Cai Lun
Mar 25 2010, 10:21 AM
Din nou egali cu CFR-ul, dar depinde cum privim problema... În continuare invincibili in această primavara, sau un rezultat sub așteptări. Jumătatea plină a paharului este că, totuși, Dinamo nu a dezamăgit. Avem motive temeinice să credem într-o victorie la Cluj. Am făcut un joc totuși bun și pe undeva, la capitolul dezamăgiri, ar fi faptul că Boștină n-a mai repetat evoluția excelentă din Gruia. Altfel, cel mai bun mi s-a părut Goian, alături de Scarlatache (nu-mi vine să cred ce scriu!!), în timp ce la dezamăgiri, trebuie cu regret menționați în special Niculescu și chiar Bratu.
rew
Mar 25 2010, 10:37 AM
Joc slab. Nu putem bate o echipa bine organizata cind fiecare joaca ce-l duce mintea si mai jucam si in 9 din minutu 1. E pacat de efortu lu Torje.
Decit cu fratii Zero in atac, mai bine jucam un "clasic" 4-6-0, cu 6 mijlocasi. Pe linga confirmatii din atac, care nu puteau mai mult decit nimic, surprinde iar Molinero. Dintr-o data i s-a taiat filmu. Doua meciuri pe banca si e de nerecunoscut. Ori s-a saturat si el de Dinamo si vrea sa fie lasat sa plece in vara fara probleme.
iamneni
Mar 25 2010, 12:15 PM
cel mai bun jucator este fara dubii Torje. Cel mai slab Scarlatache. Nu stiu cum a fost meciul la TV dar de pe stadion(fara indfluente comentaristice) jocul a fost bun. Niculescu imi comfirma definitiv ca nu mai poate. Bratu are nevoie de meciuri. Scarlatache nu e slab, este cel mai terminat jucator. Printu' ca si pana acum ,pe varfuri. Atmosfera in PCH a fost magnifica. Pacat ca nu a fost plin stadionul
iulianreddog
Mar 25 2010, 01:34 PM
Cei mai buni jucatori Ousmane N2 si Torje ... cei mai slabi Bratu, Niculescu si Scarlatache. Meciul a fost unul bun facut de Dinamo prin prisma rautatii si ambitiei cu care au jucat majoritatea cainilor. Bratu este asteptat la forma pe care o avea la meciul cu Lazio ( ma tem sa nu fie un nou "caz Zicu").
Sunt placut impresionat de rezultatele obtinute de trupa lui Talnar, chiar daca echipa este formata din multi jucatori rudimentari. In afara de Ad. Cristea, Bostina, Zicu si N2 (luati ca si tehnica individuala nu ca si randament in joc) ceilalti sunt rudimentari: Niculae nu stie sa dribleze, Torje are 50% din centrari catastrofale, Alexe face 3 preluari din 4 in afara terenului sau pentru adversar, Andrei Cristea nu se descurca decat pe spatii mari, Bratu la fel ... Kone, Rus si Grigore gresesc multe pase simple ...
Si eu am jucat fotbal, vad jocul destul de bine si imi place sa cred ca vad la fel de bine si jucatorii. Imi plac jucatoriii tehnici, coordonatorii de joc ... jucatorii care centreaza periculos in fata portii macar in proportie de 75-80%. Nu discut despre devotamentul din timpul jocului si despre daruire ... intram in alte discutii si nu vreau ... ma refer doar la aspectul tehnic ...
Felicitari Tantare pentru rezultatele pe care le ai, impreuna cu echipa, in acest inceput de retur ... sa o tii tot asa vreo 115 etape de acum inainte ... FORTZA DINAMO !!!
nWbbix
Mar 25 2010, 03:46 PM
Parerea mea e ca N'Doye s-a cam ispravit. Pai cat s-o mai tii la randament maxim in Bamboo-antrenament, antrenament-Bamboo ?
Of, Doamne, omul ala are o rezistenta inimaginabila, dar a ajuns si el la capatul puterilor.
Florin_Bogdan
Mar 25 2010, 07:35 PM
Nu ai o parere buna.. N'doye munceste foarte mult.. nu stiu ce meciuri ai vazut tu in ultimul timp.
Un joc bunicel la inceput... apoi am inceput sa scartaie treaba... Urat sta treaba cu fundasii.....
krucifix
Mar 25 2010, 07:52 PM
Download semifinala Dinamo-CFR
http://www.megaupload.com/?d=YOJEEZX5 Ps. Sper sa nu-l deranjeze pe franarul " Mister"
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.