faptul ca voturile au fost acordate in special pentru ipostazele dinamoviste in care a fost fotografiata concurenta si nu pentru altceva... va asigur ca doar dinamovismul si discernamantul votantilor au fost criteriile de vot.
mousiniRD
Bravo Ana Maria !

@ Cai Lun

Chiar era nevoie sa le dai idei celor care au facut atata taraboi pe aici cu Andreea Prodan a lor ? Ei nu stiu ca toti cei care au votat-o pe Ana Maria sunt prietenii ei ? doglaugh.gif
danyelladinamo
Felicitari Ana esti o dinamovista adevarata si meritai sa castigi.

@mousiniRd, s-a terminat concursul, nu mai comenta nimic de Andreea, chiar nu vrem s-o mai vedem pe site-ul acesta, nici pe ea nici pe amicii ei dragi comentand tot felul de tampenii.
kidlukas
@ mousiniRD

era unu, silviu_pana, a votat`o pe andreea prodan de 10-12 ori chair.gif

Felicitari anna.
Claudiu333
dar unde e castigatoarea??? beerchug.gif
biancap78
O sa apara si ea...
Felicitari anna... HAITA_DINAMO.gif
nicolle_reddog4ever
Momentan nu are acces la internet, da' o sa apara si ea in curand icon_wink.gif

@Cai Lun: Aratam noi ca si cum ne-ar pasa?!? jester.gif Domnisoara publica si prietenii ei nu au decat sa zica ce vor, noi stim ca a fost corect concursul si asta e tot ce conteaza. Acum probabil vor reveni anul viitor pentru o noua ruda. bangmyhead.gif

Felicitari si celorlalte concurente.
marydinamo
Ma bucur ca am iesit pe locul 6.....va multumesc frumos pentru cele 4 voturi!

Sa nu uitati o chestie " Bucurestiu-i fruntea"....
Daniela.cred ca putea lua locul 1 , daca nu era moderatoarea axe.gif ....
Oricum,felicitari tuturor! taverna.gif ..
Forza Dinamo HAITA_DINAMO.gif
Claudiu333
nici acest comentariu nu trebuia sa apara.. are tente rautacioase ultras.gif
marydinamo
Nu vreau sa se inteleaga gresit comentariul de mai sus.
Respect toate concurentele,chiar si pe moderatoarea care a iesit misss.
Sincere felicitari pt. ana-maria!

bananasmile.gif bananasmile.gif bananasmile.gif bananasmile.gif
nicolle_reddog4ever
QUOTE(marydinamo @ Jul 27 2010, 02:10 PM) *
Daniela.cred ca putea lua locul 1 , daca nu era moderatoarea axe.gif ....

Draga mea, "moderatoarea" a castigat pentru ca a meritat si a fost votata. Si pentru informarea ta, "moderatoarea" nu a putut modera nimic in acest topic, a fost ca toti ceilalti useri. Poate daca nu era, castiga Daniela, dar a fost si cine a votat pentru ea, stie ca e dinamovista adevarata si ca merita sa castige asa ca...asta e...ghinion, mai incercati la anul.
marydinamo
Si eu is o dinamovista falsa? 256.gif ...daca asa crezi tu nicolle_reddog4ever..ce sa mai zic?
HAITA_DINAMO.gif
marydinamo
Noi din cluj suntem degeaba? complaining.gif ..cred ca asta e impresia voastra....
Las' ca nu va mai incurcam...ne scuzati de deranj.....
Cai Lun
Daca nu ganditi inaitne sa scrieti, asa se intampla... tre' sa tineti cont ca in scris nu se pot transmite nici intonatia, nici tonalitatea... deci ganditi-va daca nu cumva cineva ar putea sa interpreteze gresit ceea ce urmeaza sa scrieti - si abia dupa aia burzuluiti-va cand primiti o reactie neasteptata....
nicolle_reddog4ever
@marydinamo: Nu am zis ca esti o dinamovista falsa, nu te cunosc, nu stiu cum esti, doar ca mesajul tau a sunat ca si cum Anna a castigat doar pentru ca e moderatoare, ceea ce este total fals, crede-ma.
danyelladinamo
"Sa nu uitati o chestie " Bucurestiu-i fruntea"...."

Ioana, nu e chiar asa, nu vezi ca la fotbal provincia a cam luat tot in ultimii 3 ani?

"Noi din cluj suntem degeaba? ..cred ca asta e impresia voastra....
Las' ca nu va mai incurcam...ne scuzati de deranj....."

Cum poti sa spui ca incurcati? Pe cine? Cred ca lumea a inteles gresit coment-ul tau si tu ai inteles gresit ce a spus Nicolle.
Dinamo are suporteri infocati in toata tara si mai ales in Cluj, nu cred ca e frumos sa ne certam intre noi fara motiv. Dinamo joaca maine un meci foarte important si trebuie sa fim alaturi de echipa, daca nu pe stadion, macar cu sufletul.

