Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jucatorul Meciului Dinamo 3-3 Astra
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Jucatorul meciului
Cai Lun
Prestatie jalnica! Deja nu mai e ceva iesit din comun sa se marcheze mai mult de un gol in poarta lui Dinamo. Un egal suspect, mai ales dupa avantajul cu care am intrat la cabine. Parca ar fi de remarcat acelasi angajament al lui Torje. Altfel... toti o apa si-un pamant.
Capirossi
+ Niciunul
- Toti
Slab.
razvan_superdog
QUOTE(Cai Lun @ May 16 2010, 10:15 PM) *
Prestatie jalnica! Deja nu mai e ceva iesit din comun sa se marcheze mai mult de un gol in poarta lui Dinamo. Un egal suspect, mai ales dupa avantajul cu care am intrat la cabine. Parca ar fi de remarcat acelasi angajament al lui Torje. Altfel... toti o apa si-un pamant.

Din pacate n-a fost nici un blat. Poate am fost blat doar cu arbitrul... Suntem extrem de slabi. Jenant de slabi.
Pe scurt:
acasa: 26 de puncte din 51 adica -25 la adevar !!!!!!!!!!!
acasa: doar 6 victorii din 17 meciuri (culmea: cu CFR, Steaua, Unirea Urziceni, Univ. Craiova, Gaz Metan si Unirea Alba Iulia)
acasa: cea mai categorica victorie: 2-0 cu Steaua si Unirea Alba Iulia
acasa: doar 20 goluri in 17 meciuri!!!!

Si te mai miri ca nu vine nimeni pe stadion.... Umilinta e mult prea mare.
redmania
Cel mai bun : Torje
Cel mai slab : Molinero
Meci : foarte slab, am fost dominati perioade bune din ambele reprize, greseli nepermise in ambele faze, prea multi jucatori neintrati in meci.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.