Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jucatorul Meciului Dinamo 0-0 Fc Brasov
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Jucatorul meciului
Cai Lun
Tinedem sa ne "revenim" la forma din tur... un joc mediocru, presarat cu niste ratar icare tind sa devina obisnuinta pentru atacanti. Cu greu l-am putea remarca pe Torje si eventual pe Alexe (pentru prestatia din repriza a doua). In timp ce la minusuri lista ar incepe cu Niculae.
Capirossi
+ Scarla
- Sageata
Slab
Mister
Cel mai bun jucator... Hmm... probabil Scarlatache, singurul care a jucat decent. Minus panarama de Niculae. Si ar mai fi un minus. Omul negru alias N'doye care ne-a lipsit inca o data...
razvan_superdog
+ Torje, Molinero, Kone

- Niculae, Pulhac, Niculescu

Slab
FarfelkugeL
Plus Borcea, Badea, Turcu si fratii Becali, isi continua munca :)))))))

Foarte slab Talnar. Extrem de foarte slab.
ANGER
+Torje
- Niculae, Niculescu.
Achiles
1. Nu avem portar ... Dolha si Munteanu sunt buni de rezerve ...

2. Nu avem fundasi laterali ... adica avem dar sunt foarte slabi ... nu urca, nu centraza, nu intra in combinatii cu mijlocasii ...

3. Nu avem decat 3 fundasi centrali ... Moti (care in ultimul timp e cizama), Goian (accidentat) si Grigore (accidentat) ...
Trebuiesc adusi 2 fundasi centrali de valoare ...

4. Nu prea avem nici mijlocasi ... pe dreapta, noroc ca Torje a jucat mai mereu, ca nu avem rezerva pt postul ala ...

5. Pe partea stanga stam in baza pustiului Alexe ... Zicu si Ad Cristea sunt terminati, trebuiesc vanduti ...

6. Nu avem mijlocas central ofensiv, un coordonator ... avem nevoie de un Wesley ...

7. Nu avem atacanti ... stam in baza lu' Cristea si Nicuale ... Niculescu e terminat, Bratu vine dupa o pauza extrem de lunga ...
Am vazut suporteri suparati pe Cristea si mai ales pe Niculae ... Ce vreti sa faca daca nu-i ajuta mijlocasii ? Sa ia mingea si sa dribleze vreo 3 insi dupa care sa traga la poarta ?! ... Si plus ca jucand la 3 zile, ma intervine si oboseala ...
(Aci problema se poate rezolva prin "repatrierea" lui Liviu Ganea si a lui Paun ...)
Achiles
campionatul nu s-a pierdut cu Brasov ... cu ei am luat 4 puncte ...

02. Dinamo 0-1 International
06. Dinamo 0-1 Otelul
08. Medias 1-0 Dinamo
09. Dinamo 1-1 Pandurii
11. Dinamo 1-1 Bistrita
16. Astra 1-1 Dinamo
20. Dinamo 1-1 Ceahlaul
26. Pandurii 0-0 Dinamo

Am pierdut campionatul pe mana arbitrilor care ne-au furat vreo 10 puncte ... si pe mana noastra ...
Am pierdut foarte multe puncte, tocmai cu echipele de care nu aveam voie sa ne impiedicam ...

27 de etape ... 12 victorii ... 11 remize ... 4 infrangeri
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.