Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jucatorul Meciului Dinamo 1-0 Gaz Metan Medias
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Jucatorul meciului
Cai Lun
Dupa un meci in care echipa a avut o evolutie destul de anonima, Dinamo castiga cele 3 puncte - realmente singurul lucru care putea conta in acest meci. Alexe continua sa ne bucure, iar echipa, deja a mai scazut turatia "motoarelor", a mai avut cateva "puseuri" antrenante. Am invins cu 1-0 si mergem mai departe. Alexe a fost cel mai interesant dintre ai nostri, in vreme ce Niculae pare ca este din ce in ce mai neinspirat si mai deconcentrat. Toate astea in mijlocul unui meci mediocru.

Sarbatori fericite!
Khan
Eu salut jocul fara greseala facut de Scarlatache azi. Avem nevoie de fundasi care sa aiba incredere in ei in urmatoarele meciuri. Lipsa de inspiratie a lui Niculae mi se pare eclipsata de cea a lui Niculescu. Dintr-o asemenea faza e de nepermis sa ratezi.
iamneni
Pentru Niculescu s-a terminat capitolul fotbal privit din prisma jucatorului . Gata "Clau-Gol" ajunge , ai fost si vei ramane mare in inimile noastre dar lasate ca mai e timp si de altceva. Torje a fost fenomen fotbalistic , a vrut mai multe el. dar na si cu noi acum.N'Doye mi sa parut putin cam firav, e se poate, e un jucator aproape perfect. La Niculae imi plac piruetele lui si calcatul pe minge , mor de ras la asemenea faze ( ori suntem profsionisti ori ce facem ). Alexe pustiul confirmat si bine educat . Cu scarlatache la mijloc nu am emotii cand atinge mingea , in schimb pe stanga acolo e petarda . Babicul e batran (atat). GALERIA MICA SI FOARTE PUTERNICA
razvan_superdog
Blocul "dreapta" Torje - Molinero a excelat din nou. Inspirati, rapizi, mereu cu Molinero in sustinerea lui Torje, banda noastra dreapta a facut legea in atac. Molinero a avut ceva probleme in faza defensiva in special in prima repriza, insa isi merita locul de titular. Tot la remarcati sunt fericit sa-l adaug pe Alexe, la fel de incisiv si rapid ca si in alte meciuri, de data asta fiind si autorul golului decisiv. Andrei Cristea este un varf indispensabil pentru noi, harnic si insistent reuseste sa apara des la finalizare. A ratat cel putin o ocazie uriasa pe care nu avea voie sa o rateze, insa fara el in fata suntem "morti". O nota buna si pentru cei doi fundasi centrali "improvizati" Scarlatache si Kone.

Mai putin inspirati mi s-au parut Pulhac, N'doye si Bostina. Insa nici despre ei nu pot spune ca au jucat prost. N'Doye a gresit destul de mult, insa nu decisiv. Pulhac ramane un fundas "bezmetic" care desi are alaturi in banda un jucator in forma buna (Alexe) nu reuseste sa-si creasca valoarea prestatiilor. Pulhac nu reuseste sa centreze corespunzator si asta este inadmisibil pentru un fundas lateral in fotbalul actual. Degeaba alearga pana pe linia de fund daca nu concretizeaza nimic. Lui Pulhac pare ca-i lipseste si inteligenta in joc.

Prestatii slabe, aproape penibile au avut cei doi capitani: Niculae si Niculescu. Daca primul a fost aproape absent in joc desi a stat in teren 80 de minute, despre celalalt pot spune ca a ratat 2 ocazii URIASE de gol, ocazii pe care un atacant modest nu avea voie sa le rateze. Din pacate pentru Claudiu si termenul de "atacant modest" este unul hiperbolizat. Claudiu nu mai este ceea ce a fost. El este o firimitura din "colosul" de acum 5 ani. Pusca si cureaua lata, ce fotbal juca odata!!!

Jocul: mediocru, ce dovedeste inca odata ca avem mari probleme cu echipele mici atunci cand jucam pe propriul teren. Desi am avut un om in plus timp de o ora, n-am reusit decat un 1-0 la limita desi am dominat consistent in special dupa elimininarea "gazarului".
Capirossi
+ Kone
- Niculescu, fost Clau-gol
Mediocru.
DinamoEver
la Scarla tot timpul am avut pretentii.. daca tineti bine minte el si cu Fane Radu formau cel mai promitator cuplu de fundasi de la Dinamo 2.. problema e ca nu i sa dat increderea de care a avut parte Radu si, ba a fost plimbat la toate echipele care se bat la retrogradare, ba reprofilat ca fundas dreapta, fundas stanga sau mijlocas defensiv
Achiles
QUOTE(Capirossi @ Apr 4 2010, 11:35 AM) *
- Niculescu, fost Clau-gol
Mediocru.

Mediocru ? Hai sa fm sesi ... poate vroiai sa spui PETARDA CAMPIONATULUI ...
L-am iubit si l-am respectat enorm ... dar la ora actuala Niculescu nu ar avea loc nici macar la ultima clasata ...
Cand L.Ganea joaca pt altii si Niculescu e in lot doar pt ca e finul lui Porcea ... s-a dus respectul ...
pamyy
dinamo vor castiga cupa..........sunt ce mai tari j[indent][/indent]ucatori............si vor ramane ce mai tare
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.