Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dinamo - Fc Brasov
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Meciuri Dinamo
Cai Lun
Dupa pasul gresit de la Tg. Jiu, nu ne ramane decat sa mergem ceas pana la finalul campionatului, daca vrem sa mai tragem nadejde la titlu. Altfel, importante e ca "echipa cu cel mai bun fotbal" sa-si continue prestatiile, pentru ca in ultimul timp jucam cel mai bun fotbal doar cate o repriza...

Meciul se joaca duminica, de la ora 19:30 si poate fi urmarit pe DigiSport.
FarfelkugeL
Mergem la meci si-l "miluim" pe Turcalete, pe Porcea, Badea, si clanul Fecaliot... Pana pleaca.
nWbbix
Exact. Strigam musetel turcu pana ni se rup corzile vocale.
antisteaua
Dupa meciul de la Targu Jiu cred ca toata lumea e suparata. Sanse la titlu mai sunt doar matematice. Ne batem cu inca 5 echipe si brigazile de arbitri, observatori si sclavi ai steoilor, jabilor si boc-istilor. Eu nu mai am sperante la titlu dar am sperante ca in meciurile care au ramas Dinamo sa arate prin joc si rezultate ca este Dinamo si sa-si onoreze reputatia.
Eu zic ca-i batem pe brasoveni.
Cai Lun
QUOTE(antisteaua @ Apr 10 2010, 09:39 PM) *
am sperante ca in meciurile care au ramas Dinamo sa arate prin joc si rezultate ca este Dinamo si sa-si onoreze reputatia.

Intr-adevar, asta conteaza!
red_dogvitan
Invingem cu 1-0 sa speram.....
Sledge
Eu sunt sigur ca daca marcam pe inceput de meci, mai intra 2 goluri. Daca nu marcam in prima repriza, in a doua repriza ne chinuim sa dam un gol, iar daca il dam... fuga fuga in aparare, iar nea Cornel scoate un atacant si baga pe Rus sa ne ingropam...
Achiles
Nu mai fiti suparati pe echipa ... nu aveti de ce ... Actionarii sunt singurii vinovati ...

Incepi returul cu 3 fundasi centrali ? Moti, Goian, Grigore ? ... in loc de 5 ?! ... Am ajuns sa folosim fundasul dreapta, adica pe Scarlatache pe post de fundas central ?! ... SI VREM CAMPIONAT ?! .... Ce dreaq ...

Stai in 2 atacanti si vrei sa te bati la titlu ? Nu e normal ca Andrei Cristea si Marius NIculae sa mai clacheze, sa mai rateze, sa mai si oboseasca ? ... mai ales ca s-a jucat la 3 zile ...

Dinamo are nevoie de fundasi laterali , de 2 fundasi centrali si de 1-2 atacanti ... Cand ai atatea lipsuri, nu poti sa castigi campionatul ...
vega
Sa plece toti basinosii astia de la echipa,gen Zicu,printu si altii,si sa vina Paun si Ganea ,sa mai promoveze ceva de la Dinamo II si poate asa vom trage si la titlu.Ca altfel e vai de noi...
CRISX
Pai sa stii ca basinosii nu joaca, sunt rezerve , problema e ca cei care joaca cica nu se pot concentra ... Dar oare pt. ce se antreneaza, pt. ce primesc atatia bani , nu ca sa fie concentrati in timpul meciurilor ?
vega
Pai asa ar trebui,da vezi tu ca atunci cand intra printu in teren si vezi ca ii este sila sa alerge nu iti vine sa ii dai sapte pumni in cap si sa-l trmiti la echipa a 2-a??
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.