Rus de cand a venit la Dinamo are numai reusite, e adevarat nu prea ii fac cinste dar tot "succesuri"sunt: numai faulturi de cartonas, lufturi sau penaltyuri! E un jucator foarte bun, noroc ca il avem pe Talnar care are "ochi" pt jucatorii buni.
Cai Lun
May 21 2010, 11:38 AM
Pune mana si deschide-i, daca vezi ca nu are...
FarfelkugeL
May 21 2010, 12:00 PM
Am incercat desteptule, dar nu imi da voie forumul!
Nu crezi ca e vreo setare facuta de VOI?
Cai Lun
May 21 2010, 10:08 PM
Ba da, e blocat de noi, pentru ca mai vine cate unu ca tine, platit de CLAN, si-i deschide topic lu' tzampafoi...
Mersi ca ai verificat!... Uite ca acum are... oricum, presimt eu ca va fi un topic tare scurt. Nu cred ca il vom mai vedea din sezonul urmator la Dinamo.
FarfelkugeL
May 22 2010, 11:54 AM
Uite ca m-ai facut sa zambesc, si iti multumesc pt asta. Totusi si eu sper sa nu-l mai vad deloc, si sa nici nu mai aud de el in preajma clubului. Sa-si ia Talnar "speranta"si sa plece unde o vedea cu ochii impreuna cu ea... Si cu clanul becaliot.
vega
May 22 2010, 03:25 PM
" Sa-si ia Talnar "speranta"si sa plece unde o vedea cu ochii impreuna cu ea... Si cu clanul becaliot " Speram sa se intample asta...
Nexus
May 27 2010, 01:03 PM
Speranta? Asta e vai mama lui...auzi tu...Liberty Salonta!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.