Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jucatorul Meciului Pandurii 0-0 Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Jucatorul meciului
Cai Lun
Varianta oficiala: dupa un meci inceput in viteza si terminat in balarii, Andrei Cristea ne-a demonstrat ca rebuturile altora pot da rateuri si la noi... si asta intr-un meci in care doar anonimatul lui N'Doye ne-a mai invrednicit.

Varianta neoficiala: Dictatul e dictat. Clujul trebuie lasat sa se distanteze. Daca la Niculae nu ami joaca nimic de cand a inceput returul, Andrei in schimb nu prea poate da o explicatie logica executiilor defectuase din acest meci. Brusc, nu mai e altruist, nu pune osul, Bostina abia intrat e letargic... iar in noi se disolva ficatii ca Dinamo nu a putut lua mai mult de un punct. Poate ca daca ni s-ar fi permis?... Mafia pariurilor si clanul sa traiasca. Doar nu a bagat CFR-ul 'jdemilioane in stadionul ala degeaba! Apropo, poate nu-i batem in cupa!
nicolle_reddog4ever
Jalnic!
Capirossi
+ Nimeni
- Sageata
Slab
razvan_superdog
Prestatie jalnica, jucand practic in 10 pentru ca Niculae a fost inexistent pe teren. Insa nu e la prima abatere de acest gen. Cea mai mare ocazie a gorjenilor a provocat-o MOTI! Talnar a fost din nou neinspirat la schimbari. Una e ca le-a facut extrem de tarziu iar a doua este ca cei introdusi in teren au fost penibili. Pacat, mare pacat. La aceasta prestatie jalnica a pus din greu umarul si arbitrajul scandalos al centralului si tusierilor.

multumitor: Babicu, Scarlatache

acceptabil: Torje, Kone

modest: Moti, Cristea, Molinero, N;Doye

slab: Diabate, Alexe, Printul, Niculescu

penibil: Niculae, Bostina
Florin_Bogdan
SIncer , poate or sa ma critice iar unii si voi fi numit penibil. dar a fost din nou un meci care e foarte suspect!
la prima ocazie a lui Cristea, fundasul central nu a vrut sa ii ia mingea, a fost lasat sa atace poarta.
A mai fost o faza pe partea stanga.. cand l`au lasat pe diabate sa centreze..
"atacantii" nostrii de azi, cam invizibili , primeau mingii la marginea careului fara sa fie presati de nimeni. + ajunge N`Doye la finalizare.. (gol perfect valabil)
Concluzia mea e ca nici cu un meci aranjat nu am fost in stare sa batem.. Nu poti castiga un meci numai cu suturi de la 20 - 30 de metrii...
+Babicu, N`doye
Achiles
Ce dreaq meci aranjat visezi ? Oltenii si-au dat viata pe teren si tu scrii numai prostii ...
Pai asa au jucat si cu steaua ?! cu oile au stat capra si cu noi jucau finala Cupei ...

La acest esec au contribuit : arbitrul care ne-a anulat gol perfect valabil, starea gazonului, ghinionul ... si nu in ultimul rand, forma noastra de moment ... am facut cel mai slab meci din acest retur ...
ANGER
+Babicu
- Restul.
Trebuia renuntat mai repede la al 2-lea inchizator.Ingrijoratoare forma lui Marius Niculae.Greseli nepermise la Bostina,Torje
In tot acest timp L.Ganea si partial Paun , fac treaba buna acolo unde au fost aruncati.Ramane sansa Cupei .
Aseara am fost pe stadion si am vazut Iasi-CFR.
Desi sunt iesean, trebuie sa recunosc ca echipa ungurului a jucat super.Daca nu era portarul , Clujul trebuia sa aiba un avantaj de 4-5 goluri.Asta in conditiile in care Poli Iasi a jucat clar pt 0-0
Florin_Bogdan
QUOTE(Achiles @ Apr 9 2010, 10:41 AM) *
Ce dreaq meci aranjat visezi ? Oltenii si-au dat viata pe teren si tu scrii numai prostii ...
Pai asa au jucat si cu steaua ?! cu oile au stat capra si cu noi jucau finala Cupei ...

La acest esec au contribuit : arbitrul care ne-a anulat gol perfect valabil, starea gazonului, ghinionul ... si nu in ultimul rand, forma noastra de moment ... am facut cel mai slab meci din acest retur ...

Mda.. eu nu am vazut sa moara nici unul.. si daca ajungi din pozitie paralele cu poarta sa dai cu talpa spre poarta... Ca sa nu mai zic ca atunci cand mijlocasul stanga al pandurilor cand a vazut ca a ramas singur sa centreze l`a tinut p scarlatache de tricou sa faca fault...
red_dogvitan
Buni-nici unul Slabi-toti zeo barat...... joc-foarte slab......
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.