Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jucatorul Meciului Urziceni 4-4 Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Jucatorul meciului
anna
Iar am pierdut 2 puncte din cauza unor greseli... Intr'un meci in care greselile au facut diferenta, mai conteaza cine a jucat bine? Daca da, votati ...
ciungainpar
1. Torjica
2. Moti
3. BUN .
atat !
nicolle_reddog4ever
11 m inventat, un Niculae care sta degeaba in teren, un Moti care e in plus, un N'doye care a luat-o pe aratura si greseste la fiecare meci, 2 portari care nu stiu sa prinda o minge...am pierdut pe greselile noastre si pe greselile arbitrului da' am facut un meci oarecum bun. Felicitari pentru Torje, Andrei, Alexe si Zivny.
razvan_superdog
+ Andrei Cristea, Torje, Molinero, Alexe, Bostina.

- Dolha, Curca, Moti, Pulhac.

Jocul: bunicel, cu "caderea" specifica din final.
nWbbix
+ Torje, Andrei Cristea (ca de obicei)
- Moti, Curca.
Joc Slab, degeaba dai 4 goluri cand iei tot atatea. O echipa cu "fata de UCL" trebuie sa fie formata de la aparare. Dar cand ai 4 fundasi in lot si creditorii se ingramadesc pe la Tribuna Ororilor nu ai la ce sa te astepti.
Florin_Bogdan
Sincer? Penibil!
Un meci suspect, autogolul lui banel fernandes m`a lasat un pic blocat..
Dinamo II bate si se marcheaza mult, Dinamo egal si se marcheaza mai mult.. Deci domnule Borcea iar incepem cu pariuri sportive?
Si PitiCot turcu de ce vorbeste o limba pe care nu o intelege, fotbalul? Sa jignesti in asa fel un jucator..
_JohnDoe_
esti penibil...
Capirossi
+ An. Cristea
- Dolha ( Moti, Curca )
Joc bun.
Florin_Bogdan
QUOTE(_JohnDoe_ @ Mar 29 2010, 07:56 AM) *
esti penibil...

Pentru unii da.. care nu stiu anumite lucruri !
Parerea mea ca nu a fost meci curat
iulianreddog
QUOTE(Florin_Bogdan @ Mar 29 2010, 03:22 AM) *
Sincer? Penibil!
Un meci suspect, autogolul lui banel fernandes m`a lasat un pic blocat..
Dinamo II bate si se marcheaza mult, Dinamo egal si se marcheaza mai mult.. Deci domnule Borcea iar incepem cu pariuri sportive?
Si PitiCot turcu de ce vorbeste o limba pe care nu o intelege, fotbalul? Sa jignesti in asa fel un jucator..

Suspect esti tu, ca multi altii pe site-ul acesta si pe altele ...
Cai Lun
Omul si-a exprimat o parere si a argumentat-o. Voi veniti si "argumentati" cu atacuri la persoana. Daca nu stiti sa va controlati, s-ar putea sa muriti cu dreptatea in brate si pe deasupra, bonus, si o suspendare!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.