Cai Lun
Apr 23 2010, 11:03 PM
In spiritul bascaliei din PCH, am puitea spune ca Dinamo a prestat un joc de o calitate foarte buna, in care cel mai buni jucatori de pe teren au fost duetul Printu-Zicu, dupa o asemenea reprezentatie nici un jucator nu a dezamagit.
Dar n-a fost asa. Intai pentru ca cei doi nu au jucat si chiar daca ar fi jucat, tot nu ar fi fost remarcati. Apoi pentru ca Niculae a fost din nou EXECRABIL, pentru ca Moti inca nu si-a revenit si pentru ca, de fapt, echipa n-a jucat nimic, pentru ca jucatorii nu par ca ar face ceva coerent la antrenamente si pentur ca, pana la urma, nici nu mai conteaza!...
Un plus slab pentru Torje, un mare minus pentur Nicolae si una peste alta, un joc slab - dar se poate si mai rau!
Florin_Bogdan
Apr 23 2010, 11:23 PM
Deci nu cred ca ma mai poate condamna astazi cineva daca spun ca Dinamo nu e in stare sa castige nici din meciuri trucate.
Imi pare rau sa spun asta.. dar echipa noastra se prezinta sub limita penibilului.
Khan
Apr 23 2010, 11:48 PM
Mi-e rusine sa spun ca azi am vazut un meci de fotbal.
FarfelkugeL
Apr 24 2010, 01:23 AM
ANTRENORUL VIETII: CORNEEEL TALNAAAR!
Jucatorii meciului: RUS si Niculescu!
Mizeriile meciului: Porcea, Badea, Turcu, Giovani si Victor Fecali. IAr nenorocitii de Fecalioti au mai venit si cu petarda de Zenga, sa ne ingroape MAI ADANC. Noroc ca l-au dat afara pe Dario Bonetti, cu omul ala am avut performante foarte bune, NU MERITA PASTRAT... Ca nu baga marionetele lor in joc, de aia am pierdut noi si cu Lazio si cu o gramada de echipe, pt bani!
CLANUL BECALI, LAMAIE CLANUL BECALI, CLANUL BECAAALIII LAMAIE CLANUUUL BEEECAAALIII!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.