Cai Lun
Mar 30 2010, 05:57 PM
Teoretic, ne asteapta un meci usor cu Gaz Metan. Adevarul e insa ca apa turnata de victoria cu steaua peste butoiul nostru cu pulbere, incepe sa se usuce, iar praful de pusca devine iarasi gata de explozie. Pe langa toate astea, Gazul nu vine sa se predea, ci vine cu disperarea echipei care se afla la doar 3 puncte de retrogradare. Se profileaza deci un meci cu miza mare.
Partida va fi transmisa de televiziunea lui Voiculescu, Dinamo fiind cu aceasta ocazie pentru prima, in acest an, la Antena 1 - lucru care se va intampla vineri, 2 aprilie, de la ora 20:30.
nWbbix
Mar 30 2010, 06:24 PM
Un meci dificil. Gazul simte "mirosul" locurilor retrogradabile, si va da totul impotriva unui lot decimat de accidentari. Pe de alta parte sa nu uitam ca nu am invins gazarii de 2 ani. Nu putem sa stam linistiti, mai ales cand ne amintim de "contra-performantele" noastre cu echipele mici.
Khan
Mar 30 2010, 06:48 PM
Da dar daca ne luam si dupa statistica, in saptamana Pastelui nu-mi amintesc sa fi pierdut vreun meci sau sa fi facut vreun egal, cel putin de la meciul cu spurcatii incoace :)
adysmq
Mar 30 2010, 07:56 PM
Cum nu,anu trecut la Iasi.0-1
mutLey
Mar 30 2010, 09:03 PM
Ce naiba fratilor!!!! Dinamo bate sigur ca e Dinamo!!!!!
red_dogvitan
Mar 30 2010, 09:17 PM
Cele 3 puncte fara discutie!!!FCD IN ADN
Achiles
Mar 31 2010, 06:18 AM
Echipa merge constant bine ... probleme avem doar in aparare ...
Gazul nu traverseaza o perioada buna ... nu au marcat nici un gol de 5 etape ...
Cred ca-i batem la 2-3 goluri diferenta ...
vega
Mar 31 2010, 12:03 PM
3-0 . Sa plece acasa cu coada intre picioare...
bfandinamo
Mar 31 2010, 05:59 PM
2-0 Sper!! De fiecare data au clacat si mi-au taiat aripile cu echipele mici. Sper sa jucam bine si sa dam, dupa cum spune Achiles, dovada de constanta in joc mai ales cu scandalurile din ultima saptamana
Mister
Apr 1 2010, 09:59 PM
2-0 goluri Alexe si Marius Niculae.
SunGod
Apr 2 2010, 07:06 PM
Zivny cica s-a accidentat...jucam in aparare cu Kone si Scarlatache...Doamne ajuta...poate damn mai multe goluri decat gazu,altfel nu vad cum castigam meciul :)
Si o veste "buna" Curca e si el accidentat pentru meciul din seara asta...probabil ca daca se rupe Munteanu il vedem din nou pe Niculae in poarta..
mușețel BORCEA, TURCU si BADEA cu l,otul vostru de 140000 de carate...sa ardeti in iad capuselor
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.