Cai Lun
May 15 2010, 02:27 PM
Ultimul meci disputat de Dinamo pe teren propriu in acest sezon, este neintaresanta partida contra Astrei. Teoretic, ne "batem" pentur a ne mentine pe ultima pozitie de Europa League. Practic, preaputin mai conteaza...
Meciul este programat pentru duminica, 16 mai, ora 18:00. Din pacate, transmisia tv este asigurata de televiziunea gastii slugilor proaste.
redmania
May 16 2010, 02:10 AM
Egal, un meci cu goluri multe in care trebuie sa se remarce Alexe si Andrei Cristea ca sa le mai creasca putin cota.
De la Astra e posibil sa se remarce Seto si Stratila, nah seviciu contra serviciu...ca doar nu-i transfera Dinamo pe toti ci e sufiecient sa se arate interesata de ei... e si asta o modalitate de a creste artificial pretul jucatorilor.
red_dog_rahova
May 16 2010, 06:17 PM
mda.....jucam la fel de zlab...nimic de zis...
CR3
May 17 2010, 05:57 PM
.. pamant
apararea echipei tine si de antrenor
FarfelkugeL
May 18 2010, 11:34 AM
Antrenor pe care nu-l avem.
DinamoEver
May 19 2010, 11:23 AM
din meciul asta macar am descoperit un jucator tanar, care este imprumutat de la Dinamo si anume Daniel Vadrariu.. sper sa faca parte din noua echipa a lui Dinamo cu Paun si Ganea
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.