FORTA HAITA_DINAMO.gif

marydinamo
Daniela,sa sti ca mereu am fost alaturi de echipa,chiar daca nu am fost pe stadion la toate meciurile lui Dinamo.
Daca echipa are adevarati suporteri la bucuresti,de ce e mereu aproape gol stadionul si se umple doar la meciurile cu steaua si rapid?

Imi doresc sa castige dinamo,meciul de maine seara.
Sa nu uiti sa strigi si pentru mine jester.gif
Te pup cu drag

Forza Dinamo
marydinamo
Daca provincia a luat tot in ultimii 3 ani..inseamna ca a avut "moderatori" pe masura , care au umblat la butoane,doar nu crezi ca CFR a luat pe bune titlul anul trecut? ei si cand au promovat au dat banii grei ca sa intre in liga 1.

Sper ca acest campioant sa fie mai curat ca si celalalt de anul trecut. football.gif
Christina
Felicitari Anna!!!!!!!!!!!!!!!!! Iti zic din suflet! Te pup si sa ne vedem cu bine pe stadion. Forta Dinamo!!!
Cai Lun
QUOTE(marydinamo @ Jul 28 2010, 06:05 PM) *
Daca echipa are adevarati suporteri la bucuresti...

Imi doresc sa castige dinamo

Daca inca nu ai dat BAC-ul, cred ca ar trebui ca in vederea lui sa te pui la punct cu substantivele proprii... gen Bucuresti, si mai ales DINAMO...
marydinamo
Bucuresti si Dinamo

mai dami niste exemple de substantive proprii...pe care o sa le invat dumnezeieste pt BAC!
Cai Lun
Pai, pana una-alta, ar trebui sa inveti si folosirea corecta a cratimei in cuvinte compuse gen "da-mi"....
marydinamo
Nu vrei sa ma inveti Limba si Literatura Romana?
Daca tot veizi ca nu stiu nimic......ia da-mi niste lectii
Mersi mult bananasmile.gif

Pana una-alta,vreau sa ma inveti.la dracu, daca nu imi pic BAC-UL!
anna
Multumesc celor care m-au votat, imi pare rau ca nu am dat semne de viata in ultima vreme, dar sunt plecata intr-o delegatie prin tara si nu am acces la internet decat ocazional. Felicitari si celorlalte concurente. beerchug.gif
mousiniRD
@ danyelladinamo

Te-am vazut facand poze de zor in seara asta icon_mrgreen.gif

Te "antrenezi" pentru urmatoarea editie a concursului ha ? football.gif

ultras.gif
Cai Lun
QUOTE(marydinamo @ Jul 28 2010, 11:35 PM) *
Nu vrei sa ma inveti Limba si Literatura Romana?
Daca tot veizi ca nu stiu nimic......ia da-mi niste lectii
Mersi mult bananasmile.gif

Pana una-alta,vreau sa ma inveti.la dracu, daca nu imi pic BAC-UL!

Esti cam confuza, vad... In orice caz, de regula, cand incerci sa faci pe desteapta, ar fi bine sa si fii, pentru ca altfel, prefacatoria - dupa cum vezi - iese singura si repede la iveala....
danyelladinamo
mousini RD, nu m-am antrenat pentru urmatoarea editie; am fost foarte bucuroasa pentru ca Dinamo a jucat chiar de ziua mea un meci important acasa si am vrut sa am amintiri frumoase de pe stadion.

Forta HAITA_DINAMO.gif
mousiniRD
QUOTE(danyelladinamo @ Jul 30 2010, 01:42 PM) *
mousini RD, nu m-am antrenat pentru urmatoarea editie; am fost foarte bucuroasa pentru ca Dinamo a jucat chiar de ziua mea un meci important acasa si am vrut sa am amintiri frumoase de pe stadion.

Forta HAITA_DINAMO.gif

In cazul asta ... La multi ani ! beerchug.gif
marydinamo
La multi ani , Daniela!
Iti doresc multa sanatate,fericire si tot ce-ti doresti sa se implineasca.
HAITA_DINAMO.gif
anna
Hei, toate ca toate, da' premiu' meu unde e? 010.gif
Cai Lun
Hai ca te... "rezolvam" ( icon_mrgreen.gif ) la meciu' cu steoaia...
anna
vezi sa nu verystrange.gif
Cai Lun
A... nu vrei? atunci sa nu spui ca nu ne-am oferit! 010.gif
anna
Acum m-am convins! Esti un maestru in subintelesuri, mi-era teama ca nu o sa te prinzi, dar vad ca m-am inselat taunt2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.