Cai Lun
May 6 2010, 11:05 PM
Dupa 45 de ani, am facut-o si pe asta. Un sezon care va ramane scris cu litere de aur in palmaresul Timisoare, probabil prima si ultima data cand au reusit o dubla victorie contra noastra. In ce ne priveste, desi ce s-a intamplat pe teren este de trecut pe planul 2, nu putem avea remarcati. Toti o apa si un pamant, iar jocul, in consecinta, slab. In teren da, e loc si de mai rau, in peluza insa, am atins adancimea maxima.
Rizea
May 6 2010, 11:27 PM
suntem varza si in teren si in tribuna....vai de mama noastra!!!!
Draq mai vine la stadion...o las balta,mai bine stau acasa sau ma duc intr-un bar sa ma IMBAT bine inainte de meci sa nu mai stie nici draq de mine cand incepe jocul nostru!!!!!!!
SUNTEM PATETICI.....cred ca ne trb vreo 3-4 ani pe putin sa devenim DINAMO-ul care eram vreodata.....
La mai bine baieti....
Capirossi
May 6 2010, 11:31 PM
+ Nici unul
- Toti
Foarte slab.
Florin_Bogdan
May 6 2010, 11:34 PM
Am facut praf un sezon.. deci rusinos...
M`am fript cu Dinamo ai nostrii pe toate planurile..
Azi sincer nu trebuie criticata chiar asa de rau echipa, totusi bostina fundas stanga si rus dreapta, plus scarlatache central.. deci aparare 0 barat.
A 2-a repriza a fost bunicica...
red_dogvitan
May 7 2010, 10:22 AM
CE MAI ESTE DE COMENTAT?????ASTA E INTREBAREA CARE O MAI POT PUNE.......cel mai dezastruos sezon.........fara cuvinte
FarfelkugeL
May 7 2010, 06:04 PM
[QUOTE]CLANUL BECALI A COMANDAT O RIPOSTA IMPOTRIVA CELOR CE CONTRESTA CU ARDOARE MIZERIILE DIN PELUZA... finul becalianului,bogdan ratiu a pregatit cu amicii lui o capcana pentru ELYASS... au facut tot posibilul sa il faca sa sara la ei pt ca apoi sa isi primeasca o interdictie...asta a fost la intrarea in stadion..elias a fost luat de politie impreuna cu alti membrii ai grupului sau..cei ramasi in peluza au fost atacati de manjiti..aceiasi care au vandut biletele de la meciul din giulesti cu 50 ron...tiganii aia grasi din fata sunt prietenii domnului ratiu...de ce credeti ca nimeni nu a injurat clanul la acest meci???[QUOTE]
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.